سلامکسی از دوستان رام color os v2 و نصب کرده؟؟؟
هر کاری میکنم روی لوگو inew گیر میکنه!!!
ظاهرا بعضی ها این مشکل رو داشتن ولی رفع کردن
کسی بلده؟؟؟
وایپ ها هم کامل انجام دادم
به سازندش ایمیل زدم یه لینک دیگه بهم داده ولی ظاهر نام فایل اشتباه هستسلام
داداش بعضی از کاستوم راما آشغالن فقط ظاهر دارن خیلیاشون پدر باتریو در میاره.
پیشنهاد میکنم از رام های رسمی استفاده کنی.
رام رسمی فلش بزن میاد بالا به راحتی.
با تشکر
تا رام نبینم نمیتونم نظری بدم!به سازندش ایمیل زدم یه لینک دیگه بهم داده ولی ظاهر نام فایل اشتباه هست
اینم عکسش
http://upload7.ir/imgs/2014-10/14110832060974709733.png
نمی دونم نامش باید چی بزارم؟؟
فایل scatter و هم پیوست کردم..اونطوری که من دیدم مشکل داره ولی نمی دونم چطوری اوکیش کنم که بتونم نصب کنمتا رام نبینم نمیتونم نظری بدم!
داداش با فلش تولز رام فلش میزنی ؟فایل scatter و هم پیوست کردم..اونطوری که من دیدم مشکل داره ولی نمی دونم چطوری اوکیش کنم که بتونم نصب کنم
اینم تصویر از پوشه رام + بعد اینکه گفتم رام تو لوگو گیر میکنه اینو برام فرستاد
You need re partition system with ebr in rom @dat:https://drive.google.com/file/d/0B0CwVVeT5pzwOXd3T1lVZTFiU0U/edit?usp=sharing
داشی گل ببخشید چون چند تا پیغام خصوصی دادم تصویر اشتباهی دادم با فایل رو ...داداش با فلش تولز رام فلش میزنی ؟
خسته نباشی
اصلا نیاید آنزیپ کنی.
خب آخه عزیز من این رام باید از طریق ریکاوری گوشی نصب کنی آموزششم داخل امضام هست.
با تشکر
بهت گفتم این راما آشغالن که هیچی مثل رام اصلی نیست نمیدونم چرا !داشی گل ببخشید چون چند تا پیغام خصوصی دادم تصویر اشتباهی دادم با فایل رو ...
خسته نباشی رو که گفتی خیلی خندم گرفت!!!1:general601::general601::general601::general601::general601::general406::general406:
دمت گرم که وقت گذاشتی جواب دادی!!!
رام رو هم نصب کردم ولی بهترین رام همون 4.4.2 1.0.13 هست !!!من هر رامی میاد تست میکنم ولی هچی همون 4.4.2نمیشه!!!
آره در اندروید 4.4.2 دوربین یکم کیفیتش نسبت به رام قبلی کمتر شده ولی سرعتش خیلی بهتر شدهدوستان به نظرتون در آندروید 4.4.2 کیفیت فیلمبرداری دوربین کم نشده؟(من حس میکنم کیفیت نسبت به 4.2.2 کم شده)
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
یعنی رام فلش کردید این مشکل به وجود آمده ؟کمکم کنید دیگه بچه هاااا
یعنی یکی نیست کمکم کنه!!!؟؟؟؟
الان هر رامی ک میریزم ایرانسل و با رایتل رو هنگ میکنه
یعنی وقتی 3g رایتل وصله اگه کسی به ایرانسلم بزنگه یا اس بده کلا هر دو آنتن میپره!!!!!
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟خواهشا کمک کنیییید
یعنی رام فلش کردید این مشکل به وجود آمده ؟
چه رام هایی امتحان کردید؟
الان چه رامی روی گوشیتون نصبه؟
یکم صبر کنید اینجا پشتیبانی ای نیو نیست که 24 ساعت بچها باشند هرچند که تو پشتیبانیشم اینجور نیست.
البته من خیلی وقته رام عوض نکردم اما یه هفته ای هست رایتلم مثل شما میپره احتمالا از رایتله نه از گوشی.
منم 1.1.1 دارم.من این حالت امتحان نکردم اما چند وقتیه داره رایتله اذیت میکنه من میگم مشکل از رایتله.رام کیت کت 1.0.13 و رام 1.1.4 و آخر سر رام رسمس 1.1.1 رو فلش کردم بازم نشد
یعنی 3g ک وصل میکنم یکی به mtn بزنگه هیچی دیگه میپاشه آنتن
imei هم داره همه چیم حله!!
ب نظرت قضیه چیه؟؟َََ
تا زمانی که به ایرانسل نزنگن یا اس ندن حله اما وقتی ایرانسل میجنبه اونم قطع میشه
آها باشهمنم 1.1.1 دارم.من این حالت امتحان نکردم اما چند وقتیه داره رایتله اذیت میکنه من میگم مشکل از رایتله.
اما شما یبار فول وایپ کن و باز رام 1.1.1 فلش کن.اگر مشکل از گوشی باشه حتما حل میشه.