منظور ا وب سایت های ایرانی یعنی همه وبلاگ ها و سایت ایانی موزیک و فیلم اینا باز میکنه یا اونام اگر سروشون خارج ایران باشه باز نمیکنهببینید من باب اطلاعتون اگر برای بازی انلاین و استریم و بالا بودن تک لینک میاین اسیاتک حتما اجتناب کنید چون بعدا پشیمون میشین!
من هم مخابرات و هم های وب و هم اسیاتک و هم شاتل و ماکس نت(بیشتر شمال غرب رو پوشش میده) داشتم که از این بین اول مخابرات بعد شاتل توصیه میشه!
ضمنا کیفیت خطتتون هم اگر مناسب باشه که عالی میشه!
همون جشنواره های فروش موجوده که تو بخش تعرفه ها هستش و یه دونه هم تلکام هستش تو بخش کاربری فقط که 120 گیگ با دانلود شبانه رایگان از 4 تا 10 صبح که هنوز استفاده نکردم!
اینترانت فقط داخل ایران یعنی وب سایت هایی که سرورهاشون رو تو ایران میزبانی میشن رو دسترسی خواهید داشت مثلا وب سایت asus.com رو دیگه باز نمیکنید! فقط و فقط وب سایت های داخلی
سوالی بود درخدمتم!
پیشاپیش یلدای شما و دوستان هم مبارک
کاملا درسته. من هم هر از گاهی شارژ می کنم واقعا نمی دونم چرا رابط گرافیک صفحه رو بهبود نمیدن. برای افراد عادی پنل گیج کننده استمزخرفتر از پنل مصرف حجم اسیاتک وجود نداره اصلا معلوم نیست چجوریه دو بار حجمو حساب میکنه طی ساعات یکسان بعد ترافیک رو از سایتایی مثل فیلیمو ... هم قشنگ کم میکنه
خیرمزخرفتر از پنل مصرف حجم اسیاتک وجود نداره اصلا معلوم نیست چجوریه دو بار حجمو حساب میکنه طی ساعات یکسان بعد ترافیک رو از سایتایی مثل فیلیمو ... هم قشنگ کم میکنه
. نه اینطور نیست . توصیه مکنم برای روشن شدن این موضوع که مصرف خودتان است از نرم افزار dumeter استفاده کنید و وای فای را خاموش کنید و دقیقا مصرف خودتون را با گزارش آسیاتک مقایسه کنید . !!! خودتان نتیجه را بعد از تست اعلام کنید !مزخرفتر از پنل مصرف حجم اسیاتک وجود نداره اصلا معلوم نیست چجوریه دو بار حجمو حساب میکنه طی ساعات یکسان بعد ترافیک رو از سایتایی مثل فیلیمو ... هم قشنگ کم میکنه
یه موردی که هست در خصوص آسیاتک زمانی که سیستم رو خاموش میکنم اینترنت مودم هم قطع میشه