• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر شما برای مسافری باید چه سقفی بزارن؟
نگید نباید سقفی بزارن چون اینا مخالف خروج ارز بی رویه هستن

ببینید سقف معنی نداره. باید قیمت ارز یه قیمت باشه !!! هر کسی هم هر چقدر بخواد بتونه تهیه کنه. حالا برای هر کاری. چه سفر چه واردات و ..............

فرض کن شما ریال ببری عربستان .. اونجا تبدیلش کنی به دلار.. چه فرقی میکنه با اینکه ایران پولت رو دلار کنی و ببری عربستان

سقف یعنی محدودیت !! وقتی حرف محدودیت میاد بلافاصله یه عده که میتونن یه جوری محدودیت ها رو دور بزنن رانت میگیرن و این باعث ایجاد بازار سیاه میشه

کلا تو هر چیزی که محدودیت دستوری غیر منصفانه ایجاد بشه بلافاصله تمرکز میره روی روشهای غیرمعمول. در اینجا هم ایجاد بازار سیاه

وگرنه شما هم میدونی با 1000 دلار و 1500 دلار واقعا نمیشه خارج رفت.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من نمی دونم دوستان چرا اینطوری به دلار نگاه می کنند.

وقتی یک بانک مرکزی اسکناس چاپ می کنه و در اختیار اشخاص قرار میده که موجودیشون رو به اون ارز نگاه دارند یعنی تضمینش می کنه از لحاظی که هر وقت معادلش رو طلا بخوان یا ارز دیگه بتونه همسانش رو تامین کنه. این مسخره بازی ها چیه که چون تو مسافرت می ری فقط معادل ۴۰۰ دلار می تونی همراه داشته باشی.

اونقدر هی گفتند دلار قاچاق که آدم شک می کنه می گه مگه مواد مخدره!؟
چرا پس دارند ریال چاپ می کنند وقتی نمی تونند معادلش رو تامین کنند!؟

قاچاقچی کیه اونی که ارز معتبر داره و حاضره ریال رو همسانش رو به اون ارز بده یا بانک مرکزی که پول بدون پشتوانه چاپ کرده!؟

اگر نمی تونند ارزش دارایی ها رو به ریال حفظ کنند و معدلش رو بدند پس با یک ارز دیگه دارایی هامون رو نگه داریم یا به دلار. این که منطقیه نمی خواد کسی بگه.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
asgaroladi80.jpg

