• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام به همگی.
ببخشید دوستان آسیاتک تو مرکز تندگویان سرویس دهی داره؟128 نا محدود چی؟داره؟
ممنون

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
128 ...
01143IMM312jtp0%5B1%5D.gif

عجب ... دی:
به نظر میاد اون موقع خط تون 1 مگ شده بوده :wacko: احتمالا معجزه شده بوده ! :lol:

نظر دوستان در مورد وایمکس چیه ؟
مخصوصا الان که میشه 6 ماه گرفت 54 تومن. البته 3 گیگ در ماه. وسوسه کنندست .

Masoud 2067

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ سرویسی بهتر از آسیا نیست!
من الان دقیقا 2 ماهه دارم از 128 استفاده می کنم
اول که یک دقیقه هم قطع نشده
دوم اینکه سرعت دانلودش محشره....از 14 پایین تر نمیاد!
سوم اینکه پشتیبانیش خوبه
چهارم اینکه مودمش ارزونه و خیلی هم خوبه

سرعت دانلود 128 پارس آنلاین از 20 پایین تر نمیاد،پس این دیگه چیه!
مودم هایی هم که آسیا میده زیاد بدربخور نیست(از نطر عمر دستگاه)...من خودم مودمو وایرلس(Linksys)گرفتم،قیمتش حدود 90 تومن هست و مودمای آسیا 50 تومنی و 60 تومنی داره،از نظر قیمت آسیا بهتره ولی مزیت مودم وایرلس در اینه که میشه با چندتا دستگاه به نت وصل شد

Masoud 2067

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شاتل دارم نا امید میشم.:(
آسیا تک رو توصیه میکنید رفقا؟

اهل دانلود نیستم فقط قطعی نداشته باشه
بستگی به منطقه تحت پوشش داره،من تهران(شهرک بهشتی)هستم،باورتون نمیشه اگه بگم هر 2 روز 1 بار زنگ بزنم به پشتیبانی!...کانکت مبشه ولی میگه شبکه در دسترس نیست!... به نظر من پول خوب بدی و پارس بگیری بهتره تا آسیا

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
تا چند دقیقه پیش حدودا یک ساعتی قطع بود
اینم سرعت 512 من
حتی نصفشم نیست پول 512 میدی 256 میگیری
عالیه

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
ببخشید دوستان آسیاتک تو مرکز تندگویان سرویس دهی داره؟128 نا محدود چی؟داره؟
ممنون

آسیاتک دیگه نامحدود نداره اصلا ( سرویساش شده کم حجم - پرحجم + دانلود رایگان 1 تا 7 صبح شبانه)

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال !!
اینترنتی پول شارژ رو بریزیم چقدر طول میکشه تا شارژ بشه؟ (منظورم از خود سایت 1844 هست)
بعد من از نمایندگی گرفتم فرقی نداره؟

اگه مشکل خاصی تو نقل و انتقال پول بین بانک و آسیاتک نباشه در لحظه انجام میشه ولی وضعیت سیستم آنلاین دستگاه های atm رو که دیدین 90% مواقعه زده با عرضه پوزش.....
فرقی هم نمیکنه از نمایندگی باشه یا نه

Last edited:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرت نوشته توی سایتش من تا نزدیک 1.5 ماه هم همین جوری ول کردم شارژ نکردن خطم هنوز رانژه بود;)
ما که امروز رفتیم خطمون رو جمع کردیم مگه مغز خر خوردم 40 تومن بدم بعد در کل با شبانه 12 گیگ تو یه ماه دانلود کنم:blink:
قراره تو این هفته 256 نامحدود وایمکس ایرانسل بگیرم ببینم چی جوریه ولی هر چی باشه بهتر از اسیاتک اشغاله;)
هرکی از اسیا تک سرویس بگیره با این وضعیت پولش رو ریخته تو جوب اب;)

