mansour***
Registered User
خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه داداش من تازه میخوام بفرستمش پیش یه تعمیر کار.
خبرشو بهت میدم
خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه داداش من تازه میخوام بفرستمش پیش یه تعمیر کار.
خبرشو بهت میدم
خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیراز داخل خیابان داریوش ال سی دی و تاجش هست پاساژ پردیس یه موبایل فروشی هم هست که ۱۰۰% داره بنام موبایل خادم رضا اگه اشتباه نکم مغازه کوچکی در خیابان داریوش شیراز حالا گذرم به اونجا خورد شمارشو برتون میزارمخبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رام های زیادی از جمله miui رو تست کردم اما هیچ کدوم تو کیفیت و سرعت به کیت کت نمیرسه!!!!سلام بچها یه رام کاسوم معرفی کنید لینکشو بذرید لطفا
سلام: یه سر به انجمن موبایلستان بزن(تاپیک بزن)سلام به همه
کسی جایی رو سراغ داره که بشه تقاضای پورت رام برای گوشی خودش بده ؟
انجمن میویی چطور میشه ازشون خواست ؟
البته برای گوشی inew نمیخوام
ممنون
خیلی قشنگن،کاش در ایران موجود بود،حوصله سفارش از چین رو ندارم...دوستان نظرتون در مورد این کاور ها و گارد ها و بک کیس ها
مشاهده پیوست 666466
مشاهده پیوست 666467
مشاهده پیوست 666465
مشاهده پیوست 666469
مشاهده پیوست 666468
مشاهده پیوست 666470
مشاهده پیوست 666471
مشاهده پیوست 666472 چیه؟
اولین عکس دقیقا چیه؟!خیلی قشنگن،کاش در ایران موجود بود،حوصله سفارش از چین رو ندارم...
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
شرمنده منظورتون رو نفهمیدم...اولین عکس دقیقا چیه؟!
یعنی میشه رنک سفید اینو رو با قاب طلایی کرد؟!
من اکثر رام های اینیو رو که بگی تست کردم ....رام 1.0.13 اندروید 4.4.2خیلی سرعتش عالیه و نرم و ررووون هست..من که خیلی راضیم..بهت پیشنهاد میکنم حتما نصبش بکنیمشاهده پیوست 670915 دوستانی که رام۱.۰.۱۳رو نصب کردن باهاش مشکلی نداشتن نصبش کنم.اخه تو نیدرام چندتا جدیده هم اومده دوباره اونارو دانلود ونصب کنم یا همین که دوستان نصب کردن..ودوستانی که میخوان گوشی ای نیو رو با قیمت پائین در رنگهای مشکی .سفید.وحتی طلایی بخرن وگوشی های چینی برند دیگه رو به سایتهای(سید شاپ.چی بایل.تاج موبایل.انتخاب شاپ )سر بزنن برای تعمیرات تخصص به( سایت مستر بای )وبرای خرید تاج ای نیو وغیره به سایت (تاج موبایل )ودر اخراز اون قابهایی که دوستمون در بالا قرار دادن یک مدلش رو فروشگاه یا سایت تاج موبایل اورده وبه قیمت ۳۵تومن فکر کنم میفروشه .
دوست گلم شک نکن که را کیت کت 1.0.13 جزو بهترین رام های کیت کت هست !!!با سلام
دوستان رام گوشی من INEW V3-E - V1.08 - Flash هست که 4-5 ماه پیش نصب کردم و روتش کردم.
بنظرتون iNew V3 1.0.13 که کیت کت هست رو نصب کنم خوبه؟
آیا این رام بهترین رام کیت کت موجود هست؟
باگ خاصی نداره؟
من مشکلم با رام الانم GPS هست که تقریبا فیکس شدنش آدمو پیر میکنه و تو حرکت میپره!!
والبته نمایش کاذب باطری...
دوستانی که این iNew V3 1.0.13 را نصب کردند آیا همین مدل موجود needrom را دانلود کردند؟
آخه زده پولیه :|
پیشاپیش مرسی بابت جوابتون