این رام از آخرین ورژن رام فبریکی بهتر هست چه مزایای دارهاینم آموزش نصب رام تسونامی توسط خودم :دی
1.رام داخل مموری کارت کپی کنید همون حالتی که دانلود کردید. (یعنی اکسترک نکنید رام.)
2. 1 بک آپ کامل از رام بگیرید از طریق ریکاوری که اگه رام نخواستید یا مشکلی پیش امد بتونید به رام قبل برگردید.(از طریق Backup And Restore)
3. بعد میریم سراق وایپ به ترتیبی که نوشتم وایپ کنید
-> Wipe Menu -> Wipe All Data – Preflash
-> Wipe Menu -> wipe Dalvik Cache
-> Wipe cache partition
-> Advanced -> Wipe Dalvik Cache
بعد از قسمت Install Zip from sdcard برید رام پیدا کنید و نصب کنید.
گوشی ریبوت کنید و از رام لذت ببرید
نکتها
1-گوشی خاموش کنید و دکمه ی پاور و Vol+ بگیرید تا گوشی روشن بشه و لوگوی ای نیو ببینید بعد دکمه هارو ول کنید حالا شما در ریکاوری هستید
2-دکمه ی پاور حکم دکمه ی Enter یا Ok داره تو ریکاوری.
3-با دکمهای Vol+وVol- میتونید بالا پایین برید در ریکاوری.
4.ممکنه گوشی بین 5 تا 15 زمان ببری بعد از نصب رام تا بالا بیاد (فقط دفعه ی اول)
موفق باشید
صفحه ی قبل گفتم !!!!این رام از آخرین ورژن رام فبریکی بهتر هست چه مزایای داره
آقا لینک Tsunami Rom دانلودش توی نیدرام نیست ازکجا دانلود کنم
همه ی برنامهارو ببند و بعد با جی پی اس کار کندوستان موقع کار کردن با گوشی خود به خود بعضی مواقع صفحه قفل میشه باید دوباره باز کنم مشکل از کجاس ؟
موقع ای که gprs روشنه این اتفاق پیش
حل نشد مشکلمهمه ی برنامهارو ببند و بعد با جی پی اس کار کن
حل نشد مشکلم
موقع ای که gprs روشنه این مشکل پیش میاد نه gps
موقع ای که تو برنامه ی لاین یا بقیه برنامه هایی که احتیاج به اینترنت دارند خود به خود قفل میشه !
جایی که هستم جی پی ار اس خیلی قطعی داره ممکنه به خاطر ایم مسیله باشه ؟
شما وقتی جی پی ار اس تون قطع و وصل میشه صفحه قفل نمیشه ؟
یعنی کلید پاور کلا کار نمیکنه ؟سلام
وقتی گوشی حالت استند بای میرود کلید پاور را میزدم گوشی صفحه اش روشن میشد اما الان بازدن کلید پاور روشن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار باید انجام داد؟
ممنون
کسی که این گوشیو میخره دیگه نمیفروشه :دیدوستان سلام
کسی دست دوم این گوشی رو نداره
تمیز باشه
اگر موجود دارید پ.خ بدید
اول می آیند کاربرها را با برنامه های اشتباهی وروت کردن تشویق میکنند بعد از اینکه گوشی مردم خراب ودارای هزارویک عیب شد تلفن می گذارند وبا دریافت وجه مشکل حل می کنند دیگه کلاهبرداری ازاین بهتر نمیشه متاسفانه این موارد دور از چشم مدیران قرار گرفته است.
نه داداش چی چیو بدی موبایل فروشا 20تومن بیخود بدی که چی شده ؟ گوشیت روت شده ؟ریست فکتوری کردم حل نشد مشکلم
چی کار کنم ؟
رام رو تعویض کنم حل میشه مشکلم ؟ خودم بلد نیستم بدم بیرون موبایل فروشا می تونن برام انجام بدن ؟
باطریش همینه هنوز مشکل باطری حل نشدهسلام دوستان من چند وقت هست یه مشکلی دارم هر چند وقت یه بارصدای گوشیم قطع میشه نه صدا تو پخش اهنگ ندارم ونه توی بخش فیلم حتی صدای زنگ خور هم ندارم
کلا صدای گوشین قطع شده
راستی این کاستوم رام توسانمی چیه این نصب کردم هنوز جوستر فعال نیست ان اف سی هم تست نکردم راستی قبله اینکه رام نصب کنم گوشیم رو زدم شارژ تا شارژ پر بشه ولی یهو شارژ بعد بالا اومدن گوشی ۵۳ درصد شد