با سلام
ابن دوربین در چه حدیه عکس و فیلماش؟
بهتر از گوشی هایی هست که دوربین 8 مگاپیکسلی دارند ؟
مثلا اینوویت سامسونگ؟
کلا میخام تو همین رنج 100 تا 200 این جدودا یه انتخاب خیلی خوب داشته باشم
مثه همین دوستمون من هم آماتورم میخام ببینم بهترین انتخابم تو این رنج چیه؟ فیلمبرداریشم خوب باشه. ممنون
گفتنی ها رو در مورد این سوالتون جناب Sensi گفتند، فقط من تاکید میکنم که هیچگاه دوربین عکاسی رو که
ویژه اینکار ساخته شده نمیشه با موبایلهایی که عکس
هم میگیرند، مقایسه کرد. همینطور که نمیشه فیلمبرداری دوربینهای عکاسی رو (حتی گرانترین SLR-LIKE ها) رو با دوربینهای فیلمبرداری مقایسه کرد یا برعکس، نمیشه عکسهایی رو که که دوربینهای فیلمبرداری میگیرن با عکس دوربینهای عکاسی مقایسه کرد.
در مورد تفاوت دوربینهای کامپکت و موبایل، باید این رو هم اضافه کنم که یکی از تفاوتهای مهم دوربینهای عکاسی با موبایل، در لنز اونهاست. لنز دوربینهای عکاسی به نسبت دوربینهای موبایل بزرگتره و کیفیت بهتری داره و دوم اینکه لنز دوربینهای عکاسی قابلیت زوم دارد ولی در موبایل، لنز ثابت است. همچنین سنسور دوربینها از سنسور موجود در موبایلها بزرگتر و با کیفیت بهتر است و این خودش میتونه تفاوت کیفیت زیادی رو ایجاد کنه.
نکته دیگری که میخوام اشاره کنم اینه که کیفیت دوربینها تنها با مگاپیکسل اونها مرتبط نیست، مگاپیکسل بالاتر تنها یکی از فاکتورهای کیفیت دوربین هست که اتفاقا جزء مهمترین فاکتورها هم نیست، بخصوص در دوربینهای کامپکت که مگاپیکسل بالاتر گاهی باعث کاهش کیفیت هم میشود. چون اگر با یک سایز سنسور مساوی دو دوربین داشته باشیم که یکی مگاپیکسل کمتر و دیگری مگاپیکسل بیشتر داشته باشد، دوربینی که مگاپیکسل بیشتری دارد، در حقیقت تعداد پیکسل بیشتری در واحد سطح سنسور دارد (چگالی پیکسل بیشتر) که این موضوع باعث بهم فشردگی پیکسلها و افزایش نویز میشود. در عین حال مگاپیکسلهای در حد 7 یا 8 یا حتی به جرات میتونم بگم 6 جوابگوی نیازهای خانگی ما هستند (حتی برای چاپ ابعاد معمول عکسهای خانوادگی).
توی این رنج دوربین بجز A1000 یک مدل دیگه هست A1100 که یک مدل جدیدتر از A1000 است، دیجی کالا قیمتش رو زده 217 تومن.