• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
پی پاک توی این 3 ساعت تقریبا حدود 34 درصد از آی پی ها رو شمرد !
حالا ایشالا فردا تعداد بالاشو میذارم :)
جهان پاپ آپ هم که به شرح زیر هست !
حدود 18 درصد

** پرداختشون خیلی عالی بود
:D
تا زدیم ریختن !
البته بگما ! این آمار واسه سایت من هست، ممکنه رو یه سایت دیگه 40 50 درصد بشمرن ! چون کاربراشون بیشتر کلیک میکنن !
1.JPG 2.JPG

Last edited:

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان در 24 ساعتی که سیستم جهان پاپ آپ رو تست کردم تقریبا 22.75 درصد آیپی ها رو شمارش کرد .

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
من جهان پاپ آپ رو تست کردم . از 5200 آیپی وبگذر حدود 1900 تاش رو حساب کرده . ضمنا این مقدار پاپ آپ که 10 تومن شده بود زدم واریزی بعد 30 دقیقه دیگه واریز شد .:eek:

والا سرعت کاراشون خوبه . فک کنم بی حاشیه ترین سیستم در واریزی های کاربراش هست که تا حالا استفاده کردم .:)

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال
پی پاک رو میشه با پاپ آپ های دیگه گذاشت یا نه !؟

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
پی پاک توی این 3 ساعت تقریبا حدود 34 درصد از آی پی ها رو شمرد !
حالا ایشالا فردا تعداد بالاشو میذارم :)
جهان پاپ آپ هم که به شرح زیر هست !
حدود 18 درصد

** پرداختشون خیلی عالی بود
:D
تا زدیم ریختن !
البته بگما ! این آمار واسه سایت من هست، ممکنه رو یه سایت دیگه 40 50 درصد بشمرن ! چون کاربراشون بیشتر کلیک میکنن !
مشاهده پیوست 545882 مشاهده پیوست 545883

خب . ممد جان چون سایتت بیشتر خبری هست ، یعنی سایت لود میشه و خبر خونده میشه و صفحه رو می بندن:rolleyes: البته جسارت نباشه ها . سایت من موزیک هستش ، یعنی کاربر مجبوره برای دانلود حتما کلیک کنه . واسه من جهان پاپ آپ تقریبا 32/2 % حساب شده . البته واریزی شون هم که حرف نداره .:D

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
خب . ممد جان چون سایتت بیشتر خبری هست ، یعنی سایت لود میشه و خبر خونده میشه و صفحه رو می بندن:rolleyes: البته جسارت نباشه ها . سایت من موزیک هستش ، یعنی کاربر مجبوره برای دانلود حتما کلیک کنه . واسه من جهان پاپ آپ تقریبا 32/2 % حساب شده . البته واریزی شون هم که حرف نداره .:D
واریزیشون واقعا عالیه
من دو بار زدم سریع ریحتن !
در مورد نوع سایت هم حق با شماس ! منم همینو چند بار گفتم، که آقا این درصدا که ما میگیم متغیره بسته به نوع سایت!!

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
واریزیشون واقعا عالیه
من دو بار زدم سریع ریحتن !
در مورد نوع سایت هم حق با شماس ! منم همینو چند بار گفتم، که آقا این درصدا که ما میگیم متغیره بسته به نوع سایت!!
لایک داش ممد . :D امروزه دغدغه بیشتر وبمستران واریزی هست . پس پیش به سوی سوراخ کردن جهان پاپ اپ:p
این لینک خود جهان پاپ اپ هست JahanPopup.IR ولی من پیشنهاد میکنم با این لینک زیر مجموعه من ثبت نام شید . ممنون میشم;)
http://jahanpopup.ir/index.php?module=register&ref=2501

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ببینید در آخر سر درآمد مهم هست که ببنید توی کدوم سایت پاپ آپ درآمد بیشتری دارید.

