mehdeejay2020
Registered User
- نوشتهها
- 736
- لایکها
- 570
اگه قصد خرید داری قبلش یه ندا بده ...البته اگه نخوای تک خوری کنیقصد کردم همون انکو رو بخرم
اگه قصد خرید داری قبلش یه ندا بده ...البته اگه نخوای تک خوری کنیقصد کردم همون انکو رو بخرم
منم میخام همونو بخرم. :|قصد کردم همون انکو رو بخرم
منظورم با هم بخریم؟اگه قصد خرید داری قبلش یه ندا بده ...البته اگه نخوای تک خوری کنی
بخر خب :|منم میخام همونو بخرم. :|
اخه خوشم نمیاد یه حرکتی که تو زدی منم بزنم.پس زود تر میخرم :/منظورم با هم بخریم؟
بخر خب :|
دیر گفتی خریدماخه خوشم نمیاد یه حرکتی که تو زدی منم بزنم.پس زود تر میخرم :/
:general509::general509::general509::general509::general509::general509:n
دیر گفتی خریدم
آره :general504:منظورم با هم بخریم؟
حق ناشر ضایع میشه اونطور :general505:آره :general504:
عافرین :general510::general601::general601::general510:حق ناشر ضایع میشه اونطور :general505:
دوستان سریع حبهه میگیرنحق ناشر ضایع میشه اونطور :general505:
عافرین :general510::general601::general601::general510:
خرید گروهی یعنی یه اموزشگاه بیاد واسه همه دانش اموزاش بگیره.مثلا ۱۰۰ تا پکیج بعد اینا میان تخفیف میدن :/دوستان سریع حبهه میگیرن
خود سایت گفته داداشان من.تخفیف ویژه.....خرید گروهی
توقع نداشتم اینقدر تو عمق حرف بری، ولی آفرین :android21:خرید گروهی یعنی یه اموزشگاه بیاد واسه همه دانش اموزاش بگیره.مثلا ۱۰۰ تا پکیج بعد اینا میان تخفیف میدن :/
لینکا نو فالو هستندوست عزیز می تونی برای آموزش اندروید به صورت کاملاً رایگان به مقالات، کتاب ها، و همینطور هم مجموعه های فیلم آموزش اندروید که برات همه رو همین الان لینک کردم مراجعه کنی و نظر و تجربه ات رو بعد از مشاهده و استفاده از مطالب آموزشی مورد نظر که خدمتت معرفی کردم همینجا بگی که اگه خوبه به دوستان دیگه هم کمکی شده باشه
با سلام خدمت شما دوست عزیزلینکا نو فالو هستن
دوستان اگه ارزش داره گروهی بگیریم
اگه شما این پکیجو خریدید ماروهم معرفی کنید به سایت یه تخفیفی بگیریماگه قصد خرید داری قبلش یه ندا بده ...البته اگه نخوای تک خوری کنی
متاسفانه از دوستان بی خبرم.و منم نخریدماگه شما این پکیجو خریدید ماروهم معرفی کنید به سایت یه تخفیفی بگیریم
متاسفانه از دوستان بی خبرم.و منم نخریدم
مهم نیست الان میخوای بخری یا نه؟