یک چند تا تجربه بهت بگم
اول اینکه اینکه خشک نشه
وقتی ذغال ها به مرحله ای رسیدن که دیگه خاموش نمیشدن(کاملا روشن شدن) به حال خودشون بذار و تا جایی که راه داره باد نزن
دوم اینکه برای آبدار شدن خوشمزه و ترد شدن یک مقدار ماست ترش(توی ایالت ما ماست میش زیاد هست)
و یک مقدار زعفرون بزن. و تیکه های مرغ رو درشت سیخ بزن
دقت کن ماست ترش باشه که جوجه ترد بشه
و زیاد هم نزن چون مزه ماست میگیره
سعی کن هم یک ۲ ساعت توی ماست و زعفرون خوابیده باشن
موفق باشی
Sent from my LT22i using Tapatalk 2