bloody killer as
Registered User
این خدمات تو ایرانه یا تو خارج اخه باور نکردنیه؟؟بله. قطعاً. هم قوی تره. هم خنک تره. هم ارزون تره و هم به لحاظ خدمات پس از فروش شرایط مطلوب و قابل اطمینانی داره. (1 سال تعویض + 2 سال تعمیر)
این خدمات تو ایرانه یا تو خارج اخه باور نکردنیه؟؟بله. قطعاً. هم قوی تره. هم خنک تره. هم ارزون تره و هم به لحاظ خدمات پس از فروش شرایط مطلوب و قابل اطمینانی داره. (1 سال تعویض + 2 سال تعمیر)
این شرکت شایت فروش مستقیم نداره؟؟؟؟؟؟؟ اخه این سایته یه جوری بود باز شد ولی کلا تبلیغات بوداین شرکت گارانتیش می کنه: http://asreshetab.com/
نه. باید از نماینده اش بخرید. فعلاً دو تا نماینده بیشتر نداره. یکی منم و دیگری گیم رفرنس. (نرخ مصرف کننده هم موصب شرکت خواهد بود.)این شرکت شایت فروش مستقیم نداره؟؟؟؟؟؟؟ اخه این سایته یه جوری بود باز شد ولی کلا تبلیغات بود
پس انشا الله پول که تا یه ماه دیگه دستم میرسه منم پس باید از شما خرید کنم دیگه چه طوری میتونم با شما در ارتباط باشمنه. باید از نماینده اش بخرید. فعلاً دو تا نماینده بیشتر نداره. یکی منم و دیگری گیم رفرنس. (نرخ مصرف کننده هم موصب شرکت خواهد بود.)
پس پیشنهاد شما این مدله دیگه
بله ولی این کارت گرافیکی.که اقا حسام معرفی کرد فوق.العادس و از گیگا بهتر عمل کردهالبته گارانتی 3 ساله آواژنگ و کیفیت مطلوب مدل گیگابایت رو در نظر داشته باشید
سلام به نظر بنده به ترتیب:از دوستان به نظرتون کدوم برند از برند های اورکلاک شده از این کارت گرافیک بهترین هست از لحاظ اجرای گیم؟
عزیز پاور اصلا به نسبت قیمت بدرد نمیخوره. می تونید با همین قیمت از برند Enermax و Corsair تهیه کنید . شک نکنید خرید Green با این قیمت اشتباه محضه. چون اصلا برند نیست و صرفا در ایران به سبب تبلیغات بازار خوبی داره و توی هیچ سایت جهانی اسمی ازش نیست و حتی استاندارد 80plus رو هم نداره. جوگیر حرف مغازه دار نشید.. هارددیسک به نظر من WD 1TB Black SataIII بهتره. دی وی دی رایتر هم Plextor یا Sony بهتره. مابقی قطعات خوبن.ایا این کانفیگ خوبه خودم نوشتم دوستان راهنمایی کنیم
عزیز پاور اصلا به نسبت قیمت بدرد نمیخوره. می تونید با همین قیمت از برند Enermax و Corsair تهیه کنید . شک نکنید خرید Green با این قیمت اشتباه محضه. چون اصلا برند نیست و صرفا در ایران به سبب تبلیغات بازار خوبی داره و توی هیچ سایت جهانی اسمی ازش نیست و حتی استاندارد 80plus رو هم نداره. جوگیر حرف مغازه دار نشید.. هارددیسک به نظر من WD 1TB Black SataIII بهتره. دی وی دی رایتر هم Plextor یا Sony بهتره. مابقی قطعات خوبن.
اینم یه لینک دیگه که کارتهای ایسوس، گیگا، MSI و Palit رو با هم مقایسه کرده:
(در صفحات 12 تا 21 میتونید بنچمارکهای مختلف رو ببینید)
http://www.guru3d.com/articles_pages/palit_geforce_gtx_970_jetstream_review,13.html
هیچ جا حرفی از Inno3D نیست. بررسیهای این کارت در سایتهای معتبر وجود داره ولی هیچ کدومشون در مقایسهها بهش اشارهای نکردن.
بنده به شخصه تا از کیفیت برند مطمئن نشم، نه خریدی انجام میدم و نه به کسی پیشنهاد میدم.
enlighten me please