با نرم افزار Mobileuncle MTK Tools روی گوشیتون نصب کنید و فایل انگلیسی ریکاوری موبالتون رو دانلود کنید و روی مموری بریزید و با نرم افزار انتخابش کنید تا روی گوشیتون ریکاوری نصب بشه در ضمن باید گوشیتون روت باشه:general406::general406:جدا؟؟
پس کجاس؟؟چجوری ریکاوری بزنم؟؟
با نرم افزار Mobileuncle MTK Tools روی گوشیتون نصب کنید و فایل انگلیسی ریکاوری موبالتون رو دانلود کنید و روی مموری بریزید و با نرم افزار انتخابش کنید تا روی گوشیتون ریکاوری نصب بشه در ضمن باید گوشیتون روت باشه
اینجور که دوستمون گفتن میشه یه راه دیگشم که اون ریکاوری دایمی هست و نیاز به برنامه نداره فقط باید برنامه ی MTKdroidTools روی کامپیوترتون نصب کنید و باهاش ریکاوری روی گوشیتون نصب کنید البته این برنامه روت هم میکنه.:general406::general406:جدا؟؟
پس کجاس؟؟چجوری ریکاوری بزنم؟؟
چقدر رام واسش میاد هیچکدومم خوب نیست.بچه ها مثل اینکه رام سیانوژن 11 هم واسه اینیو اومده
بله اگر رام زیپ هست میریزی تو مموری کارت و بعد میری از طریق ریکاوری نصب میکنی.اول با برنامه ی Mobileuncle یه بک آپ از Imei بگیر گزینش هست داخل برنامه. نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.دوستان من الان میخوام این رام هواوی رو بریزم،بعد از اینکه روت کردم و ریکاوری نصب کردم،مثل گوشیهای دیگه،فایل زیب رام رو بریزم تو مموری کارت و از تو ریکاوری نصب کنم!؟!
مشکلی پیش نمیاد!؟
جریان این پریدن سریال گوشی و پریدن آنتن چیه!؟
صفحات قبل جواب شما داده شده.بچها فقط سیمکارت ایرانسل رو میشناسه همراه اول کار نمیکنه چیکار کنم
تو برنامه ام تی کا تولز IMSI دارم ولی imei رو ندارم وقتیم دسنی وارد میکنم پیغام بالا رو میده
آقا چجوری درایوای گوشیتو نصب کردی!؟اقا با برنامه mtkdorid هم اون سم که مربوط به imei هست غیرفعال هستش درضمن اون مربع گوشه سبزهست مشخصات گوشیم اورده
داداش وقتی سیم همراه اول میزاری مینویسه سیم کارت در جای خود قرار نگرفته ؟ یا یه همچین چیزی ؟ یا آنتن نمیده ؟ٱقا پیداش نکردم خواهش میکنم جوابموبدید کارم گیره لطفا
فقط سیم کارت همراه اول رو نمیشناسه با برنامه ام تی کا تولزم دستی ای می ای رو وارد نکردم ولی نمیشه
روتش که مثل آب خوردنه با MTKdroidtools تست کردی ؟من الان با روتش مشکل دارم.دی
Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk