دوست عزیز خواهشا پست ها رو بخونید بعد پست بدیدلطفا نظرات خودتون رو در رابطه با سیستم كسب درآمد پاپ آپ یخیice-popup.ir نیز اعلام کنید....
پس بیزحمت سایت ما رو تایید کنید که از ساعت 12 امشب بذارم تا فردا باشه رو سایتم دیگه !خیر مشکلی نیست...
شما میتونید از چند اسکریپت غیر از پاپ آپ یخی نیز استفاده کنید
مکس پاپ فقط یکی اجازه میدهپی پاک رو الان کنار جهان گذاشتم تا شب ببینم چطوری میشمره ( حدود 1500 آی پی ورودی توی این مدت زمان خواهیم داشت احتمالا )
پاپ آپ یخی رو هم دوستمون اصرار میکنن فردا میذارم، البته توی سایتشون چیزی ننوشتن ولی خودشون بگن که قانونی هست کنارش سایت دیگهای هم بذاریم یا نه ؟!
مکس پاپ هم اگر تایید کنه فردا میذارم
البته مکس پاپ و پی پاک در تعداد سایت محدودیت ندارن و اگه پاپ آپ یخی هم اجازه بده، واسه فردا 3تا رو با هم میذارم ببینم چی میشه !
من با خودم عهد کردم که دور سایتای xdev نرمسلام.
ببینم دوست عزیز شما مثل اینکه فقط سیستم های مختلف رو مقایسه میکنید...
دوست دارم تو این مقایسه پاپ آپ یخی رو هم قرار بدید
این چیه پس ؟!!!!
آذ پاپ که از 24 ساعت ، 25 ساعتش پوکیده و دان هست ، و البته شمارشش هم زده گاراژیه سوال داشتم ازتون
آذپاپ برای شما هم فقط یکی باز می کنه یا فقط برای من اینطوریه
برا من حتی با رفرش هم بار دوم باز نمیشه
یه سوال داشتم ازتون
آذپاپ برای شما هم فقط یکی باز می کنه یا فقط برای من اینطوریه
برا من حتی با رفرش هم بار دوم باز نمیشه
دوستانی که میخواستند با جهان پاپ آپ کار کنند لطفا نتیجشو بگن که شمارش به چه صورت هست؟
چون این مدل اسکریپتهایی که شبیه جهان پاپ آپ هست شمارش خوبی دارند البته اگه دستکاریش نکرده باشن.
ایشالا تسویه کنم چن جا و با همین آی پی ناچیزم بیام رو سایتتونسیستم ما هم بد نیست :ی
نظر لطف شماست حقیقتش با 2 پاپ کم کم رو به ضرر رفته بودیم یه عکس هم خدمتتون ارسال کرده بودم که نشون می داد تراز مالی ما منفی شده بود برای حفظ کیفیت مجبور شدم این کارو انجام بدمایشالا تسویه کنم چن جا و با همین آی پی ناچیزم بیام رو سایتتون
از کار با شما لذت بردم فقط حیف که تک پاپ شدین وگرنه تک بودین