[h=3][/h] [h=1]اسدالله عسگراولادی: ارز تک نرخی نشده است
1.png
[/h] [h=2]بازرگانی - اسدالله عسگراولادی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در نشست هیات نمایندگان پارلمان بخش خصوصی تهران در مورد وضعیت ارزی کشور سخن گفت.[/h]
[h=4] عسگراولادی برخلاف سایر اعضا از میکروفن مقابل خود را برای سخن گفتن روشن نکرد و از پشت صندلی خود بلند شد و در پشت تریبون قرار گرفت تا در در مرکز توجه حاضرین در سالن قرار داشته باشد. عسگراولادی سخنانش را با پاسخ به کنایه یکی از اعضای هیات نمایندگان اتاق تهران از معطلی سه ساعته اش شروع کرد و گفت: «اولین حرف من این است که در حالی که از شروع جلسه هنوز دو ساعت هم نگذشته ایشان چگونه سه ساعت منتظر بوده اند؟ اگر این طور باشد احتمالا ایشان یک ساعت زودتر از شروع نشست به اینجا آمده اند».
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران هم چنین از بانک مرکزی به عدم اجرای وظایفش در قبال ارز انتقاد کرد و گفت: «وقتی می گویید ارز تک نرخی یعنی این که باید تمام نیاز جامعه را برطرف کنید تا دیگر کسی به دنبال خرید ارز با قیمت های دیگر نباشد. اما شما به من بگویید برای تامین ارز محصلان خارج از کشور یا بیمارانی که برای مداوا نیاز دارند به خارج سفر کنند و ارز زیادی هم لازم دارند چه کرده اید؟»
این صادرکننده باسابقه افزود: «بانک مرکزی در مورد ارز صادراتی چه تمهیدی اندیشیده است؟ الان با اعلام ارز تک نرخی، یعنی صادرکننده باید ارز حاصل از صادراتش را به کشور بیاورد و به نرخ 1226 تومان بفروشد؟ اصلا چگونه صادرکننده ارز خود را به کشور بیاورد؟»
اسدالله عسگراولادی از اعطای ارز مسافرتی به میزان 1000 دلار و آن هم یک بار در سال نیز گلایه کرد و از بانک مرکزی پرسید چگونه به این موضوع رسیده اند که یک فعال اقتصادی که کار تولید، صادرات و واردات انجام می دهد در سال تنها یک بار به خارج از کشور سفر می کند و آن هم تنها می تواند 1000 دلار ارز بگیرد که تنها هزینه چند شب اقامت را تامین می کند.
این فعال اقتصادی ادامه داد: «در حال حاضر 1150 قلم کالای وارداتی داریم که برای آن ها ثبت سفارش صورت می گیرد و ورودشان به کشور مجاز است اما ارز تک نرخی فقط به واردات کالاهای اساسی تعلق می گیرد. پس واردکننده کالاهای دیگر باید چه بکند؟ آیا مجبور نیست که ارز خود را از بازارهای فرعی و با قیمت های متفاوت تهیه کند؟ پس چگونه بانک مرکزی ادعا می کند که ارز تک نرخی شده است؟»
با ارز 1226 تومانی التهاب فروکش نمی کند
عسگراولادی از اتاق تهران خواست تا رییس کل بانک مرکزی را برای یک نشست ویژه در رابطه با نرخ ارز دعوت کند و از محمود بهمنی خواست تا به بخش خصوصی احترام بگذارد و در جلسات آن ها شرکت کند. اسدالله عسگراولادی از بانک مرکزی به دلیل عدم اجرای مصوبه خودش نیز انتقاد کرد و گفت: «از هفته گذشته که سیاست تک نرخی ارز از سوی آقای بهمنی اعلام شده هنوز این مصوبه اجرا نشده است. این که بانک مرکزی خودش مصوبه اش را اجرا نکند درست نیست».
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران قیمت 1226 تومانی ارز را قیمت مناسبی ارزیابی نکرد و خطاب به بانک مرکزی گفت: «با این قیمت ارز موفق نمی شوید التهاب بازار را بخوابانید. ارز 1226 تومانی باعث فروکش التهاب نمی شود.
[/h]

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
الان Mahdy میاد جواب این آقای عسگراولادی رو میده.
نه صادر کننده ها راضیند نه وارد کننده ها نه دانشجویان و نه بازار.

خدا در قرآن گفته من از حق خودم می گذرم از حق مردم نمی گذزم. نمی دونم این آقایون چطوری می خوان جواب خدا رو بدن!

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سايتي كه داديد قيمتها رو خيلي كمتر از بازار نشون مي ده كمترين قيمت سكه ديروز 790000 بوده كه در اين سايت زده 769000 و كمترين نرخ دلار 1810 تا 1830 تومن بوده در اين سايت زده 1770 من فكر كنم اين سايت يه روابطي با بانك مركزي و دولت داره چرا كه هم تا الان مثل بقيه فيلتر نشده هم قيمتها رو به دورغ كم مي زنه

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اين همه دروغي كه ازينا شنيديم بخصوص تو اين هفته درباره ارز تك نرخي واقعا بعضي ها چقدر خرند پيش خريد سكه ميكنند واسه 4 يا 6 ماه ديگه. تو اين مملكت واقعا نميشه رو فرداهم حساب كرد واي بحال 4 ماه ديگه اونم با شنيدن اين همه دروغ از سوي مسئولين به هر حال از قديم گفتن نقدو بگير نسيه رو ول كن بايد همه پولاي ريالمون رو به دلار و سكه تبديل كنيم تا خيالمون راحت باشه هم ريال نداريم هم سرمايمون دست خودمونه. اگه جنگ بشه10000000000000 ريال هم داشته باشي هيچي نمي ارزه ولي طلارو همه جاي دنيا ازت مي خرن و دلار رو همه جا قبول دارن.

