• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اونایی که وطن پاپ پولشونو پرداخت نکرده اینجا خبر بدهند.

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مطمئن ترین ، کامل ترین سیستم پاپ اپ که تا الان استفاده کردم ، پاپ آپ ادز بوده و هست . شمارشش بیشتر از همه سایت هاس . دارای اسکریپت اختصاصی هستش و در طوب 24 ساعت فقط یه بار پاپ آپ باز میشه و نقطه مهم واریزی هاش کمتر از 12 ساعت هست . میتونین تست کنین تا متوجه بشین:) http://popupads.ir
امتحان میکنیم

Last edited:

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
دوست عزیز این سایتی که معرفی کردی یه ساعت طول میکشه تا بالا بیاد اونوقت چجوری میخواد درآمد به کاربران پرداخت کنه؟
دوست عزیز نتتون مشکل داره ، چرا دارین علیهش حرف میزنید . ضمنا پاپ اپ ادز الان نزدیک 90 هزار آیپی داره و الکسای ایرانش هم 180 هستش . عجب حرفی درمیارین شما ها:general609:

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آره. الان بالا اومد. عجب قالبی داره. بقیه همشون یکی هستن اما این یکی قالبش خیلی با بقیه فرق داره. اینم امتحان میکنم ببینم آیا واقعا شمارشش عالیه یا نه.

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
http://qam.ir
رو دوستان تست کردن ؟ از نظر شمارش هر هزار آی پی رو چنتاش رو می شماره ؟ پرداخت مطمئن داره ؟

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
http://qam.ir
رو دوستان تست کردن ؟ از نظر شمارش هر هزار آی پی رو چنتاش رو می شماره ؟ پرداخت مطمئن داره ؟
داداش این سایت رو کاملا بیخیال شو. از هر 400 آی پی فقط 20 یا 30 تا شمارش میکنه. کلا وضع این سایت خرابه برو حداقل از یه سایت کسب درآمد دیگه استفاده کن.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوست عزیز نتتون مشکل داره ، چرا دارین علیهش حرف میزنید . ضمنا پاپ اپ ادز الان نزدیک 90 هزار آیپی داره و الکسای ایرانش هم 180 هستش . عجب حرفی درمیارین شما ها:general609:

:general404:
چقدر تبلیغ میکنی شما؟
هرکاریم بکنی وقتی کاربر میبینه داری پولشو میخوری و آی پی هاشو نمیشمری نمیاد تو سایتت
شما خیلی هنر میکنی یه سوم و یه چهارم میشمری بعدم میگی یه دونه پاپ آپ بیشتر باز نمیشه برای راحتی شما

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
دوست عزیز شما آمارگیرتون رو هم نشون دادین ولی کلا 3 هزار آیپی داشتین ، در حالی که میگین 10 هزار آیپی .

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوست عزیز شما آمارگیرتون رو هم نشون دادین ولی کلا 3 هزار آیپی داشتین ، در حالی که میگین 10 هزار آیپی .
برادر من اون که توی وبگذر بود آمار آپلودسنترم بود
اونی هم که توی های استیت بود آمار سایت اصلیم بود
حالا اینا رو که جمع کنیم میشه 6000 تا آی پی که با احتساب اینکه من از ساعت 3 گذاشتم 2000 تاشو کم میکنیم میشه 4000
در صورتی که سایت شما خیلی خسته شده 750 بگو 800 اصن آقا 1000 تاشو شمرده
میدونی یک چهارم یعنی چند درصد؟ یعنی 25% که تازه من خیلی هم کم کردم وگرنه بخوای دقیق حساب کنی میاد زیر 20%
بحثی هم نداریم همین که بقیه اطلاع پیدا کنن مهمه وگرنه این 2 تومنی که من الان توی سایت شما دارم هم ماله خودتون
بعدشم من نگفتم 10 هزار آی پی شما برو پست منو بخون ببین چه عددی نوشتم و چقدرشو شمرده بود تا اون ساعت
ولی در کلش شمارش خیلی ضعیفی دارید و اینطوری باعث میشه خیلی زود جمع بشید

