• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
درود خدمت دوستان

در حال حاضر مشترک سرویس نا محدود فن‌آوا هستم که به هیچ وضع راضی نیستم.

تصمیم گرفتم از آسیاتک "سرویس اینترنت پرسرعت چلچله با ضریب اشتراک 1به 4 (512 کیلوبیت) - نامحدود بیکران برنزی" بگیرم. حالا سوالم اینه که 512 کیلوبیت که نوشته بعد از اشتراک 1 به 4 هست یا تازه همین 512 را تقسیم می کنن؟؟

ضمن تشکر از جناب Blaugrana بابت توضیحاتشون، در مورد سرعت دانلود این سرویس کسانی که مشترک هستند لطفاً کمی توضیح بدهند به خصوص مشترکان اصفهانی و به خصوص مستقر در مرکز تلفن شهید رجایی :)دی)

فقط ترسم از اینه که اونم مثل فن آوا جدیداً ضعیف شده باشه (یا حالا بعداً ضعیف بشه!!)
آقا اون ضریب های اشتراک "کشک" هست :دی ... من نمیگما، خود پشتیبانی گفت شما به اون اعداد کاری نداشته باش :دی

من الان همین سرویس رو دارم... خوبه با همون 512 واقعی دانلود میکنم... ولــــــــــی منطقه با منطقه (و به خصوص شهر با شهر) فرق داره...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا اون ضریب های اشتراک "کشک" هست :دی ... من نمیگما، خود پشتیبانی گفت شما به اون اعداد کاری نداشته باش :دی

من الان همین سرویس رو دارم... خوبه با همون 512 واقعی دانلود میکنم... ولــــــــــی منطقه با منطقه (و به خصوص شهر با شهر) فرق داره...

در واقع کشک نیست!
الان که یوزر کمه و به صورت کاملا پراکنده هستند این معنای کشک رو به خودش اختصاص داده ولی در حالتی که توی مرکز شما پورت ها پر بشه، اون موقع اشتراکی معنا میده

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
تست سرعت سرویسم از آسیاتک در اصفهان که امروز وصل شد

مشاهده پیوست 307514

تا چند روز دیگه هم از سرویس نامحدود برنزی آسیاتک در اصفهان تست میزارم ...

ضمن تشکر از حضرتعالی، ممکنه بفرمایید مربوط به کدوم سرویس هست؟ همچنین در صورت امکان بفرمایید در کدام مرکز تلفن مستقر هستید؟

فرمایش شما صحیح، ولی اون ضریب اشتراک در واقع حداکثر سرعت دانلود شما را تعیین می کنه، فرض کنید که شما سرویس 1024 با ضریب اشتراک 1 به 8 داشته باشید سهم شما از سرعت میشه 128 که این موضوع دست را برای سرویس دهنده باز میگذاره برای حداقل سرعت که خوب مطمئناً اگه سرشون شلوغ بشه بدون توجه به ترافیک همه را بر روی همون حداقل سرعت فیکس خواهند کرد که با توجه به موارد ذکر شده از نظر قانونی هیچ اشکالی به آن وارد نیست. مشکل مشابه را بنده با فن آوا دارم.

حالا سوال من اینه که اون 512 که نوشته، 2048 پس از اشتراک بوده شده 512 یا تازه ضریب اشتراک بر روی 512 اعمال خواهد شد؟

در واقع کشک نیست!
الان که یوزر کمه و به صورت کاملا پراکنده هستند این معنای کشک رو به خودش اختصاص داده ولی در حالتی که توی مرکز شما پورت ها پر بشه، اون موقع اشتراکی معنا میده

ضمن تایید فرمایشات جنابعالی، این موضوع برای سرویس دهنده راه حلی هم هست که اگر مشکل پهنای باند یا افزایش قیمت داشته باشند به بهانه همین ضریب اشتراک سرعت شما را محدود میکنن و شما طبق قانون حق اعتراضی نخواهید داشت.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
بالاخره وصل شد؟!
تبریک می گم...
چند روز شد در کل واسه یه رانژه ساده؟

تشکر بله وصل شد...
5 روز واسه اون جریان جمع آوری سرویس از فن آوا چون یوزر قدیمی بودم و 6 روز هم واسه رانژه آسیاتک
فعلا 3 ماه برام رایگان فعال کرده که تو هرماه 340 مگ می تونم استفاده کنم که میشه 1 گیگ رایگان
که البته من این ترافیک واسه 1 روزم هم کافی نیست:D و به زودی میرم روی 512 نامحدود برنزی
سرویس محدودش که خوبه اما ملاک اصلی نامحدود تا ببینم چی از آب در میاد ...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
ضمن تشکر از حضرتعالی، ممکنه بفرمایید مربوط به کدوم سرویس هست؟ همچنین در صورت امکان بفرمایید در کدام مرکز تلفن مستقر هستید؟

این سرویس محدود رایگان هست که آسیاتک داده Downstream روی 4 مگ بسته شده و مرکز مخابراتی ولیعصر ...
512 نامحدود برنزی هم سرعت حدود 60 تا 70 گویا هست که البته تست می کنم و اینجا قرار میدم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من سرویس 1024 اشتراک 1 به 2 ماهی 5 گیگ رو گرفتم. با IDM سرعت دانلود خوبه حدود 90 تا 150 ه ولی با براوزر و سایر برنامه ها سرعت خیلی پایینه و حدود 5 تا 20 کیلوبایت بر ثانیه اس. میخواستم بپرسم این طبیعیه و برای بقیه هم همینجوریه؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
این هم تست سرویس چلچله 512 نامحدود برنزی در اصفهان :

