fazel_shams
Registered User
کدوم شهر تشریف دارید؟احتمالا ۱۹۹ تومنی رو
کدوم شهر تشریف دارید؟احتمالا ۱۹۹ تومنی رو
یعنی تو این قسمت جدیدی که اضافه شده تو پنل نمیشه استفاده کرد ؟ مطمینید ؟ وقتی تو این قسمت میزنم شناسایی میکنه محصول ایزی هست ولی کد رو میزنم جواب نمیده !سلام بله من در خدمت شما و انجمن هستم
روی مودم بن تخفیف هست و ارزش اون هم بیست تومن هست ولی فقط برای ثبت نام جدید اعمال میشه علاوه بر کد خود بن سریال مودم رو نیز نیاز داره
http://s5.picofile.com/file/8143364326/bon.jpgببینید دوست عزیز کلا دو قسمت برای وارد کردن کد وجود داره
1-در قسمت اول که شماره در پنل ثبت میشه و اونجا پین تخفیف آسیاتک که فقط به نمایندگان داده میشه استفاده میشه
2-قسمت بعد اونکه دو مکان وجود داره تا سریال ایزی رو هم وارد کنید
حالا شما کاربر هستید یا نماینده؟
دوست عزیزم دیدم زدی 256 نامحدود 21 تومان. خوب چند تا سوال دارم.نکته جالب اینجاست که اسیاتک از دیروز کل ارسالی های رو برای مشترک بر خلاف قبل حساب نمیکنه و این خوبه
512 قیمتش 398,520 ريال هست و تبادل حداقل 20 گیگ
بله این سرویس ها یه ترافیک دارن که بعد اون سرعت کم میشه البته هر شب ساعت 12 باز برمیگرده سر جاش میشه هر چقدر که سرعت اجازه داد دانلود کنیدوست عزیزم دیدم زدی 256 نامحدود 21 تومان. خوب چند تا سوال دارم.
نگاه کن مثلا میشه با این در یک ماه مثلا 50 گیگی دانلود کرد یا نه.
البته بنده خیلی دانلود ندارم. مثال می زنم.
بعدم سرعت دانلود چه قدری هست.
میانگین
عنوان بالا رفتن قیمت درست نیست تغییر قیمت هست بعضی سرویس ها ارزون شده و بعضی ها گرون تر
البته گرون تر هم نه قبلا آسیاتک ارزون میفروخت حالا کمی افزایش داده ولی باز هم نسبت به شرکت های دیگه ارزونه
مثلا در سرویس های نامحدود با اینکه افزایش قیمت بوده ولی امکان دانلود رو هم افزایش دادن
مثال:4096 نامحدود برنزی قبلا 90 تومن بود با امکان تبادل50 گیگ
الان شده 200 تومن با امکان 160 گیگ
سلام من ÷رسیدم دوست عزیز گفتن امکانش نیست
در ثانی گرون نشده دوست عزیز شما مبالغ رو جداگانه ÷رداخت میکردید که چند مورد بود حالا جمع شده روی سرویس
آبنومان مخابرات و ارزش افزوده و...منظورت مبلغ ابونمان مخابرات هست که روی سرویس اضافه شده؟؟
خب ابونمان 1000 تومان هست نه 3000 تومن عزیز !
===============
یه سوال ازتون دارم میخوام برام دقیقشو بپرسید:
اگه من اینترنت داشتم باشم و ip اختصاصی بخرم ایا اون ip وقتی که سرویسم رو به اینترانت تغییر بدم عوض میشه یا تغییری نمیکنه؟
پس چرا توی فاکتور باز مالیات و.. لحاظ شده؟؟آبنومان مخابرات و ارزش افزوده و...
بله صد در صد عوض میشه چون رنج آی پی ها فرق داره برای اینترانت با 5 شروع میشه ولی اینرتنت معمولا 176 یا 172
فقط عنوانشون هست در مقابل اعداد 0 نوشته شدهپس چرا توی فاکتور باز مالیات و.. لحاظ شده؟؟
شما جمع مبلغ کل رو ببین زده 21490!فقط عنوانشون هست در مقابل اعداد 0 نوشته شده
دوست عزیز ببینید قیمت سرویس شما قبلا هر چی بوده با اون کاری نداریم الان میشه این قیمت حالا چرا؟شما جمع مبلغ کل رو ببین زده 21490!