irancorrosion

Registered User
لایک‌ها
0
من مخالف اين مقدار كم دلار دادن هستم اما بعضي وقتها مسافرا يه كارايي ميكنن كه همش به معناي دلالي است. مثلا خود من از شعبه بانك ملت استانبول چند بار دلار به نرخ دولتي گرفتم اما بعدا شنيدم تو ايروان دلالها پاسپورتو فقط به خاطر دلار ميگرفتن ميبردن بانك ملت دلار دولتي ميگرفتن...بانك ملت فهميد و اين كارو بيخيال شد. الانم اگه بخوان 5000 دلار بدن شما يك روز برو استانبول و همان روزم برگرد خرجت ميشه 400 تومن . چقدر از مابه التفاوت دلار آزاد و دولتي سود ميكني ؟ حداقل 3 ميليون تومان!!!! باز يه عده سود بيخود ميبرن....مشكل خيلي كلي تر از اين حرفهاست... دولت الان خودشم نميدونه چي كار داره ميكنه..مشكل هم از تحريمها و پايين نگهداشتن مصنوعي قيمت دلار تو اين چند ساله است....بايد دلار آزاد بشه و تبعاتش هم همه قبول كنن...مسئول اصليش هم خود دولته كه هيچ كار ديگه هم نميتونه بكنه...
حداقل 5000 دلار برای مسافرت پول لازمه که ببریم حتی اگه 2000 دلارم تو سفر هزینه نکنیم.مسافرت که فقط خورد و خوراک نیست خدایی نکرده اگه تو یه مملکت غریبه اتفاقی برامون بیفته با 1000 دلار انصافا چیکار میشه کرد؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من مخالف اين مقدار كم دلار دادن هستم اما بعضي وقتها مسافرا يه كارايي ميكنن كه همش به معناي دلالي است. مثلا خود من از شعبه بانك ملت استانبول چند بار دلار به نرخ دولتي گرفتم اما بعدا شنيدم تو ايروان دلالها پاسپورتو فقط به خاطر دلار ميگرفتن ميبردن بانك ملت دلار دولتي ميگرفتن...بانك ملت فهميد و اين كارو بيخيال شد. الانم اگه بخوان 5000 دلار بدن شما يك روز برو استانبول و همان روزم برگرد خرجت ميشه 400 تومن . چقدر از مابه التفاوت دلار آزاد و دولتي سود ميكني ؟ حداقل 3 ميليون تومان!!!! باز يه عده سود بيخود ميبرن....مشكل خيلي كلي تر از اين حرفهاست... دولت الان خودشم نميدونه چي كار داره ميكنه..مشكل هم از تحريمها و پايين نگهداشتن مصنوعي قيمت دلار تو اين چند ساله است....بايد دلار آزاد بشه و تبعاتش هم همه قبول كنن...مسئول اصليش هم خود دولته كه هيچ كار ديگه هم نميتونه بكنه...

فکر کنم اقدامات دولت در خفا بوده و دارند صورت مساله رو پاک می کنند در صورتیکه می توانند رو راست با مردم مطرح کنند تا مردم هم درک کنند.
مردم ایرانی فهیم هستند و می فهمند وقتی یکی داره ۳ بار حرف می زنه و حرف هایش دروغ از آب در میاد دیگه نمیشه بهش اطمینان کرد.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
این فعال اقتصادی ادامه داد: «در حال حاضر 1150 قلم کالای وارداتی داریم که برای آن ها ثبت سفارش صورت می گیرد و ورودشان به کشور مجاز است اما ارز تک نرخی فقط به واردات کالاهای اساسی تعلق می گیرد. پس واردکننده کالاهای دیگر باید چه بکند؟ آیا مجبور نیست که ارز خود را از بازارهای فرعی و با قیمت های متفاوت تهیه کند؟ پس چگونه بانک مرکزی ادعا می کند که ارز تک نرخی شده است؟»

قابل توجه دوستاني که مي گفتن همه کالا ها با ارز 1130 خريداري شده و بازاري ها دارن با دلار 2000 تومني مي فروشن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

اقدام اول اشتباست.
یعنی از هر اقتصاد دانی بپرسی می گه چند نرخی کردن ارز کار اشتباهیه. رانت خواری و سو استفاده و ناعدالتی میاره.
حالا مشکل را با اعلام تک نرخی کردن ارز ولی در حد یک حرف حل کردند.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
با اين همه دروغي كه ازينا شنيديم بخصوص تو اين هفته درباره ارز تك نرخي واقعا بعضي ها چقدر خرند پيش خريد سكه ميكنند واسه 4 يا 6 ماه ديگه.