ما هم یه روز جهان پاپ آپ رو میزاریم ببنیم نسبت به بقیه سیستمها درآمد بهتری داریم یا نه.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان من کد این جهان پاپ آپ رو گذاشتم اما این سایت به نظرم داره تخلف میکنه چون وقتی کلیک میکنی دوتا پاپ آپ همزمان باز میشه که بعد از یه ثانیه یکی از پاپ آپها خود به خود بسته میشه و در سایت هم همون یکی رو برای شما حساب میکنه.
من موقعی هم که خواستم کد رو بزارم تعجب کردم که چرا کدش طولانی تر از کدهای دیگه هست و فهمیدم دوتا کد را گذاشته داخل یک کد , یکی برای سایت خودش هست و یکی هم کد آذ پاپ آپ هست!
برای همین هم تاکید شدید در سایتش کرده که حق ندارید از کد آذ پاپ آپ در کنار کد اینا استفاده کنید.
به هرحال وظیفه من بود که برای کاربرای آماتور این موضوع رو توضیح بدم که مورد سوء استفاده قرار نگیرن.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان من کد این جهان پاپ آپ رو گذاشتم اما این سایت به نظرم داره تخلف میکنه چون وقتی کلیک میکنی دوتا پاپ آپ همزمان باز میشه که بعد از یه ثانیه یکی از پاپ آپها خود به خود بسته میشه و در سایت هم همون یکی رو برای شما حساب میکنه.
من موقعی هم که خواستم کد رو بزارم تعجب کردم که چرا کدش طولانی تر از کدهای دیگه هست و فهمیدم دوتا کد را گذاشته داخل یک کد , یکی برای سایت خودش هست و یکی هم کد آذ پاپ آپ هست!
برای همین هم تاکید شدید در سایتش کرده که حق ندارید از کد آذ پاپ آپ در کنار کد اینا استفاده کنید.
به هرحال وظیفه من بود که برای کاربرای آماتور این موضوع رو توضیح بدم که مورد سوء استفاده قرار نگیرن.

به نظر منم وقتی اینطوری هست بهتره به طور مستقیم از p2up (آذ پاپ آپ) استفاده کنیم . اگه آذ پاپ آپ مشکل داون شدنش رو حل کنه سیستم خیلی عالی هست .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484

شما تو سیستم ما عضو شده بودید اما استارت نکردید اگر جسارت نباشه ممنون می شم دلیلشو به صورت پیام خصوصی بگید و یا اگر موردی دیدید بازگو کنید

از دوستان عذر می خوام که این سوال رو اینجا از ایشون پرسیدم اگر بقیه دوستان هم موردی دیدن ممنون می شم بهم اطلاع بدن شاید چیزی باشه که خودمم نمی دونم

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5
یک سوال! توی وی بولتین اگر کد پاپ آپ رو توی header بزارم درسته دیگه؟ یعنی هر کی روی لینکای footer هم کلیک کنه پاپ آپ باز میشه؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
یک سوال! توی وی بولتین اگر کد پاپ آپ رو توی header بزارم درسته دیگه؟ یعنی هر کی روی لینکای footer هم کلیک کنه پاپ آپ باز میشه؟

شما اگه کد رو توی هیدر بزاری خوب سایت پاپ آپ زودتر توی صفحه شما لود میشه و احتمال باز شدن پاپ آپ بیشتر هست اگه توی فوتر بزاری آخرین چیزهایی که لود میشه سایت پاپ آپ هست،فرقی نمیکنه کجا بزاری اگر کاربر بزاره صفحه بطور کامل لود بشه کد هرجا که باشه عمل میکنه . اگه هیدر باشه زودتر اگه فوتر باشه دیرتر .

simanj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیزم

من زهرا خسروی هستم ادمین سایت وب پاپ آپ
پیشنهاد می کنم وب پاپ آپ رو امتحان کنید

مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد ، در ضمن تبلیغات پاپ آپ فقط سایت هستش و تبلیغات محصولات اینترنتی نیست و با بقیه سایت ها متفاوت هستش
تبلیغ مستقیم باز می شود و شمارش 0 هستش ، سرعت لود سایت هم بالاست چون سایت بر روی هاست دی ال قرار دارد.

آدرس وب پاپ آپ
WEBPOPUP.ir
اینم یه سایته پاپ آپ عالیه که به هر آی پی 14 تومان میده http://linepop.ir

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان اذ پاپ سرور اختصاصی داره!
ای پی سرورش 46.4.210.180
که موقعیتش آلمان هست ولی من نمیدونم این سرور رو از کدوم جهنم دره ای خریده که هر سری دان هست
-------------------------------
دوستانی که تو کار حملات دی داسی هستن پ.خ بدن کارشون دارم :دی

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
linepop.ir هم از نت افراز هاست اشتراکی میخره!
پنل طلایی و الماس یک و دو نیس
پس حتما برنزی یا نقره ای هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا