بله بنده در ایروان شاهد بودم مرداد ماه هم وطنان ایرانی چه گندی در ارمنستان سر این قضیه ارز به بار اوردن به قدری ایرانی بود در ایروان که حتی هتل ها هم جا نداشتن . بانک ملت شده بود کپه بانک ملی لب به لب آدم نشته بود دوستای ارمنی من می گفتن شما ایرانی ها دارید چی کار می کنید ! چه خبر هست توی این بانک :lol: گفتم هیچی دارن دلار می خرن سود کنن . دوست گلم کلا از عمق فاجعه خبر نداری

30% اینا دلال بودن و باقی مردم عادی بودن به هر پاسپورت 3000 دلار در ماه می دادن . مردم مثلا 28 مارس میومدن ایروان فرداش بانک ملت بودن می رفتن 3000 دلار می گرفتن 4 روز بعد هم 3000 دلار دیگه دپو می کردن و رو به سوی ایران اون موقع دلار رو بانک ملت می داد 1090 تومن ! تهران بود 1350 اینا دقیقا یادم نیست دقت کنید تک نبودن خانواده بودن . بانک ملت به پاسپورت بالای 12 سال هم 2000 دلار میداد . 5 نفری خانوداگی و اکثرا بزرگ سال میومدن حرفه ای ها هم که با ماشین خودشون 4 نفری (چون در ارمنستان بیشتر از 2 نفر عقب ماشین نمی تونن بشینن )میومدن دقت کنید اون موقع نفری 3000 دلار از بانک ملی واسه خروح به قیمت دولتی می گرفتن خب اینجا شد 12000 دلار بعد هم با عنایت به اینکه 28 حرکت می کردن و 29 ماه میلادی ارمنستان بودن یه 12000 دلار هم اونجا و 3 روز بعد هم یه 12000 دلار دیگه

خب سود آقایان شد 36000 من اینجا دلار بانک ملی موقع خروج رو هم نرخ 1090 تومن ملت حساب می کنم که اون موقع هم حتی از بانک ملت ایروان هم ارزون تر می دادن :blink: ما به توفاوت قیمت دلار بانکی و آزاد بود 210 تومن خب 36000 ضرب در 210 مساوی هست با 7560000 تومن خب سود رو ببنید !

این سود نیست ! عرض کردم چون داره به اقتصاد صدمه میزنه همین اقتصاد صدمه دیده و صد البته دولتی

خوشکل یه جایی دیگه از جیب همین آقایون در میاره نمونه همین امرزو ملک در تهران متری حداقل 700 تومن رفته بالا

(مبارک باشه) هزینه سفر هم واسه این چند روز برای 4 نفر هم 500 تومن هم نمیرسه ! یعنی 7 میلیون و شصت هزار تومن تازه اگر این قشر زرنگ دلالی کردن و اجاره پاسپورت رو بلد نبودن ! . این قدر شلوغ بود نه آپارتمان خالی بود و نه هتل ! قیمت های آپارتمان به حدی بالا رفته بود که شما فک می کردید اومدید آلمان ! الان حتی ملت ایروان برای تجار ایرانی با لایسنس قانونی هم تامین ارزی نمیکنه .این یعنی اینکه از ماست که برماست ! من کارم با ارز هست و در قبل این قضایا قرار دارم چیزاهایی دیدم که حتی 1 دونه از استاتید اقتصادی اینجا هم تجربه نکردن . دقیقا همین وضع هم در باکو و هم در دبی برای بانک ملی و بانک صادرات بود . برای امارات که وحشتناک بود قضیه چون اون موقع نامحدود به صاحب کارت شتاب درهم به نرخ دولتی میدادن . این تازه هموطنان عادی ما بودن ! فک نکنید تهران کسی مثلا 10000 دلار خرید گذاشته تو متکا این قضیه ارز ریشه وحشتناک داره ! الان نه در دبی و در باکو و نه در ایروان به هیچ عنوان به هیچ ایرانی ارز نمیدن . اینم از لطف هموطنان بود و صد البته خیلی هم بهتر شد :hmm: . الان هم به شخصه که خودم که با مصیبت دارم دارم تامین ارزی می کنم باز هم بسیار خوبه که برای صرافی ها تامین ارزی نمی کنن چون در واقع ذخایر ارزی دچار اصطهلاک میشن

. کاملا هم می دونن این قضیه رو و با علم به این قضیه تامین ارزی نمی کنن .
قاچاق اعلام شدن ارز و خروج سکه کار واقعا به جایی بود . چون همین سکه ایران رو در همین بازار طلای ایروان به قیمت خیلی بالاتر و صد البته به صورت دلار به فروش می رفت !
خبر ندارید ! اگر اساتید تحلیل بازار ارز و سکه همین پرشین تولز دیدشون فقط همین بازار سکه ایران هست که سخت در اشتباه هست ! در امارات و آذربایجان هم وضع به همین شکل و سیار شدید تر برای طلای ایرانی بود . اینو نمی خواستم به هیچ عنوان بگم ولی می بینم اینقدر ماشالا اینجا کارشناس اقتصادی داره گفتم بگم شاید از بازار طلای اون ور هم با خبر بشید و ببینید عمق فاجعه چقدر هست با توجه به مشاهدات خودم و چیزی که در بالا عرض کردن خدمتتون که فراتر از مرزهای ایران مردم عادی مشغول به سوداگری بودن کار واقعا به جایی بود . تا موقعی که یه بازار جدید مثل مسکن و غیره برای جذاب شدن وجود نداشته باشه اوضاع ارز و طلا به همین شکل هست .
پی نوشت : هر کسی چه در پیغام خصوصی و در این تاپیک به من بگه ساندیس خور یا همچین اراجیفی هفت پشت خودش این کاره هستن و کاملا پیگیری میکنم . کسی که پای نت نشسته و فقط از گند بازار تهران خبر داره بی جا میکنه بازار ارز رو تحلیل کنه نمونه و سندی که بالا نوشتم 1 دونه از
کارشناسان اقتصادی اینجا نمی دوستن
پی نوشت 2 : دیگه توی استابول ترکیه هم ارز نمی دن . امتحانش مجانی هست با یه ضرر 400 تومنی ! نه باکو و نه دبی (کلا امارات)