چرا اطلاعیه ندادن که ما الان بمونیم چیکار کنیممشکل از سیستم فیلترینگ نیست ، دستور عدم ارائه سرویس به یک سری سایت ها رو داده بودند که اکثراً نادیده گرفتند و نتیجش شد این !
جاااااااااااااااااااان؟ های وبه؟بعید میبینم که تا چند روز آینده درگاه ها هم درست بشه و دم عیدی باید کلی ادم ضرر بده بخاطر یه مشت آدم...تو سیستم فیلترینگ....
موندم اینو کجای دلم بذارم خواستم برای دوست شارژ کنم اینترنتش رو با این صفحه برخورد کردم
1درصد برای این مردم ارزش قائل نیستن هر روز یه گندی میزنن...
اره همزمان با پی لاین و ...اینجوری شد...میگن به زودی رفع میشهجاااااااااااااااااااان؟ های وبه؟
از پای لاین استفاده کنید عالیه من تو این چند سال هیچ مشکلی ازشون ندیدم
پشتیبانی تلفنی آقای سلطانی هم که حرف نداره
فیلتر هم برای آزمایش فیلترینگ جدیده مثل اینکه
بیا بزن :|از چیزی خبر ندارید ملت رو گمراه نکنید
فیلترینگ به دستور دادستانی صورت گرفته
همه سرویس هام مشکل دارن و ممکنه حساب هاشون در بانک مسدود بشه
بیا بزن :|
متنو بخون آخرش نوشتم مثل اینکه یعنی حدس میزنم اینطور باشه
هیچ کس از فیلترینگ خبر نداره
من از یکی از اشنایان در بخش فیلترینگ شنیدم
میگم داداش من از افزونه payline vip محصولاتمو وارد کردم بخوام برم درگاه پرداخت باید تک تک محصولانکو دوباره وارد کنم چون یا روش دیگه ایم هستفکر نمیکردم یه روزی مجبور بشم از سایت dargahpardakht استفاده کنم
واقعا از اینکه در ایران زندگی میکنم خیلی خوشحال هستم و به خود میبالم
جالبه dargahpardakht فیلتر نشده
بهتره صبر کنید که رفع فیلتر بشهمیگم داداش من از افزونه payline vip محصولاتمو وارد کردم بخوام برم درگاه پرداخت باید تک تک محصولانکو دوباره وارد کنم چون یا روش دیگه ایم هست
عجب گیری افتادیم با اینا ....
http://pay.jahanpay.ir فعلا گفته از این آدرس وارد بشید هر پلاگینی هم که استفاده میکنید به جای jahanpay.com بزنید pay.jahanpay.ir مشکلتون حل میشه و میشه راحت پرداخت کرد تا ببینیم کی رفع فیلتر میشهکی درست میشه؟ کلا سایت جهان پی بالا نمیاد حداقل یه تیکتی چیزی بزنیم ببنیم چیکار باید کرد . همون دوتا مشتری هم که داشتیم شب عیدی داره میپره.
فعلا گفته از این آدرس وارد بشید هر پلاگینی هم که استفاده میکنید به جای jahanpay.com بزنید ... مشکلتون حل میشه و میشه راحت پرداخت کرد تا ببینیم کی رفع فیلتر میشه
خیلی از دوستان نظیر دوستمون هنوز مطلع نیستن...بهترین کار رو کرده جهان پی و پی لاین هم https کرده... پی لاین رسما اطلاع رسانی کرده خودش بخاطر این اختلال فعلا از این ادرس استفاده کنیدبهتر نبود ادرس جایگزین رو توی عمومی اعلام نمیکردید ؟