به نظر من که ایرانسل مثل سیم کارتاش همش تبلیغاته سرویس دهیش مزخرفه...
40 تومن هزینه شارژ 3 ماه هستش که ماهیانه میشه 13200+آبونمان
شما تو دانلود شبانه شبی 1 گیگ هم که استفاده کنی میشه ماهی 30 گیگ خیلی خوبه

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
وضع اسیاتک داره بدتر میشه سرعت و پینگ از دیروز افتضاح
یه چیز جالب اینکه قبلا با یه ای پی کمکی از سرور باکو اینترنت میگرفتن اما حالا با خود ای پی اسیا تک دارن این کارو میکنن . از سرور کویت سیتی به باکو
عکس زیر رو با بقیه عکسهایی که گذاشتم مقایسه کنید قبلا این سرور با ای پی اریان رسانه پارسی میومد اما حالا خود اسیا تک هم از باکو میگیره

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضع اسیاتک داره بدتر میشه سرعت و پینگ از دیروز افتضاح
یه چیز جالب اینکه قبلا با یه ای پی کمکی از سرور باکو اینترنت میگرفتن اما حالا با خود ای پی اسیا تک دارن این کارو میکنن . از سرور کویت سیتی به باکو
عکس زیر رو با بقیه عکسهایی که گذاشتم مقایسه کنید قبلا این سرور با ای پی اریان رسانه پارسی میومد اما حالا خود اسیا تک هم از باکو میگیره

به نظرم این سایت تست سرعته یه چیزیش میشه این تستیه که از سرویس من گرفت... (512k)

883070800.png

اینم سرعت دانلودم 1 دقیقه بعدش ...

ca66f92ea48246b394ee.JPG

Last edited:

56sx

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم این سایت تست سرعته یه چیزیش میشه این تستیه که از سرویس من گرفت... (512k)

883070800.png

اینم سرعت دانلودم 1 دقیقه بعدش ...

ca66f92ea48246b394ee.JPG

خیلی کم پیش میاد سایت speedtest یه چیزیش بشه
اون تست سرعت برای دیروز بود
تست سرعت امروز

کم کم دارم بهت میرسم :rolleyes:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اسیا تک رسما گند زده

من 3 سال است که یوزر اسیا تک هستم

تو چند ماه اخیر 128 حجمی می گرفتیم 24 تومان 6 گیگ که سرعت باز بود تا 512 . خوب این در حالی بود که بر خلاف شرکت صبا نت اینترنت شبانه در کار نبود .

اومدن گفتم اینترنت شبانه می خواهیم بدیم که اون گند کاری 1 ماهشون که دیگه شاهکار بود تا بتونن سرویس را درست کنند .

سر برج شد رفتیم حسابمون را تمدید کنیم دیدم که خوب زده کلاسیک و حجمی
گفتیم که خوب ما باید حتما کلاسیک 128 بگیریم که مثل سابق بشه دیگه
هیچی تمدید کردیم و دیدم ای دل غافل این شده 128 واقعی !!! :blink: زنگ زدیم بابا این که شده 128 !!
گفتن اره سرعت هامون را واقعی کردیم باید 512 می گرفتیم . گفتم خوب پسر خوب من از کجا باید می دونستم شما واقعی کردید زدی کلاسیک و حجمی . خوب شما که این گه زیادی را می خوری باید اطلاع رسانی کنی که من واقعی کردم سرعتم را !!!

هیچی زنگ زدیم واحد فروش که حاج خانوم بیا من مابتقاوتش را بدم بکنش 512 که البته الان شده 27 تومان که 3 هزار تومان گرون تر شده است من 4 تا وب سایت دارم با 128 یاهو را هم به زور دارم باز می کنم

نه نمیشه نمی تونیم شما باید تا اخر مصرف کنید و ......
اخه این درسته
یکی به من بگه برای چی من نباید برم از صبانت 5 گیگ را 19000 تومان با سرعت 1 مگ نخرم !!! و قرار دادم را با اسیا فسخ نکنم :wacko:

سرعت ها حقیقی شده چون سازمان تنظیم مقررات خیلی رو این جریان که کاربر خونگی نباید 128 بیشتر داشته باشه پافشاری داره میکنه و جریمه های سنگین براش درنظر گرفته (خبر از منبع معتبر شخصی) باقی شرکت ها هم مجبور میشن این کارو بکنن

حجم 5 گیگ با سرعت 1 مگ صبا 29500 دوست من نه 19000:happy:

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت ها حقیقی شده چون سازمان تنظیم مقررات خیلی رو این جریان که کاربر خونگی نباید 128 بیشتر داشته باشه پافشاری داره میکنه و جریمه های سنگین براش درنظر گرفته (خبر از منبع معتبر شخصی) باقی شرکت ها هم مجبور میشن این کارو بکنن

:happy:

چرا سرعت دسترسي به اينترنت براي کاربران خانگي محدود است؟
ارائه سرويس اينترنت در ايران با محدوديت سرعت دسترسي و پهناي باند براي کاربران خانگي همراه است و متاسفانه از زماني که اين محدوديت‌ها اعمال شده است، مسوولان به صورت روشن و واضح دليل وضع اين محدوديت‌ها را بيان نکرده‌اند.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا شيرازي در وبلاگ خود به نشاني http://shirazi.blogfa.com آورده است: محمد سليماني، وزير سابق وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، در توضيح اين محدوديت، پهناي باند 56 کيلوبيت را براي کاربران خانگي، دانشگاه‌ها و حتي براي دانلود کتاب‌هاي 500 صفحه‌يي مناسب مي‌داند. اين فقط نظر وزير سابق نبوده و رضا تقي‌پور نيز چند هفته قبل سرعت 128 کيلوبيت را براي کاربران اينترنت کافي دانست.

با توجه به اظهارنظرهاي اشاره شده به نظر مي‌رسد تنها دليلي که براي وضع اين محدوديت وجود داشته کافي بودن اين پهناي باند براي کاربران خانگي از ديدگاه مسوولان است. اگرچه مي‌توان گفت اين سرعت براي خواندن اي‌ميل‌ها يا صفحات وب کافي است، اما همه ما مي‌دانيم که تنها کاربرد اينترنت خواندن اي‌ميل‌ها، اخبار متني سايت‌هاي خبري يا کتاب نيست.

به‌روزرساني سيستم عامل، نرم‌افزارهاي آنتي‌ويروس و دريافت نسخه جديد نرم‌افزارهاي پرکاربرد به‌خصوص از آنجا که به امنيت اطلاعات کاربران مرتبط است، نيازي مهم است که با توجه به حجم چند ده مگابايتي بسته‌هاي به‌روزرساني و نسخه‌هاي جديد نرم‌افزارها با سرعت فعلي اينترنت کاربران خانگي اگرچه امکان‌پذير است، اما مي‌تواند بسيار وقت‌گير باشد.

در ضمن اينترنت فقط شامل محتواي متني نيست و امروزه دريافت صدا و ويدئو نيز بخش قابل توجهي از کاربردهاي اينترنت است. دريافت تصوير و ويدئو تنها با هدف سرگرمي‌ نيست و حتي در سايت‌هاي آموزشي و علمي‌ نيز با توجه به افزايش سرعت دسترسي به اينترنت براي اغلب کاربران دنيا استفاده از ويدئو بسيار رايج شده است و براي مثال در سايت‌هاي آموزشي مايکروسافت براي توسعه‌دهندگان در موارد متعددي براي آموزش يک بحث فني تنها از فيلم‌هاي آموزشي استفاده شده است و تقريبا هر کسي که سرعت 128 کيلوبيت را تجربه کرده است مي‌داند دريافت و مشاهده فيلم در اينترنت با اين سرعت کار آساني نيست.

اما جدا از آنکه اصولاْ سرعت 128 براي کاربران خانگي کافي هست يا خير، اين سوال مطرح مي‌شود که بالفرض که اين سرعت کافي باشد اما آيا اين کفايت سرعت دليلي براي اعمال محدوديت است؟ اينترنت مانند بزرگراه‌ها و خيابان‌ها نيست که سرعت زياد خطرات جاني و مالي داشته باشد! در واقع مسوولان که نمي‌توانند با تصور خود مبتني بر اينکه شهروندان به امکاناتي نياز ندارند آن را محدود کنند. با اين فرض بعيد نيست که مثلا مسوولان با اين فرض خود که 10 دقيقه مکالمه با تلفن کافي است تماس‌هاي تلفني را محدود به 10 دقيقه کنند.

اگر به راستي سرعت 128 کيلوبايت براي کاربران خانگي کافي است که در نهايت کاربران تقاضاي سرعت بالاتر را نخواهند داشت و کمتر کسي علاقه‌مند به پرداخت هزينه بيش‌تر براي سرعتي که به آن نياز ندارد، مي‌باشد ولي تعداد زيادي از کاربران خانگي خواهان سرعت دسترسي بالاتر به اينترنت هستند و اين بدان معناست که سرعت 128 کيلوبيت کافي نيست.

اگر هم بحث کنترل و جلوگيري از سوءاستفاده از اينترنت است که در قوانين کشور و به‌خصوص قانون جرائم رايانه‌يي نيز وظيفه مسوولان پالايش محتواي مجرمانه دانسته شده و در واقع کنترل دسترسي کاربران با اعمال محدوديت در سرعت دسترسي رفتاري فراتر از قانون است.

چند روز پيش وزير ارتباطات در يکي از آخرين اظهار نظرهاي خود در اين رابطه آمادگي وزارت ارتباطات را براي ارائه پهناي بالاتر براي کاربران خانگي مطرح کرد و آن را منوط به تصميم نهادهاي فرهنگي خاصي کرد که البته از آن‌ها نام نبرد.

با توجه به اظهار آمادگي وزارت ارتباطات به نظر مي‌رسد كه دليل وجود محدوديت‌ها، کفايت سرعت فعلي براي کاربران خانگي نيست و ريشه در مخالفت برخي نهادي فرهنگي دارد. اما چرا نهادهاي فرهنگي مخالف افزايش سرعت دسترسي کاربران خانگي هستند؟ تنها دليلي که به ذهن نگارنده مي‌رسد دسترسي به صوت و تصوير (مانند راديوهاي اينترنتي يا سايت‌هاي به اشتراک گذاري ويدئو) است، اما اعمال محدوديت سرعت با اهداف فرهنگي شبيه آن است که برق مشترکان خانگي را براي جلوگيري از تماشاي ماهواره قطع کنيم!

اگر به راستي چنين عملي شيوه مناسبي براي مبارزه با ماهواره است، اعمال محدوديت در سرعت نيز شيوه قابل قبولي براي کنترل دسترسي کاربران خانگي خواهد بود. هم‌چنين با توجه به پالايش و فيلتر شدن بسياري از سايت‌هاي به اشتراک‌گذاري فيلم ديگر اعمال محدوديت در سرعت دسترسي به کاربران، جلوگيري از حق دسترسي آن‌ها به فيلم‌هاي آموزشي و محتواي مجاز و هم‌چنين سخت کردن به‌روزرساني نرم‌افزارها و در نتيجه ايجاد مشکلات امنيتي براي کاربران است.

PE soccer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

من از اسیاتک خط گرفتم و نوشته بودند که شب ها از 2 تا 7 صبح با اضافه کردن یک n به اخر نام کاربری می تونید از دانلود رایگان استفاده کنید . اما حالا هر چی دارم از ساعت 2 به اینطرف سعی می کنم که به این شکل کانکت بشم نمیشه و ارور یوزر و پسورد میده !

بالا