برگزیده های پرشین تولز

برای خشک نشدن جوجه کباب؟

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
برای خشک نشدن جوجه کباب چیکار باید کرد؟

من میخوام هم خشک نشه و هم خوب پخته بشه
 

AGATE

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2007
نوشته‌ها
315
لایک‌ها
186
برای خشک نشدن جوجه کباب چیکار باید کرد؟

من میخوام هم خشک نشه و هم خوب پخته بشه

فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.

تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب، طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند

هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.

مرجع نت
 

M.MEHDI.SH

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2013
نوشته‌ها
439
لایک‌ها
147
یک چند تا تجربه بهت بگم
اول اینکه اینکه خشک نشه
وقتی ذغال ها به مرحله ای رسیدن که دیگه خاموش نمیشدن(کاملا روشن شدن) به حال خودشون بذار و تا جایی که راه داره باد نزن
دوم اینکه برای آبدار شدن خوشمزه و ترد شدن یک مقدار ماست ترش(توی ایالت ما ماست میش زیاد هست)
و یک مقدار زعفرون بزن. و تیکه های مرغ رو درشت سیخ بزن
دقت کن ماست ترش باشه که جوجه ترد بشه
و زیاد هم نزن چون مزه ماست میگیره
سعی کن هم یک ۲ ساعت توی ماست و زعفرون خوابیده باشن
موفق باشی


Sent from my LT22i using Tapatalk 2
 

mehran_mo

Registered User
تاریخ عضویت
23 مارس 2011
نوشته‌ها
290
لایک‌ها
146
محل سکونت
اصفهان
يك روش هم به اين صورت هست كه مرغ را نمك و فلفل و ادويه به همراه پياز و مقداري كمي اب ليمو بزنيد و بعد از اينكه كباب شد( همينطور دوستان گفتند بدون باد زدن) داخل يه ظرف ابليمو و زعفران به همراه مقداري كره با هم مخلوط كنيد و وقتي كباب شدن همه را داخل اين ظرف بريزيد و با اين مواد قاطي كنيد هم طعم بهتري ميگيره هم خيلي خوش رنگ ميشه و هم اينكه اون حالت خشكي كه بر اثر حرارت روش ليجاد شدخ از بين ميره.
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,016
لایک‌ها
3,141
ما یه بار با فامیلامون جوجه بردیم کباب کنیم . این روغنش سوووخت دودی راه انداخت که همه کسایی که در ردیف ما نشسته بودند کلا داخل دود محو شدند . از اون روز شد که دیگه هیچوفت جوجه نبردیم بیرون . خیلی بد شد . از گلوی من یکی که اصلا پائین نمی رفت . یه عده پا شدن سوار ماشین شدن و رفتن . ما هم توبه کردیم جوجه ببریم بیرون .
 

HORMOOZ

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2014
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
46
آخ آخ آخ. جوجه کباب، ده ساله جوجه کباب نخوردم
 
بالا