RedDragona
Registered User
دوربین که دوستمون گفتن درحد s3 هست.باتری+دوربین+یه سری سوتی نرم افزاری...
اگه میشه سوتی های نرم افزاری رو بگید
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
دوربین که دوستمون گفتن درحد s3 هست.باتری+دوربین+یه سری سوتی نرم افزاری...
اس 3میشه همون دوربین 8نه 13!دوربین که دوستمون گفتن درحد s3 هست.
اگه میشه سوتی های نرم افزاری رو بگید
ینی مثلا عکس که میگیری هرجا خودش خاست میره؟یا ...نمیتونی بین حافظه داخلی و خارجی سویچ کرد
نه منظورم اینه که مموری روش میزاری اتومات جاشون عوض میشه و با اینکه گزینه ش موجوده اما نمیتونی خودت انتخاب کنی برنامه ها رو چی نصب شه حافظه داخلی یا خارجیینی مثلا عکس که میگیری هرجا خودش خاست میره؟یا ...
دیتا بازی هارو باید تو حافظه اصلی بریذی؟
از لحاظ شیکی چطوره؟
در مورد روت خیالت راحت عزیز مشکلی پیدا نمیکنه (تست شده)منم قصد خرید یکی از این گوشیها رو دارم دو سوال دارم دوستان که روت کردند بعدا مشکلی براشون پیش نیومده روت گوشی مشکلی براش بوجود نمیاره و راحت میشه از نرم افزارهای روت شده استفاده کرد؟؟
و دیگه اینکه سرعت گوشی در منوها کلا در داخل گوشی خوبه سریعه کند نمیشه لگ نداره؟؟
اگه گوشی به هر دلیلی حالا بوت لوپ بشه و روی آرم گوشی موقع روشن شدن گیر کنه خود گوشی ریکاوری داره که بشه فاکتوری ریسیتش کرد؟؟
بله Mali 400 با فرکانس ۵۰۰ هست که حدس میزنم mp2 باشه و قدرت بالایی داره.سلام
سوال:
gpu این گوشی چطوره؟؟ایا قدرتمند هست برای game????
در مورد چسب کاور دوست عزیز خیالت راحت هزار بار جدا کن دوباره بچسبون تموم نمیشه تست کردم
در مورد دوربین یه سوال دارم . الان واقعا شما میتونی تفاوت دوربین 8 و 13 رو ببینی ؟ من که نمیتونم
در مورد دوربین اگه گوشی باز باشید دقیقا تفاوتشو تو جزئیات زیاد میبینید!کافیه از یه چیز که جزئیات ریزش زیاده عکس بگیرید بعد تغییرشو میبینیدبله Mali 400 با فرکانس ۵۰۰ هست که حدس میزنم mp2 باشه و قدرت بالایی داره.
بله منم این حرفو قبول دارم که 20نیست فقط مثال بود بازی با اعداده اینا، مهم جزییات ثبت شده عکس تو نور روز و شب و شلوغی محیطهفقط اسم z1 رو واسه دوربین نیارید که بد جور نا امیدم کرد.اصلا کیفیت مناسبی نسبت به 20 مگاپیکسل نداره.خداوکیلی اومدم با اکسپریا وی مقایسه کردم اکسپریا وی تازه رو 9 مگاپیکسل که بود عکس هاش هنوز از z1 بهتر بود. اکسپریا وی رنگ ها رو به رنگ های واقعی خیلی بهتر نشون میداد و z1 رنگ ها رو یه کم مرده نشون میداد
سفید -سفیدسلان دوستانی که خریدند بگند چند خریدند چه رنگی خریدند و کدوم رنگش قشنگتره؟
و یه سوال otg و nfc گوشی امتحان کردید راحت جواب میده؟
منو فارسی داره یا خیر؟
صدای ایر فون و اسپیکر چطوره؟
باطریش چقدر دوام میاره با وایفای روشن و نور اتوماتیک؟
در کل ارزش داره واسه خرید ؟ من بین ین گوشی و tcl w8 موندم شما خودتون کدومو پیشنهاد میکنید؟
راستی فروشگاه گوگل رو میشناسه یا خیر؟
سفید -سفید
بله جواب میده
هر دو عالی
استفاده عادی یک روز
هر کدوم قابلیت های خودش رو داره . من بین thl w8 و lenovo s920 و inew این رو برداشتم
فروشگاه گوگل روبشناسه ؟؟ مگه گوشی هست که نشناسه؟ فقط چون ip ایرانه دانلود نمیشه کرد
مشکل گوگل پلی که همیشه هست و سختی های خودش رو داره
بله حتما دوباره میخریدم . الان هم دارم بهترین رام کاستوم رو براش خریداری میکنم تا چند رو دیگه میذارم اینجا
بر اساس رام 4.4 پورت شده