شما که میگی مالیات و ابونمان و... در سرویس اضافه شده قیمت باید همون 19900 میموند نه اینکه دوباره مالیات بهش اضافه بشه و 21490بشه.
متوجه میشی منظورمو؟
دوست عزیز ببینید قیمت سرویس شما قبلا هر چی بوده با اون کاری نداریم الان میشه این قیمت حالا چرا؟
مشکلی که توی این قسمت به نظر من هست اینه که آسیاتک خیلی داره شفاف سازی میکنه باید یه جا جمع آخرو نشون بده تمام ولی توی فاکتور 19900 تومن نوشته این قیمت خام سرویس هست دوست من 1952 تومن مالیات و عوارض سرویس شما هست که اگه جمع بشه میشه همون قیمت پرداختی شما حالا خیلی از شرکت ها این ریز رو در نظر نمیگیرن و اصلا به شما نمیگن
پس 19900 شد سرویس که 1000 تومنش آبتومان مخابرات بود + 1952 هم مالیات و عوارض که میشه همون 3000 تغییر که شما فرمودین
دوست من خودتونو اذیت نکنید، ارززشو نداره با آسیاتک و پشتیبانیش و نماینده هاش کلنجار بری چون فایده ای نداره!عزیز من همین شنبه سرویس 4مگ رو با هزینه رانژه و... خریدم 24700!
اگه هزینه رانژه رو ازش کم کنیم قیمت تمام شده میشه 19700
ولی حالا من همین سرویس رو بخوام تمدید کنم باید 2تومن دیگه برای مالیات و کوفت و زهرمار اضافه بدم.
با سلام دوست عزیزبخدا نمیدونم این اسیاتک پشتیبانیش چرا انقدر بیخیاله!
پس از سه روز روی خط دومم سرویس رانژه شده ولی تاییدیه از مخابرات برای اسیاتک ارسال نشده که سرویسمو فعال بکنن
الان لینک دارم و هر چی به پشتیبانی میگم سرویسمو فعال کنن میگن نمیشه تا وقتی که تاییدیه برامون بیاد!!!!!!!!!!!! یعنی موندم با این کاراشون
حالا اینش به کنار این شماره خراب شده 1544 تو شهر ما مشکل داره و تلفن میگه چنین شماره ای در شبکه وجود ندارد!! چند بار به پشتیبانی اعلام کردم اما پیگیری نمیکنن.
بنابراین مجبورم با 02182144000 تماس بگیرم که با کد تهران هزینه تماسم چند برابر میشه|:
شاتل با اون همه افتضاحیش حداقل یه پشتیبانی خوب و پیگیر داشت که برای کوچکترین مسائل که مشکل داشتم 300 بار زنگ میزد تا مشکلم حل بشه.
بله حرف شما کاملا درسته و من احترام میذارم و قبول دارم اما قیمت ها تغییر پیدا کرده حالا شاید آسیاتک قبلا این سرویس رو ارزون میداده الان طبق قانون گفتن باید اینقدر کنی خوب موظف به انجام این کار بوده در ضمن قیمت پرداختی فقط برای شما نیست برای همه این تغییر رو پیدا کرده تازه هزینه رانژه هم از دیروز اضافه شده به پنل ها که تا حالا نبود آیا ما باید اعتراض کنیم نه چرا چون قانونی بوده که باید از اول اجرا میشد مثل شرکت های دیگه ولی آسیاتک نمیکرد و از دیروز با نظارت های انجام شده مجبور به اجراش شدن حالا هر مشترک باید 5 تومن بیشتر بدهعزیز من همین شنبه سرویس 4مگ رو با هزینه رانژه و... خریدم 24700!
اگه هزینه رانژه رو ازش کم کنیم قیمت تمام شده میشه 19700
ولی حالا من همین سرویس رو بخوام تمدید کنم باید 2تومن دیگه برای مالیات و کوفت و زهرمار اضافه بدم.