لطفا مودب باشید :)

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اين سايتي كه داديد قيمتها رو خيلي كمتر از بازار نشون مي ده كمترين قيمت سكه ديروز 790000 بوده كه در اين سايت زده 769000 و كمترين نرخ دلار 1810 تا 1830 تومن بوده در اين سايت زده 1770 من فكر كنم اين سايت يه روابطي با بانك مركزي و دولت داره چرا كه هم تا الان مثل بقيه فيلتر نشده هم قيمتها رو به دورغ كم مي زنه
نرخ نوسان قيمت دلار در امروز بين 1760 - 1790 تومان است . با توجه به اينكه 3 - 7 درصد در شرايط فعلي هر صراف به عنوان كارمزد ميكشه روي قيمت دلار پس : 1810 - 1850 تومان هم در برخي صرافي ها قيمت خورده است . و توجه داشته باشيد كه نرخ حوالجات هم شامل 5 - 7 درصد كارمزد اضافه بر كارمزد مي باشد . با توجه به همه اين عوامل نرخ فعلي دلار اينگونه است و ميانگين 1770 تومان مي باشد براي امروز .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ماه اسفند و اواخر سال قیمت دلار و یورو افزاش چشمگیری خواهد داشت برای اینکه تقاضا برای خرید و مسافرت های خارج از کشور زیاد میشه

فکر میکنم الانم وقت خوبی برای خرید دلار هست

فکر اینجاش رو هم کردن . دارن مالیات سنگین می برن برای شرکت های مسافرتی و توریستی . بازار فعلا قابل تحلیل نیست ! قفل شده و تمامی تحلیل ها گمانه زنی هست . فعلا فقط باید صبر کرد:grrr::grrr::grrr:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فکر اینجاش رو هم کردن . دارن مالیات سنگین می برن برای شرکت های مسافرتی و توریستی . بازار فعلا قابل تحلیل نیست ! قفل شده و تمامی تحلیل ها گمانه زنی هست . فعلا فقط باید صبر کرد:grrr::grrr::grrr:

