• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای برنامه نویسی آندروید پکیج فارسی خوبی رو میشناسید؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
دوستان سریع حبهه میگیرن
خود سایت گفته داداشان من.تخفیف ویژه.....خرید گروهی
خرید گروهی یعنی یه اموزشگاه بیاد واسه همه دانش اموزاش بگیره.مثلا ۱۰۰ تا پکیج بعد اینا میان تخفیف میدن :/

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خرید گروهی یعنی یه اموزشگاه بیاد واسه همه دانش اموزاش بگیره.مثلا ۱۰۰ تا پکیج بعد اینا میان تخفیف میدن :/
توقع نداشتم اینقدر تو عمق حرف بری، ولی آفرین :android21:

tahlildadehins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز می تونی برای آموزش اندروید به صورت کاملاً رایگان به مقالات، کتاب ها، و همینطور هم مجموعه های فیلم آموزش اندروید که برات همه رو همین الان لینک کردم مراجعه کنی و نظر و تجربه ات رو بعد از مشاهده و استفاده از مطالب آموزشی مورد نظر که خدمتت معرفی کردم همینجا بگی که اگه خوبه به دوستان دیگه هم کمکی شده باشه :)

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
دوست عزیز می تونی برای آموزش اندروید به صورت کاملاً رایگان به مقالات، کتاب ها، و همینطور هم مجموعه های فیلم آموزش اندروید که برات همه رو همین الان لینک کردم مراجعه کنی و نظر و تجربه ات رو بعد از مشاهده و استفاده از مطالب آموزشی مورد نظر که خدمتت معرفی کردم همینجا بگی که اگه خوبه به دوستان دیگه هم کمکی شده باشه :)
لینکا نو فالو هستن

tahlildadehins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
لینکا نو فالو هستن
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اهمیتی نداره چجوری باشه لینک...اهمیت لینک وقتی مشخص میشه که برای کسی که بخواد استفاده کنه مفید باشه و به دردش بخوره...به هر حال نمیشه روی هوا حرف زد که...باید به یه جای پر محتوا مطلب رو متصل کرد تا کسی که میاد اینجا و سوالش رو از تجارت و نظریات دوستان میپرسه به چیزی که می خواد برسه و براش مفید باشه ;-)

srf212212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم ÷ایه ام اگه میخرید باهم بخریم

بالا