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقا این بحثارو فعلا بیخیال شین. اون وطن پاپ پولارو هاپولی کرد رفت؟

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
برادر من اون که توی وبگذر بود آمار آپلودسنترم بود
اونی هم که توی های استیت بود آمار سایت اصلیسم بود
حالا اینا رو که جمع کنیم میشه 6000 تا آی پی که با احتساب اینکه من از ساعت 3 گذاشتم 2000 تاشو کم میکنیم میشه 4000
در صورتی که سایت شما خیلی خسته شده 750 بگو 800 اصن آقا 1000 تاشو شمرده
میدونی یک چهارم یعنی چند درصد؟ یعنی 25% که تازه من خیلی هم کم کردم وگرنه بخوای دقیق حساب کنی میاد زیر 20%
بحثی هم نداریم همین که بقیه اطلاع پیدا کنن مهمه وگرنه این 2 تومنی که من الان توی سایت شما دارم هم ماله خودتون
بعدشم من نگفتم 10 هزار آی پی شما برو پست منو بخون ببین چه عددی نوشتم و چقدرشو شمرده بود تا اون ساعت
ولی در کلش شمارش خیلی ضعیفی دارید و اینطوری باعث میشه خیلی زود جمع بشید
دوست عزیز جوابتون رو در همون تایپک قبلی دادم . ضمنا شما کلا 4 هزار آیپی ندارین . اصلا فرضا 4 هزار آیپی اون هم که میگین از ساعت 3 گذاشتین پس دقیقا نصف آیپی های اون روز نبود اصلا 2500 تا بود . خب هیچ سیستم پاپ آپی نیست که از 2500 تا آییپی هزار تا رو ثبت کنه . حتی کد پاپ آپ معمولی هم چنین قدرتی نداره . من خودم با کد پاپ اپ در ahangestan.in پاپ آپ دارم که از 70 هزار آیپی گوگل فقط 35 هزار تا میتونه بفرسته . ضمنا کیفیت آیپی مهم تر از تعداد آیپی هاس . تو این زمونه اصلا هیچ سایت پاپ آپی به علت کیفیت افتضاح و پایین آپلود سنتر ها ، اجازه نمیدن باهاشون کار کنین . ضمنا من مدیر پاپ آپ ادز نیستم ببین با کی ها شدیم 70 میلیون. ای خدا:general208: :general707:

arsalan007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

ali8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
وطن پاپ پول همه را خورد . من آقای سجاد علیجانی را مسئول این کار میدونم. نمیدونم ایشون درست میگن یا نه اما خودشون گفتن اون سایتو فروخته بودند اما اگه واقعا سایتو به یک آدم آدم آدم آدم دیگه فروخته بود چرا در همون سایت در کنترل پنل اعلام نکرد که سایت فروخته شده و همه در جریان باشند؟
آقای سجاد علیجانی که الان در پاپ پاپ و زیگ زیگ مشغول مدیریت اونا هستی پاسخ بده داداش!!!!!!!!!!!!!!

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
poppop.ir
چرا پرداختی نداره؟ تیکت هم جواب نمیده

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
بله وطن پاپ ازز اول معلوم بود توش مونده و پولا رو خورده فقط وعده الکی داد تا کاربران شاکی نشن و تا یه ماه بعد کلا یادشون بره!!
اقای سجاد علیجانی کجان که دفاع کنن بگن نباید زود بگین کلاهبردار!!!

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
تا جایی که من میدونم این سایت بعد از 93 به ایشون هیچ ربطی نداره
تو پرشین بگردید اطلاعیه را مشاهده کنید

در این ماه عزیز و با زبان روزه الکی گناه کسی رو بگردن نگیرید

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خدا در این ماه عزیز کمر آدمی رو بِشکنه که بعضی هارو چشم انتظار میذاره و آخرش پوچ میشه.
خب با هر سیستمی کار نکنین.
اگه میخوای پاپ اپ بذاری از سایتای معتبر بذار
نمونش تو امضام هس.دو سه ساله داره کار میکنه ولی هنوزم پابرجاس .شاکی هم نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا