• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای لایک(Like)زدن چه نکاتی را در نظر میگیرید؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
برای لایک(Like)زدن چه نکاتی را در نظر میگیرید؟

اصولا چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟!

نظرتونو بیان کنید.

----------------
به شخصه تنها به مفید بودن پست نوشته شده یا بازنشر شده توجه میکنم و در صورت مفید بودن پست از لحاظ محتوا و هم رعایت اخلاق(توهین نکردن و عدم استفاده از الفاظ زشت)به پست لایک میدهم و اینکه ارسال کننده پست با من اختلاف نظر یا عقیده داره یا با هم مجادله لفظی داشتیم و یا داریم یا حتی به من توهین کرده باشه را در نظر نمیگیرم!

فرض کنید در دنیای حقیقی با کسی اختلاف عقیده دارید یا سر مسائلی ازش خوشتون نمیاد اما همین فرد اگه بهتون چیزی تعارف بکنه و بده خوب شما در قبال اون کار ازش تشکر میکنید!(مگر اینکه خیلی بی تربیت باشید!:D)

از نظر من در صورت مفید بودن پست در نظر گرفتن نکاتی چون اختلاف نظر،یا مجادله با طرف و صرف نظر کردن از لایک زدن براین اساس به نوعی رذیلت اخلاقی محسوب میشود،چون پست مفید دیگران حتی اگر پست باز نشر شده باشد به خاطر وقتیکه ارسال کننده برای خواندن و بازنشر کردنش صرف کرده لایق یک لایک ما هست!

من در اینجا ملاک مفید بودن پست را مفید بودن برای خودم(من)قرار دادم.

خوشحال میشم نظرتان را بیان فرمایید.

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
اگه ازش خوشم نیاد یا اختلاف نظر داشته باشم هر چی هم حرفای قشنگ قشنگ بزنه بازم بهش دیسلایک میدم و اگر دیسلایک موجود نبود لایک هم نمیدم.
ولی اگه ازش خوشم بیاد حتی اگه به یکی دیگه فحش رکیک داده باشه بهش لایک میدم و تشکر می کنم از پست مفیدش

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگه تاپیکِ خودم باشه همه ی پستها به جز پستهای غیرمفید و اسپم

اگه تاپیکِ خودم نباشه فقط پستهایی که 1. با محتوا و مفهومش موافق باشم و همنظر من باشه 2. از نویسنده اش سابقه ی منفی ئی در ذهنم نباشه (هر دو شرط میباید همزمان محقق شود)

بعضی وقتام یکی پست منو لایک میکنه، منم پست اونو لایک میکنم. البته باید پستش ضایع نباشه. با محتواش مخالف نباشم ولی خب لازمم نیست که 100% با نظر من همسو باشه. چون میخوام جواب لایکشو با لایک بدم فلواقع

پ ن : این لایکا واسه کسی آب و نون نمیشه :دی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
پست مفید و خوب باشه
خوشم بیاد لایک میشه
حالا اگه قبلن با هم زد و خورد هم داشته باشیم :)
بازم حرف حساب لایک داره
سعی کردم تاپیک میزنم کسی پست مفدی میده هم لایک بدم
همین
راستی به قول دوست عزیزمون آب و نون نمیشه
ولی بعضی وقتا تاپیکا رو میگردم پست هایی که لایک بیشتر دارن میخونم
اتفاقا بهتر از بفیه هم هست
پس الکی لایک ندین :)
ممنون

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
هر پستی که برای خودشیرینی و کسب محبوبیت زده شده باشه
ناخودآگاه حالت تهوع بهم دست میده
بعدشم روی پستش بالا میارم

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
نکات ریزی را در نظر میگیریم:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من معمولا" تاپیک هایی رو که دوست دارم اکثرش رو لایک میکنم.کاری هم به نویسنده اون پست ندارم.بعضی اوقات لایک کردن جنبه ی خبری هم داره برام.به این مفهوم که من پست شما رو دیدم و وقتی لایک کنم طرف متوجه میشه
اما در کل فکر میکردم لایک چیز خوبیه.حالا میبینم که لایک باعث شده بیشتر افراد به جای جواب دادن/نقد کردن و .... به همین لایک بسنده کنند.
البته خودم هم درگیرش شدم متاسفانه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
لایک زدن یا نزدن ؟! چه فرقی داره برای طرف ؟ فقط یک عدد صعودی بشه ارزشی داره ؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
پ ن : این لایکا واسه کسی آب و نون نمیشه :دی

لایک زدن یا نزدن ؟! چه فرقی داره برای طرف ؟ فقط یک عدد صعودی بشه ارزشی داره ؟

چرا به بعد مالی قضیه نگاه میکنید؟:eek:بله لایک شاید برای طرف نون و آب نشه اما لایک زدن ما باعث میشه آن شخص احساس کنه برای حرفش و وقتیکه صرف اون پست کرده ارزش قائلیم و داریم با لایک زدن ازش تشکر میکنیم و اینکار به نوعی جای گفتن تشکر،ممنون و اینجورحرفها را میگیره که خودش مزیتیه و همچنین اینکار باعث میشه طرف برای ادامه دادن و پیگیری کردن اون موضوع مصمم تر بشه و بااعتماد به نفس بیشتری اینکارو انجام بده چون اینو حس میکنه که حرفهاش خونده میشه و ازش بابت مطلب و وقتیکه گذاشته با همون لایک ما قدردانی میشه.لطفا به بعد معنوی قضیه و اینکه اینکار چقدر تو روحیه طرف میتونه تاثیر مثبت بذاره فکر کنید.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بهتر است بجای واجّه های "لایک و دیسلایک" از واجّه های "دوست و ندوست" استفاده کنیم :)

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
نمیدونستم لایک کردنم اصول داره! :|

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
برای بنده لایک تعریف نشده است.

i do agree to disagree

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
چه خوبه اینجا دیسلایک نداره :D

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اگه با پست طرف حال کنم لایکش میکنم
به همین راحتی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به منظور مخالفت با دیگر پست ها

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

چرا به بعد مالی قضیه نگاه میکنید؟:eek:بله لایک شاید برای طرف نون و آب نشه اما لایک زدن ما باعث میشه آن شخص احساس کنه برای حرفش و وقتیکه صرف اون پست کرده ارزش قائلیم و داریم با لایک زدن ازش تشکر میکنیم و اینکار به نوعی جای گفتن تشکر،ممنون و اینجورحرفها را میگیره که خودش مزیتیه و همچنین اینکار باعث میشه طرف برای ادامه دادن و پیگیری کردن اون موضوع مصمم تر بشه و بااعتماد به نفس بیشتری اینکارو انجام بده چون اینو حس میکنه که حرفهاش خونده میشه و ازش بابت مطلب و وقتیکه گذاشته با همون لایک ما قدردانی میشه.لطفا به بعد معنوی قضیه و اینکه اینکار چقدر تو روحیه طرف میتونه تاثیر مثبت بذاره فکر کنید.
حرفت صحیح هست ! از وجه مالی نگاه نمی کنم ولی ببین ت همین پی تی ، اگه لایک بزنی از یک کنار برای بچه ها میان برات لایک می زنن . حتی اگر چرت ترین حرف های رو زده باشی . این فقط بازی روانیه که طرف بالای پنل ش می بینه تعداد فلان قدر لایک و گرنه ارزش معنوی هم که بگیم تشویق بشه برای اینکه بهتر پست بده تاثیری چشمگیری نداره!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
لاکن این لایکها و این پستها بدرد هیچ بشر نمیخوره

بالا