• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی iNEW V3

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
احتمال اومدن اندروید 5 براش هست؟
در ضمن با رام 4.4.2 اصلی موقع بازی خیلی داغ میشه . راه حل داره؟
نه داداش تا همین 4.4.2 هم که امد خیلی کار بود.
و نه تنها برای این گوشی بلکه بیشتر گوشی های چینی که توست برنامه نویسهای انجمن XDA پشتیبانی نمیشن رام های پرباگ میاد.
کلا اگر دوست دارید همش رام عوض کنید و تو گوشی دست بیارید باید HTC و یا Samsung بخرید.
البته لانچراییم هستن که ظاهر گوشی به کل تغییر میدن.

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
سلام،دوستان بنده هم خریدار ال سی دی inew v3 هستم اگ کسی سراغ داره واسم پ خ کنه. ممنون

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
برید به سایت تاج موبایل اقای جمشیدی داره هم تاج هم ال سی دی

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
درود
تاچ گوشی از کار افتاده و به احتمال زیاد مشکل از چیپ کنترلر FT5336 هست که یا firmware پریده یا مشکل دیگری دارد بنابراین یک lcd خراب شکسته و .. را خریدارم که میتوان این IC را که روی تاچ هست و تاچ هم به lcd چسبیده هست را جدا نمود و روی دستگاه خودم نصب کنم
در زیر چیپ کنترلر تاچ را می توان مشاهده کرد

SKU151419-8.jpg

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
گوشی inew v3 با v4.0 در صورتی که فقط بردش سالم باشه خریدارم

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
رام اکسپریا رو نصب کردم نصب نکنید ودانلود نکنید بدجور باگ داره من که پشیمونم 874مگابایت خرجش کردم .باگش اینه کلا صفخه کلید برای شماره گیری نداره جهت تماس

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
رام اکسپریا رو نصب کردم نصب نکنید ودانلود نکنید بدجور باگ داره من که پشیمونم 874مگابایت خرجش کردم .باگش اینه کلا صفخه کلید برای شماره گیری نداره جهتتماس

چی ؟ یعنی نمیتوانید شماره گیری کنید ؟

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
Screenshot_۲۰۱۵-۰۴-۰۴-۱۹-۲۲-۲۱.png اره نرم افزارشو نداره الن تو عکس ببین شمارت مثا گرفتی کجاست دکمه سبز برای برقراری تماس پس دیدی چقدر ضایعیست .الانم که مدام دوربینش میرم توش برا عکسبرداری ارور میده میپره بیرون پس شد دوتا باگ خیلی ضایع وافتضاح مردمم بیکارن الکی بهشش ستاره میدن ها

Last edited:

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
رام V3.ColorOS.V2.BaseKK.VDM رو هم نصب کردم این لامصبم باگ داره کیفیت دوربین 8 مگاپیکسل.hdrاصلا نداره.برنامه موسقی رام کلا خرابه ووقتی روش میزنی اهنگ پخش کنه میپره بیرون .فلش هم ساپورت نمیکنه من که با این همه باگ حال نکردم.کلا این گوشی بدرد رام عوض کردن نمیخوره مفت گرونه بازم اگر رامی دوستان مد نظرشون بود بگن تا براشون نصب کنم باگاشو بگم چون هر رام صددر صد باگ داره .

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
در ضمن گول ستارهای رامها رو نخورید چون دروغه بطور مثال الان پر طرفدار ترین رام نیدرارم برای این گوش رام شیائومی هست با 60 ستاره که رکورد شکونده اما اونم باگ داشت .مثلا ساپورت نکردن فلش .دوربین 8مگاپیکسله.فارسی اصلا نداره پس همین رامی که هم دارن یعنی 1.0.13رو داشته باشید. که اینم خودش باگ داره که مهمترینش گیرندگی بسیار افتضای وای فای هست اما بازم این نسبت به بقیه بهتره.باتشکر از خودم.خخخخخ

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
در ضمن گول ستارهای رامها رو نخورید چون دروغه بطور مثال الان پر طرفدار ترین رام نیدرارم برای این گوش رام شیائومی هست با 60 ستاره که رکورد شکونده اما اونم باگ داشت .مثلا ساپورت نکردن فلش .دوربین 8مگاپیکسله.فارسی اصلا نداره پس همین رامی که هم دارن یعنی 1.0.13رو داشته باشید. که اینم خودش باگ داره که مهمترینش گیرندگی بسیار افتضای وای فای هست اما بازم این نسبت به بقیه بهتره.باتشکر از خودم.خخخخخ
برای من هیچ مشکلی ندارد !
یک جای کار مشکل دارین

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
برای من هیچ مشکلی ندارد !
یک جای کار مشکل دارین
تو رام های قبلی هم ایشون خیلی باگ دیدن .درحالی که من مشکلی ندیدم . نمی دونم شاید جای دیگه مشکل دارن

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت همه اساتید محترم . بهترین رام که مشکل جی پی اس و وای فای - مخصوصا انتن دهی وای فای نداشته باشه کدوم رام هست . میشه معرفی کنید؟
اگه لینکشم بزارید ممنون میشم
فارسی بودن یا نبودنش برام مهم نیست مهم انتن دهی وای فای هست

zombi

Registered User
لایک‌ها
58
دوستانی که از ظاهر گوشی تکراری خودشون خسته شدن رام شیائومی v6که دوستمون بالا اشاره کردن رو مدنظر داشته یاشن.بند از ابدیت های قبلی این رام دانلود واستفاده کردم که از معایبش کیفیت دوربین در حد 8.ساپورت نکردن فلش وزبان فارسی بود که کلا بیخیالش شدم اما ابدیت جدی براش اومده در حال حاضر که مشکلاتشو برطرف کرده
مزایا/دوعدد نرم افزار دوربین برای عکاسی که یکی کلا مخصوص عکس برداری hdrاست ودیگری همون دوربین خود گوشی با کیفیت 13و18 مگاپیکسل/2/ساپورت کردن فلش/3/رابط کاربری حرفه ای برای ارسال پیام/4/صفحه کلیدشماره گیر کاملا زیبا وحرفه ایی که بدلتون میشینه.5/کرکره یاهمون پنجره که از قسمت بالای گوشی بسمت پائین کشیده میشه کاملا حرفه ایی وکاربر پسند.6/حجم کم رام جهت دانلود.7/گیرندگی وافای خوب نسبت به سایر رام ها/8/انتن دهی بسار عالی سیم کارتها/9/ودر اخر نگهداری باطری بسیار عالی میباشد
معایب/ساپورت نکردن زبان فارسی ومشکل دیگری ندارد

بالا