این فکر کنم یک جنگه مثل جنگ نرم که مردم دارند می سوزند توش
با دعوا حلش می کنند

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

بله بنده در ایروان شاهد بودم مرداد ماه هم وطنان ایرانی چه گندی در ارمنستان سر این قضیه ارز به بار اوردن به قدری ایرانی بود در ایروان که حتی هتل ها هم جا نداشتن . بانک ملت شده بود کپه بانک ملی لب به لب آدم نشته بود دوستای ارمنی من می گفتن شما ایرانی ها دارید چی کار می کنید ! چه خبر هست توی این بانک :lol: گفتم هیچی دارن دلار می خرن سود کنن . دوست گلم کلا از عمق فاجعه خبر نداری :( 30% اینا دلال بودن و باقی مردم عادی بودن به هر پاسپورت 3000 دلار در ماه می دادن . مردم مثلا 28 مارس میومدن ایروان فرداش بانک ملت بودن می رفتن 3000 دلار می گرفتن 4 روز بعد هم 3000 دلار دیگه دپو می کردن و رو به سوی ایران اون موقع دلار رو بانک ملت می داد 1090 تومن ! تهران بود 1350 اینا دقیقا یادم نیست دقت کنید تک نبودن خانواده بودن . بانک ملت به پاسپورت بالای 12 سال هم 2000 دلار میداد . 5 نفری خانوداگی و اکثرا بزرگ سال میومدن حرفه ای ها هم که با ماشین خودشون 4 نفری (چون در ارمنستان بیشتر از 2 نفر عقب ماشین نمی تونن بشینن )میومدن دقت کنید اون موقع نفری 3000 دلار از بانک ملی واسه خروح به قیمت دولتی می گرفتن خب اینجا شد 12000 دلار بعد هم با عنایت به اینکه 28 حرکت می کردن و 29 ماه میلادی ارمنستان بودن یه 12000 دلار هم اونجا و 3 روز بعد هم یه 12000 دلار دیگه :mad: خب سود آقایان شد 36000 من اینجا دلار بانک ملی موقع خروج رو هم نرخ 1090 تومن ملت حساب می کنم که اون موقع هم حتی از بانک ملت ایروان هم ارزون تر می دادن :blink: ما به توفاوت قیمت دلار بانکی و آزاد بود 210 تومن خب 36000 ضرب در 210 مساوی هست با 7560000 تومن خب سود رو ببنید ! :mad: این سود نیست ! عرض کردم چون داره به اقتصاد صدمه میزنه همین اقتصاد صدمه دیده و صد البته دولتی :D خوشکل یه جایی دیگه از جیب همین آقایون در میاره نمونه همین امرزو ملک در تهران متری حداقل 700 تومن رفته بالا :eek: (مبارک باشه) هزینه سفر هم واسه این چند روز برای 4 نفر هم 500 تومن هم نمیرسه ! یعنی 7 میلیون و شصت هزار تومن تازه اگر این قشر زرنگ دلالی کردن و اجاره پاسپورت رو بلد نبودن ! . این قدر شلوغ بود نه آپارتمان خالی بود و نه هتل ! قیمت های آپارتمان به حدی بالا رفته بود که شما فک می کردید اومدید آلمان ! الان حتی ملت ایروان برای تجار ایرانی با لایسنس قانونی هم تامین ارزی نمیکنه .این یعنی اینکه از ماست که برماست ! من کارم با ارز هست و در قبل این قضایا قرار دارم چیزاهایی دیدم که حتی 1 دونه از استاتید اقتصادی اینجا هم تجربه نکردن . دقیقا همین وضع هم در باکو و هم در دبی برای بانک ملی و بانک صادرات بود . برای امارات که وحشتناک بود قضیه چون اون موقع نامحدود به صاحب کارت شتاب درهم به نرخ دولتی میدادن . این تازه هموطنان عادی ما بودن ! فک نکنید تهران کسی مثلا 10000 دلار خرید گذاشته تو متکا این قضیه ارز ریشه وحشتناک داره ! الان نه در دبی و در باکو و نه در ایروان به هیچ عنوان به هیچ ایرانی ارز نمیدن . اینم از لطف هموطنان بود و صد البته خیلی هم بهتر شد :hmm: . الان هم به شخصه که خودم که با مصیبت دارم دارم تامین ارزی می کنم باز هم بسیار خوبه که برای صرافی ها تامین ارزی نمی کنن چون در واقع ذخایر ارزی دچار اصطهلاک میشن :(. کاملا هم می دونن این قضیه رو و با علم به این قضیه تامین ارزی نمی کنن . قاچاق اعلام شدن ارز و خروج سکه کار واقعا به جایی بود . چون همین سکه ایران رو در همین بازار طلای ایروان به قیمت خیلی بالاتر و صد البته به صورت دلار به فروش می رفت ! خبر ندارید ! اگر اساتید تحلیل بازار ارز و سکه همین پرشین تولز دیدشون فقط همین بازار سکه ایران هست که سخت در اشتباه هست ! در امارات و آذربایجان هم وضع به همین شکل و سیار شدید تر برای طلای ایرانی بود . اینو نمی خواستم به هیچ عنوان بگم ولی می بینم اینقدر ماشالا اینجا کارشناس اقتصادی داره گفتم بگم شاید از بازار طلای اون ور هم با خبر بشید و ببینید عمق فاجعه چقدر هست با توجه به مشاهدات خودم و چیزی که در بالا عرض کردن خدمتتون که فراتر از مرزهای ایران مردم عادی مشغول به سوداگری بودن کار واقعا به جایی بود . تا موقعی که یه بازار جدید مثل مسکن و غیره برای جذاب شدن وجود نداشته باشه اوضاع ارز و طلا به همین شکل هست .

