• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای خرید DivX یا حتی تبادل ، تشریف بیارین تو

frog

Registered User
لایک‌ها
36
این لیست منه اگه پایه تبادل فیلم هستی بگو

اینم لیستم : http://www.freewebtown.com/frog1360/Frog.xls

فقط فیلمهای 2006 رو یا با 2006 و یا با دوتا فیلم ماقبا 2006 عوض میکنم .

راستی لیست txt یا excel نداری ؟

بیشتر ممنون میشم اگه pm بدی .

alibnd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسانی که مایل به تبادل هستند لیستم رو دانلود کرده ، باهام تماس بگیرن.
در مورد کسایی که میخوان خرید کنن:
6 فیلم DivX-dvd rip انتخابی شما بر روی یک دی وی دی 1600 تومان (بجز هزینه ارسال).

لیست کلی در قالب یک فایل xls را میتوانید از صفحه اصلی سایتم (http://divx.mrahimi.com) بگیرین
تمامی فیلم ها بر روی DVD خام HP16x و یا LG16x رایت می شود .

سفارش های تهران از طریق پیک موتوری ارسال شده و هزینه ها بعد از دریافت سفارش به پیک پرداخت می شود.

سفارش های خارج از تهران از طریق پست پیشتاز ارسال شده و هزینه از طریق واریز به حساب بانکی 3690032103 بانک تجارت شعبه 799 به نام محمد ایزدی دریافت می شود.

لیست فیلم ها هر چند وقت یک بار update میشود .

تمامی فیلم ها دارای کیفیت dvd-rip بوده ، زیرنویس انگلیسی در قالب فایل های SRT یا SUB در کنار فایلهای DivX قرار دارد (unburnt English subtitle ).

جهت سفارش یا دریافت اطلاعات بیشتر با آدرس [email protected] مکاتبه کنید و یا با شماره 09329290975 تماس حاصل نمایید.

باسلام . درخواستم را برایتان میل زدم .
لطفا بعد از ارسال نتیجه را برایم میل کنید . [email protected]
ممنون

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من هم یه تعدادی فیلم divx dدارم

یه 230 تایی میشن
هرکی مایل به تعویض هست در خدمتیم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
ليست فيلم های جديد اضافه شده به سايت را در بخش recently added در سايت ميتوانيد مشاهده کنيد .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
نه دوست من به طور کلی کیفیت فیلمهای xvid بیشتر از divx هست و هزار و یک پارامتر دیگه در کیفیت موثر است

سلام
دوست عزيز من اصلاً قصد ندارم از يک codec خاص ، مثل divx يا xvid اينجا طرف داری کنم ، هر چند که هر کدوم از اونها دارای خواصی هستند که درمواردی موجب ميشه از اونها استفاده بشه ، مثلاً در gp32 از divx استفاده ميشه تا xvid .
اما حرف شما مبنی بر بهتر بودن xvid ( در bitrate يکسان ) صحيحه . من فقط گفتم که فيلم ها dvd-rip هستند يعنی از dvd ريپ شده اند ، لذا حرفی در مورد codec به کار برده شده نزدم ،
با اين وجود و با اينکه علی آقا در يکی از پست هاشون از کيفيت فيلم ها تعريف کردن ،من چندين نمونه از snapshot های مربوط به فيلم ها رو در آدرس زير up کردم

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=281491

این لیست منه اگه پایه تبادل فیلم هستی بگو

اینم لیستم : http://www.freewebtown.com/frog1360/Frog.xls

فقط فیلمهای 2006 رو یا با 2006 و یا با دوتا فیلم ماقبا 2006 عوض میکنم .

راستی لیست txt یا excel نداری ؟

بیشتر ممنون میشم اگه pm بدی .

با شما در بارهٔ تبادل از طريق پيام خصوصی مکاتبه کردم ،
در مورد ليست هم ، ميتونين نسخهٔ xls رو از سایت بگيرين ( که البته ، ليست فيلم های جديد اضافه شده هم در سایت هست ) :

alinamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم میگم من نه رابطه ی خاصی یا ایشون دارم و نه از طرفداری ایشون چیزی نصیب کم میشه . دوستان در مورد کیفیت فیلم پرسیده بودند من هم جواب دادم که اون 30 تایی که من از ایشون خریدم کیفیت بسیار خوبی داشت البته شما باید به یک نکته هم دقت کنید شما اگه فیلمی سفارش میدید که مال 20 سال پیشه قرار نیست کیفیت اون برابر باشه با فیلمی که پارسال ساخته شده .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
باز هم میگم من نه رابطه ی خاصی یا ایشون دارم و نه از طرفداری ایشون چیزی نصیب کم میشه . دوستان در مورد کیفیت فیلم پرسیده بودند من هم جواب دادم که اون 30 تایی که من از ایشون خریدم کیفیت بسیار خوبی داشت البته شما باید به یک نکته هم دقت کنید شما اگه فیلمی سفارش میدید که مال 20 سال پیشه قرار نیست کیفیت اون برابر باشه با فیلمی که پارسال ساخته شده .

از شما بازم ممنونم .
اميدوارم همه مثل شما راضی باشند .

