• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای خرید DivX یا حتی تبادل ، تشریف بیارین تو

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که مایل به تبادل هستند لیستم رو دانلود کرده ، باهام تماس بگیرن.
در مورد کسایی که میخوان خرید کنن:
6 فیلم DivX-dvd rip انتخابی شما بر روی یک دی وی دی 1600 تومان (بجز هزینه ارسال).

لیست کلی در قالب یک فایل xls را میتوانید از صفحه اصلی سایتم (http://divx.mrahimi.com) بگیرین
تمامی فیلم ها بر روی DVD خام HP16x و یا LG16x رایت می شود .

سفارش های تهران از طریق پیک موتوری ارسال شده و هزینه ها بعد از دریافت سفارش به پیک پرداخت می شود.

سفارش های خارج از تهران از طریق پست پیشتاز ارسال شده و هزینه از طریق واریز به حساب بانکی 3690032103 بانک تجارت شعبه 799 به نام محمد ایزدی دریافت می شود.

لیست فیلم ها هر چند وقت یک بار update میشود .

تمامی فیلم ها دارای کیفیت dvd-rip بوده ، زیرنویس انگلیسی در قالب فایل های SRT یا SUB در کنار فایلهای DivX قرار دارد (unburnt English subtitle ).

جهت سفارش یا دریافت اطلاعات بیشتر با آدرس [email protected] مکاتبه کنید و یا با شماره 09329290975 تماس حاصل نمایید.

من رفتم توسایتتان و فیلمهای زیر را انتخاب کردم فقط مشکل اینجاس که من در بندرعباس هستم چطوری برام DVD رو می فرستی و کی باید هزینه رو به حسابت واریز کنم برات ایمیل هم زدم ولی جواب ندادی
AEON FLUX
2FAST2FURIOUR
HULK
IN HELL
IN TO THE BLUE
JUST LIKE HEAVEN
منتظر جوابت هستم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
من رفتم توسایتتان و فیلمهای زیر را انتخاب کردم فقط مشکل اینجاس که من در بندرعباس هستم چطوری برام DVD رو می فرستی و کی باید هزینه رو به حسابت واریز کنم برات ایمیل هم زدم ولی جواب ندادی
AEON FLUX
2FAST2FURIOUR
HULK
IN HELL
IN TO THE BLUE
JUST LIKE HEAVEN
منتظر جوابت هستم

دوست عزیز ، من mail هام رو حتما جواب میدم.
احتمالا mail شما به من نرسیده.
بابت DVD مبلغ 1600 تومان , و بابت هزینه ارسال 1500 تومان رو به شماره حسابی که در سایت دیدی واریز کن و آدرست رو هم برام mail کن. اگه سوال دیگه ای داشتی بهم mail بزن
موفق باشی

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت DVD مبلغ 1600 تومان , و بابت هزینه ارسال 1500 تومان رو به شماره حسابی که در سایت دیدی واریز کن و آدرست رو هم برام mail کن. اگه سوال دیگه ای داشتی بهم mail بزن
موفق باشی

پس من آدرس ایمیلم رو بهت می دم و یک تست برات می فرستم جواب بده تا من هم آدرس و کپی فیش رو برات بفرستم . ادرس ایمیلم : [email protected] و یا [email protected]
منتظ ایملت هستم .
با تشکر هومان

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشی

با سلام
من پول رو به حسابت واریز کردم شماره فیش 350410 است به تاریخ 19/10/85 مبلغ 3100 تومن .
لطفا" بعد از اینکه DVD رو فرستادی برام ایمیل بزن . که بتونم پیگیرش باشم
با تشکر هومان

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
آقا با مجموعه Friends نمی خوای معامله کنی؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
آقا با مجموعه Friends نمی خوای معامله کنی؟

دوست عزیز ! متشکرم ، ولی فقط با DivX به طور متقابل ، تبادل میکنم

با سلام
من پول رو به حسابت واریز کردم شماره فیش 350410 است به تاریخ 19/10/85 مبلغ 3100 تومن .
لطفا" بعد از اینکه DVD رو فرستادی برام ایمیل بزن . که بتونم پیگیرش باشم
با تشکر هومان

سفارش شما ارسال شد .

