saeed1kt94
Registered User
- نوشتهها
- 423
- لایکها
- 115
upppp
پرداخت ما تا الان به یوزر 68 میلیون و 423 هزار تومان بوده.حالا به نظرتون معتبره؟این سایت poppop.ir که شما گفتین سایت معتبریه؟ باهاش کار کردین؟
دوست عزیز ورژن دو این سیستم خیلی عالی بود من هم ازش استفاده می کردم اما تو ورژن 3ش دیگه اونججوری نیست از هر 100 نفر بازدید رو 10 نفر حساب می کنهتوی ایران تنها سایت پاپ آپ مطمئن و پر سود سایت مای پاپا آپ هست که جزء 30 سایت برتره ایرانه
من چندماهه ازش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
تازه نسخه سوم هم راه اندازی شده
لینک : مای پاپ آپ
درسته هر پاپ 30 ریال میده ولی درآمدش از همه بیشتره ، آخه همه پاپ هارو حساب میکنه
آره نسخهی دو که حرف نداشتدوست عزیز ورژن دو این سیستم خیلی عالی بود من هم ازش استفاده می کردم اما تو ورژن 3ش دیگه اونججوری نیست از هر 100 نفر بازدید رو 10 نفر حساب می کنه
توی ایران تنها سایت پاپ آپ مطمئن و پر سود سایت مای پاپا آپ هست که جزء 30 سایت برتره ایرانه
من چندماهه ازش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
تازه نسخه سوم هم راه اندازی شده
لینک : مای پاپ آپ
درسته هر پاپ 30 ریال میده ولی درآمدش از همه بیشتره ، آخه همه پاپ هارو حساب میکنه
آره عزیز، آخرین درخواست منو هم هنو واریز نکردنداداش این سیستم همچین خوبه خوب هم نیست. با راه اندازی ورژن 3 میخوان تمامی درآمد های ورژن 2 تصفیه کنن ولی همونطور که میبینید 4 روز هست که درخواست واریز دادم ولی واریز نکردن:
![]()
رتبه الکساش که عالیه
اطلاعات واریزی رو هم ارائه میده و تا کنون شکایتی ازش نشده
اما هزار پاپ و آلپ ادز از پرداخت پورسانت ها سر باز می زنن و سایتشون هم الآن بالا نمیاد
تو هر دو سایت با ایمیل [email protected] ثبت نام کردمبا سلام. لطفا نام کاربریتون رو در سایت بفرمایید.
همچنین سرور های ما در ایران قرار دارند و حتی ثانیه ای مشکل از لحاظ لود سایت وجود نداره. موفق باشید.
منم رفتم یه مدت رو مکس پاپپاپ اسکای رو دو روزه دارم تست میکنم . از نظر شمارش خوبه . قیمتش هم نسبت به بقیه بهتره .