کدوم مرکزی؟!مرکز ما محدودیت برداشته شده اما از ماه رمضان سرعتا خیلی افت کرده
علامه.کدوم مرکزی؟!
http://forum.persiantools.com/threads/بررسی-وضعیت-سرویس-hi-web.500565/page-4سلام ، تایپیک هایوب نیست مجبور شدم اینجا بنویسم
من آسیاتک دارم دانلودم خیلی زیاد هست دیدم با طرح فشفشه هایوب به صرفهتره برم از اونا سرویس بگیرم به نظرتون کیفیتش خوب هست؟
سلام خدمت شما دوست عزیز به شخصه یه ماه این سرویس رو داشتم شهاب 20 گیگسلام.میخوام یه طرح شهاب 10 گیگ بخرم.سرعت دانلود شبانه اش چنده؟پینگش برای بازی چه؟
آخه من مخابرات دارم از اینم بدتره.سلام خدمت شما دوست عزیز به شخصه یه ماه این سرویس رو داشتم شهاب 20 گیگ
و دو روزه تموم شده! خدمتتون عارضم که شبانه کلا محدود و رو 260 کیلوبایت هستش که حدود 5 گیگ هر شب میتونی دانلود کنی و در روز از ساعت 6 صبح تا ساعت 14 سرعت پورت شما روی 8mbps هستش از 10mbps
و بعد از اون هم سرعت به 4Mbps افت میکنه! بشخصه اصلا خوشم نیومد! به هیج وجه پول دور ریختن هستش!
من که اصلا راضی نبوده و نیستم!
با سلامسلام علیکم . لطفا افرادی که حالیشونه جوابمو بدن.
بنده چندوقت پیش نت مخابراتمو که خیلی توپ بود به دلیل nat: moderate که داره ترک کردم به پارس انلاین .خداشکر اینم همه چیش توپه nat هم open هست برای گیم خوبه.
ولی بدبختانه بنده یه تلویزیون اینترنت خور دارم و یه تلویزیون دیگه هم دوتا دانگل کرومکست و امازون فایر وصله که عین جاروبرقی نتو میخوره . فیلم میبینم اینا.
سرعت نت پایینتر از یک بدردم نمیخوره و اینکه پینگ هم خیلی برام مهمه .تقریبا همه شاخص ها برام مهمه.
پارس انلاین مشکلش فقط گرون بودنشه ولی کیفیت توپه همه چیش عالیه .
اسیاتک دیدم تعرفه و سرعت هایی که میده خیلی مناسبه. مثلا 10 مگ ماهی 40 گیگ میده 99 تومن برام خوبه . دوستانی که اسیاتک دارن تو کرج مرکز مخابراتی شهید فهمیده یه راهنمایی کنن منو . ممنون
.
به قول یکی از دوستان مردم تو دنیا خونه هاشون رو دریا و جنگله مثل ما ایرانیا نیستن که همه چیمون رو هواست. خیلی راه داره به ما برسن.
اینم مملکته که فساد از همه جاش میباره چه شرکتا و چه دولت همه یه جاشون میلنگه
تبلیغ شاندیز میکنن روزی پنج ساعت بعدش پولا بالا میکشن صداش درنمیاد.
و از اون این اون . خخخ دیونه شدم . بعد میگن چرا فرار میکنی خارج
میگن ازادی داریم . نمیدونن معنی درست ازادی چیه فکر کردن ازادی اینه که تو خیابون راه بری راحت
وارد جزئیات بشن میبینن ازادی نداریم .
خستمون کردن .
شما میگفتی تایم رایگانت محدود شده ؟تایم رایگان:
دانلود از سرور خارجی با استفاده از اکانت افزایش سرعت.
فکر نمیکنم من گفته باشم محدود شده تایم رایگانم.شما میگفتی تایم رایگانت محدود شده ؟
اگر تایم رایگان محدود باشه این اکانت کارساز نیست ؟ درسته ؟
برای من محدودیت سرور داخلی وجود دارخ ، روی ده مگابیت ۲۳۰-۲۵۰ دانلود می کنه ، فکر نمی کنم جواب بدهفکر نمیکنم من گفته باشم محدود شده تایم رایگانم.
تایم رایگان سرعت از سرور داخل بازه.
در ضمن با هر اکانتی نمیشه محدودیت سرور خارجی رو برطرف کرد!ولی برای ما چنین امکانی رو داره تا زمانی که سرعت سرور داخلی بدون محدودیت باشه میشه محدودیت سرور خارجی رو هم برداشت.
میتونم بهتون بدم تست کنید.
بله جواب نمیده. مگر اینکه محدودیت سرور داخلی برداشته بشه براتونبرای من محدودیت سرور داخلی وجود دارخ ، روی ده مگابیت ۲۳۰-۲۵۰ دانلود می کنه ، فکر نمی کنم جواب بده