gonzales

Guest
لایک‌ها
0
سلام محمدخان، از بابت اون 90 تا ممنون. ولي 2 تا dvd خراب بود. دوستم هم اون فيلمها رو مي‌خواد. مي‌توني دوباره عينا برام بفرستي؟ چرا قيمتت اينقدر رفت بالا يهههويي؟؟؟ 60 درضد :blink: :blink:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام محمدخان، از بابت اون 90 تا ممنون. ولي 2 تا dvd خراب بود. دوستم هم اون فيلمها رو مي‌خواد. مي‌توني دوباره عينا برام بفرستي؟ چرا قيمتت اينقدر رفت بالا يهههويي؟؟؟ 60 درضد :blink: :blink:

سلام
در مورد dvd های خراب که بهتون توضیح دادم چه کار کنید . در مورد قیمت هم : 1500 بشه 1600 یعنی 60% گرون شده؟

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
میشه یه توضیحی در مورد unburnt subtitle بدی؟چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
اخه من میخام این فیلمارو تبدیل به mp4 بکنم که رو PSP ببینم.

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فایلهای SUB رو چطوری ببینیم ؟؟؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان ! برای اینکه از فایل های sub یا srt یا کلا از subtitle ها بتونید استفاده کنید باید اونها رو همنام با فایل avi یا کلا فیلمتون کنید و در همون پوشه ای که فیلم رو قرار دادید بزارید . بعد یه برنامه کوچولو که ميتونيد از اينجا بگیرینش رو روی pc خودتون نصب کنيد . بعد اگه با هر player ای فيلم رو play کنيد ، زيرنويس به طور خودکار در زير فيلم قرار ميگيره :cool:
به اين دليل بهش ميگن unburnt که ميشه هر وقت ازش خوشمون نيومد ، راحت پاکش کنيم و مثلاً يه زيرنويس ديگه (مثلاً به يه زبان ديگه ) به جاش بزاريم .
با برنامه هايی مثل virtual dub ميتونيد اين زيرنويس رو به طور دائم بر روی فيلم بسوزونيد ! طوری که ديگه رو هر pc و با هر player ديگه اي که برنامهٔ vobsub يا subtitle player نداره ميتونيد زيرنويس رو ببينيد .
ميشه فايل های sub يا srt رو دستکاری هم کرد (برای اينکه طولانی نشه توضيح نميدم ) .
در حال حاضر بيشتر دستگه های dvd player اين قابليت رو ندارند که بتونن فايل های زيرنويس اينچنينی رو خود به خود بار کنند و نشون بدند ! بازم اگه کسی سوالی داشت ، لطفاً بپرسه

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
سایتتون خیلی عالی بود فقط اگر نمونه تصویر فیمها روهم قرار دهید که به این وسیله از کیفیت

هر فیلم با خبر بشیم خیلی عالی میشه چون فیلمهای dIVX در نسخه های مختلف ریلیز میشند و کیفیتها

متفاوت هست .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سایتتون خیلی عالی بود فقط اگر نمونه تصویر فیمها روهم قرار دهید که به این وسیله از کیفیت

هر فیلم با خبر بشیم خیلی عالی میشه چون فیلمهای dIVX در نسخه های مختلف ریلیز میشند و کیفیتها

متفاوت هست .

از توجه تون ممنون. فیلم ها DVD-Rip هستند و کیفیت فیلمهای اینچنینی ثابت و استاندارده !

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست من به طور کلی کیفیت فیلمهای xvid بیشتر از divx هست و هزار و یک پارامتر دیگه در کیفیت موثر است

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
اره اقا یه چنتا نمونه از کیفیت فیلما بزار که همه خیالشون رحت بشه

alinamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت فیلم هاش همه خوبن یعنی من که 30 تا فیلم از ایشون گرفتم فیلم ها کیفیت خوبی داشتند

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
میشه توضیح بدبد که چه فرقی با هم دارند ؟

من دوست ندارم تاپیک ایشون از هدف خارج بشه به زبان خیلی عامیانه و خلاصه :

فرق بین xvid و divx در این هست که xvid از کیفیت تصویر به میزان خیلی کمتری

نسبت به divx کم میکنه یعنی مثلا یک فایل 700 مگی با فرمت xvid از نظر کیفیت معادل با یک فایل 1000 مگی

با فرمت divx هست به خاطر همین اگثر release های جدید به صورت xvid ارائه میشند .

بالا