Leon 2008
Registered User
اول اسب سواری لب ساحل >> نامه داخل بطری >> تقدیم حلقه >> شروع همنوازی گروه موسیقی >> آتش بازی
این مرفه بی درد که میگن شمایید عایا؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
اول اسب سواری لب ساحل >> نامه داخل بطری >> تقدیم حلقه >> شروع همنوازی گروه موسیقی >> آتش بازی
تاییدخوب باشید ! چرا برای دختر خاله ، عمه ، عمو ، دایی یا همسایتون چیزی نمی گیری ؟ واسه خواهرت ؟
خارج هم اپن هستند این مسائل رو رعایت می کنند والا
میخوای کی رو گول بزنی؟خوب گفتم بدون تیکه بگیدا
بی خیال اصلا . میدونم چیکار میکنم . همه چی هماهنگ شده
شما دور ایشون رو خلوت کن،بهترین کار و هدیس
ی لحظه از خودت بپرس،دوست داری نامزد ایندت با همکلاسیش تو همین حدی که گفتی رابطه داشته باشه؟
اگه آره،ادامه بده
اگه نه ...
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
پس با این طرز فکر هر کی هدیه میده و یا میگره قصد و قرضی داره!
خیلی هارو دیدم که به همکاراشون هدیه دادن البته بدون قصد و قرض، فقط کاری در حق اونا کرده جبران کنند
اما هدیه ولنتاین:
گل رز + شکلات
زیاد پیچیدش نکنید
شاید بنده خدا با ایشون قبلا رابطه داشته حالا به دلایلی که مثلا صلاح دو نفر نیست باهاشون نیست ولی این دلیل نمی شه که آدم انقدر خودخواه باشه و چیزی نگیره ...
سلام
من هم یک مشاوره میخواستم . امیدوارم دوستان کمک کنند
من برای یکی از دخترای دانشگاه میخواستم کادو بگیرم . نامزد داره
ولی دوستی م باهاش در دانشگاه در حد دانشجویی صمیمی هست . تقلب میده چند جا در جزوه و خرید کتاب اینها کمکم کرده و ..
میخوام تا 90 تومن براش یک کادویی بگیرم . حالا موندم قبل از عید بهش کادو را بدم یا در تعطیلات عید باهاش هماهنگ کنم هم برا تبریک عید و هم دادن کادو ..
موندم یهش یه کارت هدیه 50 تومنی با یه هدیه دیگه بدم یا کلا یچی براش بخرم یا 90 تومنو کلا یچیز
24 سالشه دانشجو فوق . تقریبا در دوستی دانشجویی باهاش راحتم
نمیدونم چی بگیرم که هم شیک باشه و هم ازش تشکری کرده باشم چون چند جا بدادم رسیده که ارزش بیش از اینها داره
ولی من کلا 90 تومن برا این جریان کنار گذاشتم
برا ولنتاین اینا نیست . یه کادویی که مناسبتش بیشتر تشکر و هم تبریک عیده
لطفا بدون بهم تیکه بپرونید راهنمایی کنید
مرسی
با نامحرم رابطتو ترک کن این یهترین هدیه است
بزرگ میشی علتشو میفهمی
با نامحرم رابطتو ترک کن این یهترین هدیه است
بزرگ میشی علتشو میفهمی
صحبت کردنو نگاه!!! از علائم اصفهانی بودنه : ))))))))))))))خودم یه دختری بود باش بودم یه مدت خلاصه نشد که ما با ایشون بمونیم .
نه یه تیکه درگ ان دراپ کردم حواسم نبود تو متن اینطوری شد . یه کنترل زد زدم فک کردم حله دیگه مرور نکردمصحبت کردنو نگاه!!! از علائم اصفهانی بودنه : ))))))))))))))
نه یه تیکه درگ ان دراپ کردم حواسم نبود تو متن اینطوری شد . یه کنترل زد زدم فک کردم حله دیگه مرور نکردم
تازه نیما خان بنده از همون دیار و خراب شده خوده شما خوزستان هستم و اصالتا آبادانی هستم :lol:
دو سالم تو همین اهوازه خوده شما خدمت کردم :lol:
عزیزانی که صدای دل نشین بنده رو شنیدن می تون شهادت بدن
نه یه تیکه درگ ان دراپ کردم حواسم نبود تو متن اینطوری شد . یه کنترل زد زدم فک کردم حله دیگه مرور نکردم
تازه نیما خان بنده از همون دیار و خراب شده خوده شما خوزستان هستم و اصالتا آبادانی هستم :lol:
دو سالم تو همین اهوازه خوده شما خدمت کردم :lol:
عزیزانی که صدای دل نشین بنده رو شنیدن می تون شهادت بدن
پیشنهاده بنده یک سرویسه استیل ( یا نیکله نمی دونم جنسش چیه ) یا همین بدلیجاته ارزون قیمت هست که رنج قیمتش از بیست تومن تا هفتاد و ایناس حداکثر ... هم به نوبه خودش قشنگو جذابه هم گرون نیست هم اینکه توقع افراد رو ارضا می کنه و با دیدن همچین چیزی هم می فهمن ارزش داشتن برای شما هم اینکه خیلی تو پاچه شما نمی ره ...
