Msd_1374
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 308
Msd_1374 عزیز شما چه سرویسی از آسیاتک دارید که این ریت دانلود و آپلود رو بهتون میده؟
آیا این همیشه استیبل هست و یا نوسان داره؟
اگر نوسان داره آیا نوسان شدیدی داره؟ با چه تلرانسی نوسان داره؟
الان دقیقا روی چند کیلوبایت بر ثانیه (KB/s) دانلود دارید؟
من سرویس 512 نامحدود دارم و روی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارم.
نوسان شدیدی هم داره. بین 45 تا 80 کیلوبایت تلرانس لحظهای داره. اما با نرمافزار میانگیری پهنای باند، روی 60 دانلود دارم.
این که سرعت هدیتون نیست؟ هست؟
چون من بحثم روی حجم هدیه نیست.
نمیخوام تبلیغ کنم ولی مشترکای من همه راضین
من سرویس کیمیا محدود 10 گیگ در ماه دارم
در تنظیمات مودم سرویسم رو 5مگ بسته شده!!شما چطور؟
خب سرویسهای محدود همینطوریاند. اما سرویسهای نامحدود همیشه بسته هستند.
برای من رو روی 4 مگ قرار دادند.
Data Rate : 4096 779 kbpsشما با چه Annex Mode وصل میشید؟ من با M وصل میشم ولی عملا با L و A هیچ تفاوتی در سرعت آپلود ندارم.
Max Rate : 9096 1639 kbps
Line State: Showtimeمودمم رو هم مجبور کردم بره روی باند 2.2 مگاهرتزی خط تلفن، ولی بازهم فرقی در سرعت نداشت.
Modulation: ADSL2 PLUS
Annex Mode: ANNEX_M
فقط SNR Margin رو بالا بردم:
که باعث میشه خط خیلی سریع سینکآپ بشه و خیلی هم پایدار باشه.
Downstream Upstream
SNR Margin: 25.8 28.5 db
صبانت راه داشت یه کارایی بکنی، این آسیاتک خیلی همه چیو چفت و بست کردن!
مقدار SNR Margin عالیه. این نشون میده شما به مرکز مخابراتی تون به لحاظ فیزیکی (در بعد مسافت) نزدیک هستید.
بهتره مودم رو مجببور کنید با Annex Mode حالت M متصل بشه. سرعت آپلود تا بیشترین مقدار آزاد ممکن اضافه میشه.
به تب Advanced setup و زبانه ADSL برید.
این وضعیت من خیلی ناجوره ؟
snr هرچی بیشتر باشه بهتره دیگه ؟ قبلا روی 20 بود ولی بعضی وقتها میره روی 9 عدد زیریش هم میشه 50 . توی مرکز مخابراتی چی رو میتونن تغییر داده باشن که این جوری شده باشه
این annex mode رو من توی مودمم ندارم چیکار میکنه این ؟
ADSL2+ is technically known as 'ADSL2+ Annex A' which supports a maximum upstream data rate of around 1000kbps. 'ADSL2+ Annex M' is a new high speed mode of ADSL2+ which allows the upstream data rate to be increased beyond the current 'Annex A' maximum, allowing speeds more than double the current upstream.
نشد!
برای حداکثر سرعت دانلود رو چی بزارم؟
جالبه ماه پیش دقیقا همین مشکل رو با پارس داشتم نویز خطم 0.1 بود بعد تهدیدم میکرد که 128 میبندماتوی 10 روز گذشته 2 بار خطم خود به خود از رانژه خارج شده به شرکت زنگ زدم کارشناسشون رو فرستادن مخابرات درست کرده برام
فکر نمیکنم مشکل از شرکت باشه به نظر میاد ایراد از مخابراته که هی خطها رو دستکاری میکنن ولی نمیدونم چرا فقط برای من این مشکل پیش میاد
این دفعه اخری که خطم از رانژه خارج شد و وصل کردن برام. نویز خط خیلی زیاد شده اون snr margin هم بعضی وقتها میره روی 9 پشتیبانی هم میگه ایراد از سیم کشیتونه . هیچ جوری هم نمیشه بهش فهموند که قبلا همه چی درست بوده و از وقتی به رانژه مخابرات دست زدن اینجوری شده
همش میگه مودمو ببر سر خط .
نمیدونم چیکار کنه کسی تجربه ای در این مورد نداره ؟
وضعیت از اسفبار هم گذشته
حداقل روزی 3 بار قطعی اونم برای adsl افتضاحه
پینگ داغون شده
سرعت ناپایدار
کم کم داریم بار سفر رو می بندیم به سمت یک شرکت دیگه
دقیقا برعکس پینگ من مثل سرویس Dedicate شده ... قطعی نداره اما سرعت دانلود 6 کیلوبایته.