prelude2love
Registered User
------
Last edited:
کسانی که مایل به تبادل هستند لیستم رو دانلود کرده ، باهام تماس بگیرن.
در مورد کسایی که میخوان خرید کنن:
6 فیلم DivX-dvd rip انتخابی شما بر روی یک دی وی دی 1600 تومان (بجز هزینه ارسال).
لیست کلی در قالب یک فایل xls را میتوانید از صفحه اصلی سایتم (http://divx.mrahimi.com) بگیرین
تمامی فیلم ها بر روی DVD خام HP16x و یا LG16x رایت می شود .
سفارش های تهران از طریق پیک موتوری ارسال شده و هزینه ها بعد از دریافت سفارش به پیک پرداخت می شود.
سفارش های خارج از تهران از طریق پست پیشتاز ارسال شده و هزینه از طریق واریز به حساب بانکی 3690032103 بانک تجارت شعبه 799 به نام محمد ایزدی دریافت می شود.
لیست فیلم ها هر چند وقت یک بار update میشود .
تمامی فیلم ها دارای کیفیت dvd-rip بوده ، زیرنویس انگلیسی در قالب فایل های SRT یا SUB در کنار فایلهای DivX قرار دارد (unburnt English subtitle ).
جهت سفارش یا دریافت اطلاعات بیشتر با آدرس [email protected] مکاتبه کنید و یا با شماره 09329290975 تماس حاصل نمایید.
من رفتم توسایتتان و فیلمهای زیر را انتخاب کردم فقط مشکل اینجاس که من در بندرعباس هستم چطوری برام DVD رو می فرستی و کی باید هزینه رو به حسابت واریز کنم برات ایمیل هم زدم ولی جواب ندادی
AEON FLUX
2FAST2FURIOUR
HULK
IN HELL
IN TO THE BLUE
JUST LIKE HEAVEN
منتظر جوابت هستم
دوست عزیز ، من mail هام رو حتما جواب میدم.
احتمالا mail شما به من نرسیده.
بابت DVD مبلغ 1600 تومان , و بابت هزینه ارسال 1500 تومان رو به شماره حسابی که در سایت دیدی واریز کن و آدرست رو هم برام mail کن. اگه سوال دیگه ای داشتی بهم mail بزن
موفق باشی
دوست عزیز ، من mail هام رو حتما جواب میدم.
احتمالا mail شما به من نرسیده.
بابت DVD مبلغ 1600 تومان , و بابت هزینه ارسال 1500 تومان رو به شماره حسابی که در سایت دیدی واریز کن و آدرست رو هم برام mail کن. اگه سوال دیگه ای داشتی بهم mail بزن
موفق باشی
آقا با مجموعه Friends نمی خوای معامله کنی؟
با سلام
من پول رو به حسابت واریز کردم شماره فیش 350410 است به تاریخ 19/10/85 مبلغ 3100 تومن .
لطفا" بعد از اینکه DVD رو فرستادی برام ایمیل بزن . که بتونم پیگیرش باشم
با تشکر هومان
دوست عزیز ! متشکرم ، ولی فقط با DivX به طور متقابل ، تبادل میکنم
سفارش شما ارسال شد .
سلام محمدخان، از بابت اون 90 تا ممنون. ولي 2 تا dvd خراب بود. دوستم هم اون فيلمها رو ميخواد. ميتوني دوباره عينا برام بفرستي؟ چرا قيمتت اينقدر رفت بالا يهههويي؟؟؟ 60 درضد :blink: :blink:
سایتتون خیلی عالی بود فقط اگر نمونه تصویر فیمها روهم قرار دهید که به این وسیله از کیفیت
هر فیلم با خبر بشیم خیلی عالی میشه چون فیلمهای dIVX در نسخه های مختلف ریلیز میشند و کیفیتها
متفاوت هست .
نه دوست من به طور کلی کیفیت فیلمهای xvid بیشتر از divx هست و هزار و یک پارامتر دیگه در کیفیت موثر است
میشه توضیح بدبد که چه فرقی با هم دارند ؟