helpmasteri
Registered User
اگه وضع مالی دختره خوبه یه باکس گل براش بگیر حدود 100 تومان میتونی جمعش کنی اگرم وضع مالیش متوسطه یه ست نقره ای چیزی بگیر
باکس گل 200 و خورده ای شده بابا من سال پیش یه شاسخین گرفتم 260 الان رفتم همونو بگیرم گفت 670
اگه وضع مالی دختره خوبه یه باکس گل براش بگیر حدود 100 تومان میتونی جمعش کنی اگرم وضع مالیش متوسطه یه ست نقره ای چیزی بگیر
ممل
خریدی کادو؟
راستی رضا بیزی فروشگاه داره
برو از اونجا عینک گربه نره بخر
جوی استیک بخر
مگه اون هم باید بخره ؟:general709:
دوباره رل زدی تو؟ :general509:گوشه ای از سسخلیای من
سفارش های دیجی کالا و دیجی استایل
به مامور پخش دیجی کالا گفتم. سفارشاتو در خونه نیار..زنگ بزن من خودم میام ازت میگیرم. دیگه خودش میدونست باید قبلش به من زنگ بزنه
مشاهده پیوست 1110943
مشاهده پیوست 1110941
مشاهده پیوست 1110942
در ضمن بهترین کادو هم همان 700 هزار الی 3 میلیون تومان وجه نقد می باشد.
به نظرم اگر خودش وضع مالیش خوبه یه چیزی که احساسی باشه بگیرین
مثلا عکساتون رو چاپ کنین یا از این باکسای هدیه که عکس هم میشه بهشون اضافه کرد
طراحی چهره هم به نظرم قشنگ و جالبه
دیگه توبه کردم از رل زدندوباره رل زدی تو؟ :general509:
البته عکس دونفرتون منظورم بودمتاسفانه من هیچ عکسی از خودم ندارم چون فوبیا دارم بع عکس و فیلم D: فقط عکسای یواشکی هست که دوستام گرفتن
من بیشتر هزینه ایی که واسه دختر کردم بلیط سینما بوده انصافا حیف پولته از ما گفتن بود :|باکس گل 200 و خورده ای شده بابا من سال پیش یه شاسخین گرفتم 260 الان رفتم همونو بگیرم گفت 670
نه دوست عزیز زیاد نیست. عوضش باعث تقویت بنیان های دوستیتون میشه :general704:3 زیاد نیست؟
البته عکس دونفرتون منظورم بود
عکسای تکی دوستتون چه طور؟
حالا گفته بیا بریم شمال سورپرایز دارم برات شاید نخریدم ولی باکس گل رو نگه داشتم که اگه نشد اگه برام چیزی نخریده بود منم نمیخریدم ..من بیشتر هزینه ایی که واسه دختر کردم بلیط سینما بوده انصافا حیف پولته از ما گفتن بود :|
بنیان بیخیال بابا اون برای کسی که میخواد ازدواج کنه ما که :general304::general304:نه دوست عزیز زیاد نیست. عوضش باعث تقویت بنیان های دوستیتون میشه :general704:
کلا رُز بذاری گرون درمیاد باید حد فاصلشون رو بگی با یه نوع گل دیگه پر کنهباکس گل 200 و خورده ای شده بابا من سال پیش یه شاسخین گرفتم 260 الان رفتم همونو بگیرم گفت 670
منم میام:general406:حالا گفته بیا بریم شمال سورپرایز دارم برات شاید نخریدم ولی باکس گل رو نگه داشتم که اگه نشد اگه برام چیزی نخریده بود منم نمیخریدم ..
اگه زدی تو خط ازدواج اینا که نمیدونم چی بگم اگه تصمیمت قطعیه که هیچی حداقلش پشت رابطمون ی هدفهحالا گفته بیا بریم شمال سورپرایز دارم برات شاید نخریدم ولی باکس گل رو نگه داشتم که اگه نشد اگه برام چیزی نخریده بود منم نمیخریدم ..