• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
اقا سعید شما از سیستم من استفاده میکنی؟
شمارشش چطوره؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
جای تاسف داره تایپیکی که به این خوبی داشت جلو می رفت با اومدن یک تازه کار که مشخصه سنی هم نداره و حمایت های بی دلیل شما از ایشون به طور کل منحرف شده به نحوی که دیگه جز ایشون کسی هیچی نمی گه

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
بخش "سایتی که خودم ازش دریافتی داشتم" آپدیت شد.
سیستم شماره 11 هم اضاف شد

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان قبلا هم گفتم و الآن هم می گم که اینجا جای معرفی سایت خودتون نیست و فقط نظر کاربران مهم ه نه مدیر سیستم های پاپ آپ
خواهشا در صورتی که می خواین سیستم خودتون رو معرفی کنید مثل مدیران دیگه تاپیک جدا ایجاد کنید
در صورتی که کارتون خوب باشه وبمستر های دیگه شما رو به ما معرفی می کنن بدون نیاز به هیچ گونه زحمت
اخطار:از این به بعد اسپم و موارد انحرافی رو گزارش میدم;)

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
اقا سعید میشه ی ترکیبی بدین استفاده کنیم؟

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
اقا سعید میشه ی ترکیبی بدین استفاده کنیم؟
پاسخ برای شما پ.خ شد
کاربران عزیز برا شما همونی که گفتم بهترینه اما ایشون چون نمی تونستن از سیستم 11 استفاده کنن باید یه پیشنهاد دیگه میدادم بهشون:)

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
راسی یه تشکر هم از همه وبمستران ی که از این تاپیک بازدید کردند دارم
این تاپیک در عرض کمتر از 3 هفته فعالیت در بین 10000 تاپیک موجود در این بخش سایت بین 100 تاپیک برتر قرار گرفته
امیدوارم که تونسته باشم کمکی به همه شما عزیزان برای انتخابی بهتر کرده باشم.

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
با اجازه از استارتر می خواستم بگم که دوستان می توانند در کنار سیستم شماره شش از یک سیستم دیگر استفاده کنند و خیال کاربرا از لحاظ واریزی راحت باشد و از لحاظ شمارش آی پی هم با خیال راحت می توانند همکاری کنند برای ثبت نام از لینکی که در صفحه اول توسط استارتر گذاشته شده سیستم شماره شش می توانید ثبت نام کنید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
با اجازه از استارتر می خواستم بگم که دوستان می توانند در کنار سیستم شماره شش از یک سیستم دیگر استفاده کنند و خیال کاربرا از لحاظ واریزی راحت باشد و از لحاظ شمارش آی پی هم با خیال راحت می توانند همکاری کنند برای ثبت نام از لینکی که در صفحه اول توسط استارتر گذاشته شده سیستم شماره شش می توانید ثبت نام کنید
میتونند از وطن پاپ استفاده کنند و کنارش سایت شما هم را بگذارند

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان کسی با پاپ نما کارکرده شمارش چطور هست؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
توی تاپیک اول سیستم پاپ اپ بحث ازاد دوست داشتی اضافه کن

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام

1- آقا قضیش چیه هر چی سایت تو کار پاپ اپ هست رتبشون زیر 500 ایرانه ؟؟ اینجوری وافعا حق سایت های دیگه خورده میشه.

2- یه سایت خوب معرفی کنید ؟ شمارش واقعی - پرداخت به موقع - پرداخت برای هر ای پی بالا - الان با یکی از سیستم های پاپ آپ کار می کتم تقریبا هر 3-4 روز 60 تومن واسهم می ندازه .. می خوام تغییر بدم به جایی که درامد بیشتری بده .
آدرس سایتم
http://iran30t.com/

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
سلام

1- آقا قضیش چیه هر چی سایت تو کار پاپ اپ هست رتبشون زیر 500 ایرانه ؟؟ اینجوری وافعا حق سایت های دیگه خورده میشه.

2- یه سایت خوب معرفی کنید ؟ شمارش واقعی - پرداخت به موقع - پرداخت برای هر ای پی بالا - الان با یکی از سیستم های پاپ آپ کار می کتم تقریبا هر 3-4 روز 60 تومن واسهم می ندازه .. می خوام تغییر بدم به جایی که درامد بیشتری بده .
آدرس سایتم
http://iran30t.com/

چون تعداد بازدید کننده هاشون بالاس
سایت من رتبش 2 هزاره و کم کم داره میاد پایین تر
www.tak3az.ir
popup.tak3az.ir

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
بالاخره همه به این نتیجه میرسن که سیستم های با اسکریپت ایکس دو و وینوکس که زمان شمارش دارن ، کار باهاشون
به هاست دی ال انتقال دادیم امیدوارم که بالای 95 درصد ای پی هارو بشماره
:p ربطی نداره . اسکریپتتون زمان شمارش داره و خیلی هم بالاس فک کنم یا 3 هست یا 4 . ضمنا جهان پاپ آپ هیچ مشکلی نداره و ادمیناش هم بیشتر وقت ها آنلاین هستن ، اسکریپت جهان پاپ آپ همون طور که همه کاربرا میدونن هیچ زمان شمارشی نداره . شمتا میتونین تست کنین تا متوجه بشین . فک میکنم کار با سیستم هایی که اسکریپت xdev یا winux استفاده میکنن یعنی ضرر زدن به خودتون ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا