• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
هیچی !
بیشتر این عدم توقع شما و تطبیق سریع با شرایط جدید برام جالب بود :rolleyes:
معمولاً دز اینگونه موارد و شرایط اینچنینی فرد از خود حالات و رفتاری اعتراضی و پرخارشگر گونه و بطور ساده تر قاتی میکنه که ....

بیخیال :happy:
بله معمولا اینطوری رفتار میکنیم ... یعنی تو صفحات قبل هم راجع بهش اعتراض کردیم
اصولا عادت داریم همینطوری رفتار کنیم،

اما یک معادله ی سادست ...

یه شرکت به اسم آسیاتک هست که ما ازش سرویس اس دی اس ال میگیریم ، حالا اومده برمبنای سیاستهاش ، تعرفه هاش رو افزایش داده ، اعتراض ما نتیجه ای نداره ، چون میگن میخوای بخواه ، نمیخوای برو سراغ یک شرکت دیگه!

اعتراض ما نتیجه نمیده ، تغییر شرکت ارائه دهنده به ضررمون ( ضرر حداقل بنده ) میشه ، چون یه مدت زمانی باید صرف بشه ، یه هزینه برای راه اندازی مجدد و اینکه آیا کیفیت همونی باشه که میخوایم یا نه!

ناراحت بشیم یا نشیم ، هیچ فرقی به حالمون نداره ، چون یکی دیگه تصمیم میگیره .قاتی کردن هم همین طوره .
اما گفتم اصولا ما عادت داریم اول اعتراض کنیم ، بعد از کلی اتلاف وقت و هزینه و ... دوباره نقطه ی اول !

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام !

خیلی عالیه ، شما خودتون به سوالتون پاسخ دادین .

128 با محدودیت لایزر رو میگید 14 تومن به علاوه ی مالیات و ابونمان و عوارض میشه ، در نتیجه 18 تومن!

الان 128 آسیاتک با محدودیت چنده؟! 7 تومن ، ابونمان و عوارض و مالیات هم اضافه بشه چقدر میشه ؟! 10 تومن!

اولی با دومی چقدر اختلاف قیمت داره؟!

علت ؟!
questionedf.gif

اولا شرکت لایز با محدودیت 5 گیگ میده 18 تومن یعنی اگه تو آسیاتک بخوایی 4 گیگ به 1 گیگ اضافه کنی مشه 12000 تومن اضافه تر ( هر گیگ اضافه 3000 تومن ) که کلا 22000 تومن میشه. بازم برا لایزر به صرفه تره.

من خودم چند ماهی هست از آسیاتک جدا شدم و رفتم داتک و به شدت از تصمیمم راضی هستم.
پیشنهاد می کنم شما هم فسخ کنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشد. مطمئن باشید!!

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
اولا شرکت لایز با محدودیت 5 گیگ میده 18 تومن یعنی اگه تو آسیاتک بخوایی 4 گیگ به 1 گیگ اضافه کنی مشه 12000 تومن اضافه تر ( هر گیگ اضافه 3000 تومن ) که کلا 22000 تومن میشه. بازم برا لایزر به صرفه تره.

من خودم چند ماهی هست از آسیاتک جدا شدم و رفتم داتک و به شدت از تصمیمم راضی هستم.

منم همین تصمیم رو دارم

فقط میخواستم بدونم که این رانژر کردن داتک چقدر طول میکشه ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خوب منم برای همین پرسیدم که هزینه هر گیگ اضافه چقدر میشه .

از نظر کیفیت چطوره؟
ممنون .

عجب حکایتی!

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
دزدي در روز روشن از جيب ملت
تو اين مملكت هركي هركي هر كي شارلاتان نباشه جاي تعجب داره
مشترياشون رو جمع كردند و حالا كه خيالشون راحت شد خون مشتريا رو تو شيشه كردند

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
منم همین تصمیم رو دارم

فقط میخواستم بدونم که این رانژر کردن داتک چقدر طول میکشه ؟

برای من 5 روزه رانژه شد ولی آسیاتک 10 روز طول کشید تا از رانژه در بیاد.

در ضمن اگه دانشجو باشی از دانشگاه نامه ببری 256 و بالاتر هم می تونی بگیری

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
با بخش فروش تماس گرفتم و پرسیدم که شارژ اکانت من 19 تیر تموم میشه ، یک ماهه دیگه با همین وضعیت تمدید میکنید یا باید از سرویسهای جدید استفاده کنم؟ جوابشون این بود که این ماه هم با تعرفه های قبلی شارژ میکنیم.