پی نوشت : هر کسی چه در پیغام خصوصی و در این تاپیک به من بگه ساندیس خور یا همچین اراجیفی هفت پشت خودش این کاره هستن و کاملا پیگیری میکنم . کسی که پای نت نشسته و فقط از گند بازار تهران خبر داره بی جا میکنه بازار ارز رو تحلیل کنه نمونه و سندی که بالا نوشتم 1 دونه از کارشناسان اقتصادی اینجا نمی دوستن

پی نوشت 2 : دیگه توی استابول ترکیه هم ارز نمی دن . امتحانش مجانی هست با یه ضرر 400 تومنی ! نه باکو و نه دبی (کلا امارات)

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این فکر کنم یک جنگه مثل جنگ نرم که مردم دارند می سوزند توش
با دعوا حلش می کنند

پست 358 رو ببینید دلیلش اونجاست ! مردم نمیسوزن دوست عزیز ! همین مردم دارن این مملکت رو از ریشه میسوزن ! سند هم در همون پست هست .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
پست 358 رو ببینید دلیلش اونجاست ! مردم نمیسوزن دوست عزیز ! همین مردم دارن این مملکت رو از ریشه میسوزن ! سند هم در همون پست هست .

اقای موذنی شما چرا!؟
این وضعیت رو کی درست کرده؟
یعنی چند نرخی کردن موجب فساد و رانت خاری نیست؟ این عین بی عدالتی نیست؟

خواهشا تقصیر مردم فهمیده ایران نگذارید.

این وضعیت رو درست می کنند فضای اقتصادی رو امنیتی می کنند این که مشخصه.

مردم عادی که زورشون به این حرف ها نمی رسه که ایروان برن چه گناهی کردند. مردم عادی می سوزند نگو نمی سوزند.

این دلهره و نگرانی که قیمت فلان جنس سال دیگه نه ماه دیگه چقدره رو مردم جاهای دیگه هم دارند!؟‌ جدا دارند !؟ شما که دنیا دیده هستید!

آقای موذنی اقتصاد شوروی فرو پاشید بخاطر مشکلات اقتصادی حالا مردم فهیم اینهمه ضرر رو تحمل می کنند واقعا باید اون بالا بالاها قدر این مردم رو بدونند.

واقعا بی انصافی هست.