حالا شما پیشنهاد یک کادو تا 90 تومن بده . اصلا فرض برا دختر داییه
تا 90 تومن برای عید هم میخوام کادو بدم . ولنتاین نیست
به نظرتون چند روز مانده به عید بهتره یا خود عید ؟
میخوام از حالا تا ارزونتره بخرم
قربونتون استاد مایکل
عمو جان شما به نظرم می آد بیشتر به بحث کردن علاقه داشته باشی تا جمع بندی ... اونقدری که نیاز بود اطلاعات و حتی خیلی بیشترشو جم کردی تا موتوره تجربیاته عملیتو به کار بندازه و صحبته اضافه چیزی بهت اضاف نمی کنه ...عمو چرا دیگه تو اون تاپیک نیومدی؟!
پیشنهاده بنده یک سرویسه استیل ( یا نیکله نمی دونم جنسش چیه ) یا همین بدلیجاته ارزون قیمت هست که رنج قیمتش از بیست تومن تا هفتاد و ایناس حداکثر ...
+ یک کارت تبریک کوچک با یه شعر یا نوشته زیبا + یه دفترچه یا کتابچه کوچولو یا یه کتابچه شعر یا دفترچه خاطرت که به نوعی خاطرات قدیم رو براشون زنده کنه این ترکیب
روی هم رفته حسه خوبی می ده به طرف ...
خرید عطرو این چیزایی که به سلیقه طرف بر می گرده که شما هم ازش اطلاعی نداری فقط پوله علکی دادنه و طرف می ندازه گوشه خونه ...
کارت هدیه اوجه بی زوقی و فقط پول دور ریختنه ... ینی همون یه ریزه حسو بازخوردی هم که قراره از خوشالی اون بابا بگیری موقع دیدن هدیش از بین می ره ...کارت هدیه زشته ؟
سرویس استیل که بدتره آمو شک میکنن بدتر . کیف + همین کارت تبریک و دفتر خاطرات چطو ؟
کارت هدیه اوجه بی زوقی و فقط پول دور ریختنه ... ینی همون یه ریزه حسو بازخوردی هم که قراره از خوشالی اون بابا بگیری موقع دیدن هدیش از بین می ره ...
در ضمن گوز چه ربطی به شقیقه داره می خوای یه چیزه سبکو اسپرت بگیری استفاده کنه . من به پسرا کیفو کمربند می دم به دخترا همین ... خیلی هم غوب می باشد ...
جلو دوس پسرش که نمی خوای بش بدی که ... ببین یه چیزایی مثه کیف بیشتر سلیقه ای هست حسه زنونه رو هم جلب نمی کنه و کلا هیچ حسی به نظره من توی طرف ایجاد نمی کنه ... اگه واقعا هیچ رابطه ای باش نداری خوب نیازم نیس هیچ حسی توش ایجاد کنی برا رفه تکلیفی که تو خودت حس می کنی با اوجه بی ذوقی همون کارته هدیه رو بده کیفتو بخر ولی اگه ناقلایی و یه ریزه قبلا دوسش داشتی و می خوای ضمنه این هدیه شاید برا آخرین بار این قضیه رو بهش بگی به طوره ضمنی همون سرویسه بهتره
اگر قانع نشدی در کل شما به بنده بگو هدفت از این کار چیه تا بهتر بشه بت چیزه مناسب معرفی کرد ... هدفه واقعی رو بگو کسی به کسی نیست کسیم کسی رو نمی شناسه ... اینطوری هم پولت حدر نمی ره علکی هم اینکه بهترین گوزینه رو انتخاب نموده ای ...
اختیار داری :lol:
عمو مایکل کلا هوش شما خیلی سرشار از ذوقه
میترسم در انتخاب سرویس اینا بد سلیقه باشم و طرف نندازه گردنش اینا
یه چیز جایگزین نیست که احساس بیشتری در طرف ایجاد کنه ؟ آمو حرفایی میزنیا