ACTION_GAMER
Registered User
ظاهراً جدیداً راه اندازی سریس دینامیت با ارسال مدارک امکان پذیره
درسته؟
درسته؟
من یک مگ محدود دارم 8 گیگکسی ایجا از های وب یک مگ محدود داره؟
وضعیت شبانه چطوره؟
حجم منصفانه داره یا نه؟
سرعتش چقدره ؟
سلام خدمت شما دوست عزیز در خصوص مودم ها خدمتتون عارضم که مدمشون رایگان نیست بلکه با تخفیف 3 تا 5 تومن میدن!درود
من 20 روز دیگه از پارس انلاینم مونده میخوام برم های وب بگیرم.چن تا سوال داشتم . . . اول اینکه این بسته های مودم رایگانشون سرعتش روی چه سرویسی هست؟دوم اینکه مودمش چه مارکیه ؟
و اینکه فشفشه که میزنی سرعت افت میکنه یا همون سرعت روز هست؟دوستمون فرمودن 8 مگ فقط برای داخل ایرانه؟یعنی من مثلا از مایکروسافت بذارم 250 میده؟ !!!!! پینگ تایمش چه طوریه؟بعد میشه توی یک ماه چن تا فشفشه استفاده کرد؟توی قسمت معرفی نیترو زده نمیشه فشفشه و نیترو رو با هم استفاده کرد.برای همین دوباره تاکید میکنم روی پرسش قبلیم آیا موقعی که فشفشه میزنیم سرعتمون کاهش پیدا میکنه؟ممنون میشم از دوستان هر کسی مطلع هست پاسخ بده
با تشکر
:X
چقدر هزینه پرداخت میکنید؟ چند گیگ دانلود دارین؟سلام خدمت شما دوست عزیز در خصوص مودم ها خدمتتون عارضم که مدمشون رایگان نیست بلکه با تخفیف 3 تا 5 تومن میدن!
و گرفتن این مودما فکر معقولی نیست البته اختیار با شماست ولی به نظر من یه دونه DLink 2750u بگیرین تا اخر عمر براتون کار میکنه!
در ضمن شما 2مگ محدود بگیرین سرعت شما رو 8 مگ بسته میشه همونطور که توضیح دادم خدمت شما
در خصوص 8 مگ هم نگران نباشین چون اکثرا PAP دارن از سرور های اختصاصی هم برای کش ترافیک استفاده میکنن هیچ تفاوت محسوسی رو حس نمیکنید!
در خصوص زدن بسته ترافیک فشفشه با همون سرعت فعلی دانلود می کنید حتی در بعضی مواقع بیشتر از سرعت اولیه
در خصوص پینگ هم برای داخل ایران حداکثر 50 و برا یخارج تا 150 البته هرچه خطتتون کیفیتش خوب باشه همه چی حل میشه!
اون سرویسی که میگین هزینش چنده واسه دانلود دیتادوست عزیز من اینو برای کارای بانکی و ...... گرفتم که الان ماهی حدود90 تومن میدم!
26 تومن برای سرویس 8 مگ های وب با ترافیک 8 گیگ
و 6 تا بسته فشفشه 5 روزه 15 گیگ که میشه اینم 54 تومن
سر جمع با مالیات ماهی 90 تومن! که فقط برای مارای اداری و بانکی و ........ استفاده میکنم و سرعت دانلودش هم همیشه بالای 1 مگابایت هستش 1.1 1.2 1.15 اینجوریه تا حالا هم از 1 مگ پایین نیومده!
سرویس دیگه ای هم دارم که برای دوستان دیتا دانلود میکنم که سر فرصت تاپیک میزنم چون الان سرم شلوغه و به سختی سفارشات موجود رو تامین میکنم و ماهی حدود 50 ترا دیتا دانلود میکنم!
سوالی بود در خدمتم
5 میلیون؟اینم از شرکت های وب گرفتیم البته با کلی .....
120Mbps پورت اختصاصی فیبر نوری ماهی 5 تومن دوست عزیز!
سلام دوباره خدمت شما دوست عزیزدرود دوست من
منظورم این بسته های گنجینه بود که مودم رایگان داره روش.مارکش چی هست حالا؟من خودم 2730u دارم سفیدشو می خواستم ببینم مارک این چیه به درد میخوره ؟نمیخوره؟
من حالا 2 مگ که نمیخوام.خود سرعت 8 مگ رو انتخاب میکنم.فقط میخوام سرعتش زیر 1 مگابایت نیاد دیگه ... به هر حال همه جا که شبانه رایگان رو برداشتن.دیگه اگه سرعت هم ندن که چه فایده ای داره . . .
قطعی وصلی چه طور؟ packet loss چی ؟ داره آیا؟به گفته خودشون دومین شرکت برتر ایران هستن در زمینه خدمات ای دی اس ال.حالا میام امتحانی میگیرم دیگه ایشالا که خوب باشه.من همون ماهی 80 تا 100 گیگ برام کافیه.فاصلمون هم تا مرکز زیر 3 کیلومتر هست.الان با پارس روز ها 2 مگ دانلود میده.
فقط جسارتا جناب شما چه طوری 120 مگابیت رو ماهیانه 5 تومن میدید؟ الان اجاره 1Stm1 معادل 155 مگابیت ماهیانه 48 میلیون تومن هست.اون وقت های وب 120 مگابیت رو داده بهتون 5 میلیون تومن؟
واقعا اگر این طور هست من حاضرم ماهیانه 8 تومن بدم واسه 120 مگابیت.نکنه می خواستید بنویسید 50 تومن نوشتین 5 تومن ؟ هممممم :-?
با تشکر به خاطر پاسختون
موفق باشید