2529849083.png

البته سرعت در IDM بین 65 تا 70 هست . با توجه به قیمت فعلا از سرویس راضی هستم...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
در واقع کشک نیست!
بله، منم گفتم منطقه با منطقه فرق میکنه... بعضی مناطق اصلا پورت خالی نداشت آسیاتک...
فرمایش شما صحیح، ولی اون ضریب اشتراک در واقع حداکثر سرعت دانلود شما را تعیین می کنه، فرض کنید که شما سرویس 1024 با ضریب اشتراک 1 به 8 داشته باشید سهم شما از سرعت میشه 128 که این موضوع دست را برای سرویس دهنده باز میگذاره برای حداقل سرعت که خوب مطمئناً اگه سرشون شلوغ بشه بدون توجه به ترافیک همه را بر روی همون حداقل سرعت فیکس خواهند کرد که با توجه به موارد ذکر شده از نظر قانونی هیچ اشکالی به آن وارد نیست. مشکل مشابه را بنده با فن آوا دارم.

حالا سوال من اینه که اون 512 که نوشته، 2048 پس از اشتراک بوده شده 512 یا تازه ضریب اشتراک بر روی 512 اعمال خواهد شد؟
درسته... خب الان در واقع برای نامحدودها دارن همین کارو میکنن... چون تو سرویس محدود بدون توجه به سرعتی که سرویس باید داشته باشه روی 2 یا 4 مگ هست... ولی برای نامحدود نه...

ضریب اشتراک با توجه به 2048 هست... یعنی 2048 رو 1 به 1 میدونن... 512 ، 1 به 4 هست ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من سرویس 1024 اشتراک 1 به 2 ماهی 5 گیگ رو گرفتم. با IDM سرعت دانلود خوبه حدود 90 تا 150 ه ولی با براوزر و سایر برنامه ها سرعت خیلی پایینه و حدود 5 تا 20 کیلوبایت بر ثانیه اس. میخواستم بپرسم این طبیعیه و برای بقیه هم همینجوریه؟

احتمالا منطقه مخابراتی شما خیلی شلوغ هست
سرعت سرویسها در ساعات غیر رایگان تقریبا برابر هست و زیاد فرقی بین 128 و یک مگ نیست ولی در ساعات رایگان یا نیم بها سرعت به همونی که تو قرارداده بر میگرده

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
سرعت اپلود بیشتر از دانلود شده :D(512 نامحدود برنزی )
2532008486.png

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سرعت اپلود بیشتر از دانلود شده :D(512 نامحدود برنزی )
2532008486.png

تاييد ميشه
منم همين اکانت رو دارم
فوق العادست
خداکنه همينجورى سرعت دانلود و اپلودش بمونه

Sent From My HTC EVO 3D Using Tapatalk

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
از ديشب سرويسهاس اسيا تك دچار اختلال شده سرعت به شدت افت كرده بعضي موقعها حتي صفر ميشه
فندق شكن وصل كني كه كلا ميشه جي پي ار اس
پشتيباني هم تاييد كرده فعلا مشكل كلي دارن خود اسياتك
ببينيم كي درست ميشه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دوشواری نداره!
اتفاقا سرعت دانلود من امروز بالاتر هم رفته پینگ هم امروز خوبه :D
2533869416.png

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
آسیاتک قیمت ها را افزایش داده و در سایتش زده
یک سری از سرویس ها را مانند سرویس های برنزی حذف کرده و نامحدود نفره ای آوزده
مثلا 512 نامحدود نقره ای 36 تومن در ماه یا 256 نامحدود نقره ای 23 تومن در ماه
ضریب اشتراک هم نزده!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آسیاتک قیمت ها را افزایش داده و در سایتش زده
یک سری از سرویس ها را مانند سرویس های برنزی حذف کرده و نامحدود نفره ای آوزده
مثلا 512 نامحدود نقره ای 36 تومن در ماه یا 256 نامحدود نقره ای 23 تومن در ماه
ضریب اشتراک هم نزده!!

ای بابا!
پس اینام که تو زرد از آب در اومدن!!
دلم به اینا خوش بود که ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اه اینم از شانس ما یکماه نشد اومدم اینجا :D
من تموم بشه خطو تخلیه میکنم تف تو شرفشون :D

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
ای بابا!
پس اینام که تو زرد از آب در اومدن!!
دلم به اینا خوش بود که ...

البته مثل اینکه سرویس های نقره ای ضریب 6 داره یعنی 23 تومن در ماه میدی 256
نامحدود سرعت 42 تا 50 کیلوبایت میده ...
باز هم بخوای حساب کنی نسبت به بقیه بازم خوبه ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
قیمتها هنوز تو سیستمشون قرار نگرفته و میشه با قیمت قبل تمدید کرد :rolleyes:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
البته مثل اینکه سرویس های نقره ای ضریب 6 داره یعنی 23 تومن در ماه میدی 256
نامحدود سرعت 42 تا 50 کیلوبایت میده ...
باز هم بخوای حساب کنی نسبت به بقیه بازم خوبه ...
آدم نمیدونه با این شرکت ها چیکار باید بکنه!!
البته من فعلا دوباره از فن آوا راضی هستم...
البته اون بار فن آوا به من گفت پکیج های نقره ای، ضریت 1 به 8 دارن ، حالا اینا چجورین نمیدونم

قیمتها هنوز تو سیستمشون قرار نگرفته و میشه با قیمت قبل تمدید کرد :rolleyes:
آره منم دیدم، فعلا توی CRM همون قیمت های قبل هست اما تا کی عوض نکنن معلوم نیست!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اتفاقا قیمتاش ارزون تر شده ارزون کرده قیمتهارو مثلا سرویسی که من میگرفتم ۸۲ تومن بود الان ۷۵ تومن شده
کلا چند تا پلن دیگه هم اضافه کرده که خوبن من کاملا از سرویسم راضی هستم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

بالا