چرا نداره؟
نهایتا چطور آپدیت کردید؟
سلام
اول رام جدید رو دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم و برنامه اپدیتر رو بیرون کشیدم و نصب کردم و فایل فشرده رام رو توی اس دی کارت ریختم و اخر اینکه رام رو نصب کردم.
چرا نداره؟
نهایتا چطور آپدیت کردید؟
سلام
اول رام جدید رو دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کردم و برنامه اپدیتر رو بیرون کشیدم و نصب کردم و فایل فشرده رام رو توی اس دی کارت ریختم و اخر اینکه رام رو نصب کردم.
من اول که دستم رسید وزنش کردم شد ۱۹۶ گرم ولی خیلی چیزها هست که تقلبیش با اصلیش فرق داره که توی فروم خود شیائومی یه نفر دوتا گوشی با هم مقایسه کرده بود،با این اوصاف براحتی میشه تشخیص داد و نیز خود شیائومی یه نرم افزار ساخته که اصلی رو با تقلبی تشخیص میدهدوستانی که این گوشیو دارن ، امکانش هست گوشیشونو وزن کنن؟ و بعد اعلام کنن؟؟
یجا خوندم این گوشی ورژن تقلبی داره که وزنش 187 گرمه.در حالی که تو سایت خود ژیائومی زده 199 گرم!!
سلام رفیقم. خیلی مخلصیمدوستان تنظیمات gprs ایرانسل در گوشی ردمی نوت چجوریه؟ من apn جدید میسازم و مشخصاتو میزنم و میخوام ذخیره کنم میگه mcc و mnc رو باید وارد کنیم و وقتی الکی میزنم و ذخیره میکنم ذخیره نمیشه و برمیگرده به تنظیمات شبکه
لطفا راهنمایی کنید
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
سلامتیسلام رفیقم. خیلی مخلصیم
اینجا رو ببین
http://forum.persiantools.com/threa...ote-آموزش-و-پرسش-و-پاسخ.610204/#post-10198216
پ ن : میگم چه خبر از بسته؟
Sent from my HM NOTE 1W