لينك من از ديروز رفته مركز پيروزي زنگ هم ميزنم پشتيباني خودشون موندن از چيه
مسخره ها هيچي بارشون نيست ميگه شنبه زنگ بزن
مسخره ها هيچي بارشون نيست ميگه شنبه زنگ بزن
منم تا الان راضي بودم ولي تير خيلي قطعي داشت
خواهش میکنم .ممنونم ازت ، هم از شما ، هم از سارا خانم :blush:
سارا خانم ، شما هم قطعی داشتید ؟
بقیه دوستان چطور ؟
مرسی
پ.ن: دیروز همون قیمت قبلی رو واریز کردم ! یعنی شارژ میکنن؟!
راهی هست ( مثلا نرم افزاری!) که بشه فهمید چقدر حجم اصلاعات دریافت شده ؟ یعنی بدونم چقدر از حجم رو استفاده کردم و چقدر مونده ؟
و سوال دیگه اینکه با 128 ، سرعت دانلود باید چقدر باشه؟ (نرمال!)
ممنونم ... دانلود کردم .میتونی از du meter استفاده کنی
همین رو سرچ کن کلی لینک دانلود برات میاد
من از net limiter استفاده می کنمچیز بدی نیست ، البته هنوز نتونستم باهاش دوست بشم![]()
![]()
در مورد سرعت هم قاعدتا باید 128/8 باشه ، یعنی به صورت اسمی 16 کیلو ، اما من که دارم با 50 _ 60 دان می کنم ، خیلی حال می ده![]()
راستی ، شما می تونید با وی پی ان کانکت بشید ؟ من نمی تونم ، از آنتی فیلتر بدم میام ، این پی تی رو هم که آسیا فیلتر کرده ، اما شاتل که یک ماهه داشتم ، نکرده بود ؟!
ممنونم ... دانلود کردم .
مرسی ، این و هم امتحان میکنم .
درسته ... منم فکر کردم باید نرمال 16 بشه ! اما حدودا 40 ثابت دانلود میکنم!!
نه وی پی ان جواب نمیده!
پ.ن: در مورد آنتی ف ی ل ت ر هم فعلا ظاهرا بهترین نرم افزار که جواب میده اینجا هست ! (دیگه چاره ای نیست)
فکر نمیکنم وی پی ان کلا جواب بده .البته از وی پی ان بهتر ، اپن وی پی ان هستش که هنوز اون رو امتحان نکردم ، شاید جواب داد (phproxy رو به آنتی فیلتر ترجیح می دم)![]()
سارا خانم ، شما چی کار می کنید ، من که یه فایر فاکس باز می کنم که چک میل کنم ، 10 _ 15 مگ می پره ، ماهی 1 گیگ ، یعنی روزی 35 مگ ، با این حساب ، اصلا نمی شه کاری کرد ، حداقل باید ماهی 3 گیگ بگیریم که ...![]()
کانکشن رو که مسلما نباید قطع کنند مگر اینکه شارژ به پایان رسیده باشه .كسي تا حالا پهناي باند تموم كرده ببينه چي ميشه
كانكشن رو قطع ميكنند؟