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
خب فیلمای منم رسید و منم راضی هستم.
سرعت کارشون خوب بود.
برا من رو دیسکی به نام t-gate رایت کردن.
فقط یکی از فیلما (leon) زیر نویسشو یادتشون رفته بزارن و اینکه اون 2 تا برنامه که مربوط به unburnt subtitle هست رو (با اینکه گفته بودن رو یکی از دیسکا میزارن) یادشون رفته بود بزارن. البته هر دو برنامه رو راحت میشه دانلود کرد.
در مجموع باید بگم کارشون خوب هست.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خب فیلمای منم رسید و منم راضی هستم.
سرعت کارشون خوب بود.
برا من رو دیسکی به نام t-gate رایت کردن.
فقط یکی از فیلما (leon) زیر نویسشو یادتشون رفته بزارن و اینکه اون 2 تا برنامه که مربوط به unburnt subtitle هست رو (با اینکه گفته بودن رو یکی از دیسکا میزارن) یادشون رفته بود بزارن. البته هر دو برنامه رو راحت میشه دانلود کرد.
در مجموع باید بگم کارشون خوب هست.

در سايت هم اين مطلب رو update کردم که فيلم ها رو بر روی tgate يا lg يا hp ميزنم . کيفيت dvd های tgate دقيقاً مشابه اون 2 تای ديگه است ، فقط احتمالا کمتر از اون 2 تا اسمش شنيده شده .
زيرنويس فيلم leon رو پيدا نکردم که بزارم براتون
لينک 2 تا برنامه اي که ميخواين رو براتون up کردم ، فقط کافيه روش کليک کنيد :
http://divx.mrahimi.com/vobsub_21.23.exe
http://divx.mrahimi.com/VirtualDub-1.5.10.rar

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر این برنامه ها رو دیروز دانلود کردم ولی بلد نیستم زیر نویس رو burn کنم.میشه بگید کدوم گزینه این کارو میکنه؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
با تشکر این برنامه ها رو دیروز دانلود کردم ولی بلد نیستم زیر نویس رو burn کنم.میشه بگید کدوم گزینه این کارو میکنه؟

رو من کليک کن ! فکر کنم بعدش ديگه مشکلی نداشته باشی ! :p

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
solidsnake عزيز ، مشکلتون حل شد ؟
(ميخوام page مربوط به راهنمايی شما رو از رو سايت خودم حذف کنم ، اشکالی نداره ؟ )

frog

Registered User
لایک‌ها
36
سلام prelude2love جان بابت همون آموزش ریپ کردن dvd مزاحم میشم ممنون میشم راهنماییم کنی که چطور از یه dvd بتونم فایل رو با فرمت xvid ریپ کنم که ححجمش هم دقیقآ 700mb بشه ؟
خودتون با چی کار میکنید ؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام prelude2love جان بابت همون آموزش ریپ کردن dvd مزاحم میشم ممنون میشم راهنماییم کنی که چطور از یه dvd بتونم فایل رو با فرمت xvid ریپ کنم که ححجمش هم دقیقآ 700mb بشه ؟
خودتون با چی کار میکنید ؟

frog جان اولاً به خاطر dvd هايی که فرستادی دستت درد نکنه . عالی بودند .
اميدوارم که همهٔ دوستان مثل تو اينقدر خوش قول و سريع کار کنند.
در مورد سوالت بايد بگم که يکی از برنامه های خوب که اين کار رو ميکنه و همچنين قابليت محدود کردن حجم خروجی رو هم داره magic dvd ripper هست که من باهاش کار کردم تو نوع خودش بينظيره و از نظر کار کردن هم خيلی ساده است
اما برنامه اي که من عآشقشم و اين کار رو خيلی خوب انجام ميده و امکانات بسيار زياد و محيط خيلی زيبايی داره و من هم تمام rip هام رو با اون انجام ميدم dr divx هست که ميتونی راحت داونلودش کنی .
همينقدر بگم که عمل rip کردن رو در 2 فاز انجام ميده و اين موجب ميشه که زمان يه کم زياد بشه اما بهترين کيفيت با کمترين حجم رو بهت ميده .کدک های استاندارد divx و xvid رو هم پشتيبانی ميکنه .
ميتونی براش تعيين کنی که خروجی به صورت 2 track توليد بشه يا 1 track
اگه در مورد کار کردن باهاش احياناً مشکل داشتی بگو تا برات توضيح بدم ( هر چند محيطش خيلی راحته)

frog

Registered User
لایک‌ها
36
prelude2love جان خوشحالم که راضی بودین
در مورد نرم افزار هم ممنون ان شالله در چند روز آینده خبر اون رو هم میدم

بازم ممنون

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
اينم ليست من
http://irani4irani.persiangig.com/li...0 1 85.xls

+ چند تا سريال

نام سریال: جواهری در قصر
زبان : کره ای
زیرنویس: English
تعداد دیسک: 5 DVD
----------------------------
نام سریال: Duke Of Mount Deer 2000
زیرنویس: English
تعداد دیسک: 4 dvd
--------------------------
Mortal Kombat conquest
تعداد دیسک: 9 dvd
---------------------------
Friends (10 Seasons)
تعداد دیسک: 11 dvd

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان ! شمار عناوين فيلم های موجود در سايت از مرز 2000 فراتر رفت !ضمناً ، برای خريد همينجا پست بزاريد ولی دوستانی که قصد تبادل دارند لطفاً از اين به بعد در مرکز تبادلات pt پست بزارند تا بهشون جواب بدم!

بالا