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا به مطالب خیلی جالبی اشاره کردین.
خیلی ممنون
بله بنده در ایروان شاهد بودم مرداد ماه هم وطنان ایرانی چه گندی در ارمنستان سر این قضیه ارز به بار اوردن به قدری ایرانی بود در ایروان که حتی هتل ها هم جا نداشتن . بانک ملت شده بود کپه بانک ملی لب به لب آدم نشته بود دوستای ارمنی من می گفتن شما ایرانی ها دارید چی کار می کنید ! چه خبر هست توی این بانک :lol: گفتم هیچی دارن دلار می خرن سود کنن . دوست گلم کلا از عمق فاجعه خبر نداری :( 30% اینا دلال بودن و باقی مردم عادی بودن به هر پاسپورت 3000 دلار در ماه می دادن . مردم مثلا 28 مارس میومدن ایروان فرداش بانک ملت بودن می رفتن 3000 دلار می گرفتن 4 روز بعد هم 3000 دلار دیگه دپو می کردن و رو به سوی ایران اون موقع دلار رو بانک ملت می داد 1090 تومن ! تهران بود 1350 اینا دقیقا یادم نیست دقت کنید تک نبودن خانواده بودن . بانک ملت به پاسپورت بالای 12 سال هم 2000 دلار میداد . 5 نفری خانوداگی و اکثرا بزرگ سال میومدن حرفه ای ها هم که با ماشین خودشون 4 نفری (چون در ارمنستان بیشتر از 2 نفر عقب ماشین نمی تونن بشینن )میومدن دقت کنید اون موقع نفری 3000 دلار از بانک ملی واسه خروح به قیمت دولتی می گرفتن خب اینجا شد 12000 دلار بعد هم با عنایت به اینکه 28 حرکت می کردن و 29 ماه میلادی ارمنستان بودن یه 12000 دلار هم اونجا و 3 روز بعد هم یه 12000 دلار دیگه :mad: خب سود آقایان شد 36000 من اینجا دلار بانک ملی موقع خروج رو هم نرخ 1090 تومن ملت حساب می کنم که اون موقع هم حتی از بانک ملت ایروان هم ارزون تر می دادن :blink: ما به توفاوت قیمت دلار بانکی و آزاد بود 210 تومن خب 36000 ضرب در 210 مساوی هست با 7560000 تومن خب سود رو ببنید ! :mad: این سود نیست ! عرض کردم چون داره به اقتصاد صدمه میزنه همین اقتصاد صدمه دیده و صد البته دولتی :D خوشکل یه جایی دیگه از جیب همین آقایون در میاره نمونه همین امرزو ملک در تهران متری حداقل 700 تومن رفته بالا :eek: (مبارک باشه) هزینه سفر هم واسه این چند روز برای 4 نفر هم 500 تومن هم نمیرسه ! یعنی 7 میلیون و شصت هزار تومن تازه اگر این قشر زرنگ دلالی کردن و اجاره پاسپورت رو بلد نبودن ! . این قدر شلوغ بود نه آپارتمان خالی بود و نه هتل ! قیمت های آپارتمان به حدی بالا رفته بود که شما فک می کردید اومدید آلمان ! الان حتی ملت ایروان برای تجار ایرانی با لایسنس قانونی هم تامین ارزی نمیکنه .این یعنی اینکه از ماست که برماست ! من کارم با ارز هست و در قبل این قضایا قرار دارم چیزاهایی دیدم که حتی 1 دونه از استاتید اقتصادی اینجا هم تجربه نکردن . دقیقا همین وضع هم در باکو و هم در دبی برای بانک ملی و بانک صادرات بود . برای امارات که وحشتناک بود قضیه چون اون موقع نامحدود به صاحب کارت شتاب درهم به نرخ دولتی میدادن . این تازه هموطنان عادی ما بودن ! فک نکنید تهران کسی مثلا 10000 دلار خرید گذاشته تو متکا این قضیه ارز ریشه وحشتناک داره ! الان نه در دبی و در باکو و نه در ایروان به هیچ عنوان به هیچ ایرانی ارز نمیدن . اینم از لطف هموطنان بود و صد البته خیلی هم بهتر شد :hmm: . الان هم به شخصه که خودم که با مصیبت دارم دارم تامین ارزی می کنم باز هم بسیار خوبه که برای صرافی ها تامین ارزی نمی کنن چون در واقع ذخایر ارزی دچار اصطهلاک میشن :(. کاملا هم می دونن این قضیه رو و با علم به این قضیه تامین ارزی نمی کنن . قاچاق اعلام شدن ارز و خروج سکه کار واقعا به جایی بود . چون همین سکه ایران رو در همین بازار طلای ایروان به قیمت خیلی بالاتر و صد البته به صورت دلار به فروش می رفت ! خبر ندارید ! اگر اساتید تحلیل بازار ارز و سکه همین پرشین تولز دیدشون فقط همین بازار سکه ایران هست که سخت در اشتباه هست ! در امارات و آذربایجان هم وضع به همین شکل و سیار شدید تر برای طلای ایرانی بود . اینو نمی خواستم به هیچ عنوان بگم ولی می بینم اینقدر ماشالا اینجا کارشناس اقتصادی داره گفتم بگم شاید از بازار طلای اون ور هم با خبر بشید و ببینید عمق فاجعه چقدر هست با توجه به مشاهدات خودم و چیزی که در بالا عرض کردن خدمتتون که فراتر از مرزهای ایران مردم عادی مشغول به سوداگری بودن کار واقعا به جایی بود . تا موقعی که یه بازار جدید مثل مسکن و غیره برای جذاب شدن وجود نداشته باشه اوضاع ارز و طلا به همین شکل هست .

پی نوشت : هر کسی چه در پیغام خصوصی و در این تاپیک به من بگه ساندیس خور یا همچین اراجیفی هفت پشت خودش این کاره هستن و کاملا پیگیری میکنم . کسی که پای نت نشسته و فقط از گند بازار تهران خبر داره بی جا میکنه بازار ارز رو تحلیل کنه نمونه و سندی که بالا نوشتم 1 دونه از کارشناسان اقتصادی اینجا نمی دوستن

پی نوشت 2 : دیگه توی استابول ترکیه هم ارز نمی دن . امتحانش مجانی هست با یه ضرر 400 تومنی ! نه باکو و نه دبی (کلا امارات)

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ایرانی جماعت دیگه نباید انتظار بیشتر داشت واقعن هرجای دنیا باشه تابلو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا