unknown boy
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 918
چرا به بعد مالی قضیه نگاه میکنید؟بله لایک شاید برای طرف نون و آب نشه اما لایک زدن ما باعث میشه آن شخص احساس کنه برای حرفش و وقتیکه صرف اون پست کرده ارزش قائلیم و داریم با لایک زدن ازش تشکر میکنیم و اینکار به نوعی جای گفتن تشکر،ممنون و اینجورحرفها را میگیره که خودش مزیتیه و همچنین اینکار باعث میشه طرف برای ادامه دادن و پیگیری کردن اون موضوع مصمم تر بشه و بااعتماد به نفس بیشتری اینکارو انجام بده چون اینو حس میکنه که حرفهاش خونده میشه و ازش بابت مطلب و وقتیکه گذاشته با همون لایک ما قدردانی میشه.لطفا به بعد معنوی قضیه و اینکه اینکار چقدر تو روحیه طرف میتونه تاثیر مثبت بذاره فکر کنید.
حرفت صحیح هست ! از وجه مالی نگاه نمی کنم ولی ببین ت همین پی تی ، اگه لایک بزنی از یک کنار برای بچه ها میان برات لایک می زنن . حتی اگر چرت ترین حرف های رو زده باشی . این فقط بازی روانیه که طرف بالای پنل ش می بینه تعداد فلان قدر لایک و گرنه ارزش معنوی هم که بگیم تشویق بشه برای اینکه بهتر پست بده تاثیری چشمگیری نداره!
والا حرفهایی که گفتم احساس خودم از لایک خوردن بود و فکر میکنم افراد زیادی هستند که این احساسو دارند،به هر حال بله نمونه هایی مثل افرادی که مثال زدید هستند اما تعدادشون کمه و نمیشه همه رو به یه چشم نگاه کرد.