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با بخش فروش تماس گرفتم و پرسیدم که شارژ اکانت من 19 تیر تموم میشه ، یک ماهه دیگه با همین وضعیت تمدید میکنید یا باید از سرویسهای جدید استفاده کنم؟ جوابشون این بود که این ماه هم با تعرفه های قبلی شارژ میکنیم.
به ! چه عالی !

میخواستم زنگ بزنم بپرسم! مرسی .

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
خيلي عاليه
قبلا براي 256 24000 تومن ميداديم
الان بايد براي 128 28000 تومن بديم

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي عاليه
قبلا براي 256 24000 تومن ميداديم
الان بايد براي 128 28000 تومن بديم

شاید اگه از اول قیمت هاش همین بود ادم دلش میومد این مقدار پولو برای ابن سرویس بده

ولی الان هرگز .

من حاضرم از دیال اپ 26 کیلو استفاده کنم ولی اینقدر ندم برای 128

:D

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
شاید اگه از اول قیمت هاش همین بود ادم دلش میومد این مقدار پولو برای ابن سرویس بده

ولی الان هرگز .

من حاضرم از دیال اپ 26 کیلو استفاده کنم ولی اینقدر ندم برای 128

دقیقاً .
این کارشون دست کمی از دزدی نداره ! و همونطور که گفتم با دیال آپ سر خواهم کرد ولیکن مننت قصاب نخواهم کشید . و با سرافرازی شربت شهادت می نوشم و تن به ذلت نخواهم سپرد :lol:

david_am

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آسیاتک هم تو زرد از آب در اومد.:wacko:

من الان تقریبا یکسال و 6 ماه هست که کاربر آسیاتک بودم و تا به حال از آسیاتک به خاطر مبلغ مناسبی که در قبال سرویس هاشون می گرفتن و احترامی که برای کاربر قائل بودند راضی بودم. اما کم کم بعد از جلب مشتری رفتارشون تغییر کرد. یه زمانی بود که شارژ اکانت ها رو بعد از سه ماه هم نمی اومد ازت بگیرند و خودشون یه پیک موتوری می فرستاند جلوی درب منزل و هزینه شارژ رو می گرفتند اما الان دیگه از این خبرا نیست. اکانت که تاریخش بگذره به ثانیه هم نمیذارند بر سه و قطعش می کنند. باز هم تا به اینجا تحملشون کردیم تا امروز که برای شارژ اکانت باهشون تماس برقرار کردم متوجه شدم که دیگه از سرویس های سابق خبری نیست و سرویس 64 کیلوبایت بدون محدودیت که ماهیانه 10000 تومن بود و خیلی از کاربرا ازش استقبال می کردند به کل حذف شد و به جاش سرویس های 128 با محدودیت حجمی کم و بدون محدودیت با قیمتی گزاف جایگزین شد.
به نظر من آسیاتک با این کار شکست بزرگی خواهد خورد چون بسیاری از کاربران رو از دست میده. من و بسیاری از دوستانم هم از ماه بعد خطمون رو جمع آوری می کنیم اما به اونها یک ماه فرصت می دیم که در شرایط خودشون تجدید نظر کنند در غیر اینصورت آسیاتک برای همیشه بای بای.;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
تنها مزیت آسیاتک قیمت سرویس هاش بود حالا که گرونش کرده فکر کنم دیگه سرویس گرفتن ازش بی معنی باشه.

kashkool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که خطمونو جمع کردیم . حتی حاظر نشدم این ماه آخری رو که به قیمت سابق میدادن ، خط رو وصل نگه دارن . این توهینی آشکار به هر انسانی ! میری میگی چرا گرون کردین ، صاف صاف تو چشات نگاه می کنن و بهت میگن ما ارزون کردیم عزیز !! :( . لابد ما خریم و خودمون نمی دونستیم !

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
منم احتمال خیلی زیاد فسخ میکنم. بر پدرشون...

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
من دیدم کلی حسرت خوردم پیش خودم گفتم شما هم یک کم بخورید :D

250temq.jpg

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
با یک همچین پهنای باند و امکاناتی چیکار میکنن؟ ^_^

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
آسیاتک اگه کاری نکنه قطعا ورشکست میشه چون یوزرها اگر هم بخوان دیگه زورشون به این قیمتهای هنگفت نمیرسه. چون به طور متوسط قیمت سرویسهاشون دو برابر شده. در مورد 512 حتی از سه برابر هم بیشتر شده ......!

بالا