• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس Hi WEB

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
ظاهراً جدیداً راه اندازی سریس دینامیت با ارسال مدارک امکان پذیره
درسته؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام دوست عزیز
بله درسته من زنگ زده بودم پشتیبانی گفتن امکان پذیره!
فقط از دوستان یه سوالی دارم بالفرض اگه من 1Mbps محدود یه ماهه بگیرم با فعال سازی فشقشه یه روز با حداکثر سرعت این 1Mbps که میشه 128 کیلوبایت دانلود مبکنم تا سه گیگ تموم شه یا سرعت های بالا مثلا 600 700 کیلوبایت در اختیار کاربر قرار میگیره؟! ممنون میشم جواب بدین

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
کسی ایجا از های وب یک مگ محدود داره؟
وضعیت شبانه چطوره؟
حجم منصفانه داره یا نه؟
سرعتش چقدره ؟

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
کسی ایجا از های وب یک مگ محدود داره؟
وضعیت شبانه چطوره؟
حجم منصفانه داره یا نه؟
سرعتش چقدره ؟
من یک مگ محدود دارم 8 گیگ
سرعتش خوبه معمولا
گاهی دانلودش میاد پایین ولی
در کل با این قیمت راضیم

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
آقا یه سوال اگه ما یه سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه رو بخریم و بعد یه فشفشه 40 گیگ هم بزنیم، آیا دانلود شبانه ازین کسر میشه یا نه ؟
به علاوه اینکه سرویس های نامحدود رو جمع کردن درسته ؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
من الان یه محدود 2 مگ از های وب گرفتم که دانلودم 8Mbps= 950 KB و اپلودم رو 0.5Mbps بسته شده!
اینم بگم که این مسخصات سرعت بالا در داخل کشوره یعنی (اینترانت) برای دانلود از سرورهای خارج همون 2Mbps , 0.5Mbps
در خصوص شما دوست عزیز تا زمانی که بسته مدت دار شما تموم نشده امکان استفاده از بسته دانلود رایگان شبانه عملا وجود نخواهد داشت!
یعنی در هر صورت چه در روز و چه در شب از همون بسته 40 گیگ 30 روزه کم میشه!
سوالی بود درخدمتم فدات

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
من 20 روز دیگه از پارس انلاینم مونده میخوام برم های وب بگیرم.چن تا سوال داشتم . . . اول اینکه این بسته های مودم رایگانشون سرعتش روی چه سرویسی هست؟دوم اینکه مودمش چه مارکیه ؟ :D
و اینکه فشفشه که میزنی سرعت افت میکنه یا همون سرعت روز هست؟دوستمون فرمودن 8 مگ فقط برای داخل ایرانه؟یعنی من مثلا از مایکروسافت بذارم 250 میده؟ !!!!! پینگ تایمش چه طوریه؟بعد میشه توی یک ماه چن تا فشفشه استفاده کرد؟توی قسمت معرفی نیترو زده نمیشه فشفشه و نیترو رو با هم استفاده کرد.برای همین دوباره تاکید میکنم روی پرسش قبلیم آیا موقعی که فشفشه میزنیم سرعتمون کاهش پیدا میکنه؟ممنون میشم از دوستان هر کسی مطلع هست پاسخ بده
با تشکر
:X

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
درود
من 20 روز دیگه از پارس انلاینم مونده میخوام برم های وب بگیرم.چن تا سوال داشتم . . . اول اینکه این بسته های مودم رایگانشون سرعتش روی چه سرویسی هست؟دوم اینکه مودمش چه مارکیه ؟ :D
و اینکه فشفشه که میزنی سرعت افت میکنه یا همون سرعت روز هست؟دوستمون فرمودن 8 مگ فقط برای داخل ایرانه؟یعنی من مثلا از مایکروسافت بذارم 250 میده؟ !!!!! پینگ تایمش چه طوریه؟بعد میشه توی یک ماه چن تا فشفشه استفاده کرد؟توی قسمت معرفی نیترو زده نمیشه فشفشه و نیترو رو با هم استفاده کرد.برای همین دوباره تاکید میکنم روی پرسش قبلیم آیا موقعی که فشفشه میزنیم سرعتمون کاهش پیدا میکنه؟ممنون میشم از دوستان هر کسی مطلع هست پاسخ بده
با تشکر
:X
سلام خدمت شما دوست عزیز در خصوص مودم ها خدمتتون عارضم که مدمشون رایگان نیست بلکه با تخفیف 3 تا 5 تومن میدن!
و گرفتن این مودما فکر معقولی نیست البته اختیار با شماست ولی به نظر من یه دونه DLink 2750u بگیرین تا اخر عمر براتون کار میکنه!
در ضمن شما 2مگ محدود بگیرین سرعت شما رو 8 مگ بسته میشه همونطور که توضیح دادم خدمت شما
در خصوص 8 مگ هم نگران نباشین چون اکثرا PAP دارن از سرور های اختصاصی هم برای کش ترافیک استفاده میکنن هیچ تفاوت محسوسی رو حس نمیکنید!
در خصوص زدن بسته ترافیک فشفشه با همون سرعت فعلی دانلود می کنید حتی در بعضی مواقع بیشتر از سرعت اولیه
در خصوص پینگ هم برای داخل ایران حداکثر 50 و برا یخارج تا 150 البته هرچه خطتتون کیفیتش خوب باشه همه چی حل میشه!

kamyaralpha

Registered User
لایک‌ها
57
یکی دو سال هست از های وب سرویس میگیرم اتفاقا برای افراد پر مصرف بسته های فشفشه گذاشته مثلا بسته 3 گیگ روزانه 2000 تومن یعنی شما ماهی 90 گیگ مصرف داشته باشی + اینترنت 8 مگ 3 گیگ جمعا ماهی 80 تومن با سرعت دانلود 600 کیلوبایت برثانیه دارید که به نظرم خوبه فقط باید خط تلفنتون توان برقراری ارتباط با سرعت بالا رو داشته باشه .

aloneboy2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام خدمت شما دوست عزیز در خصوص مودم ها خدمتتون عارضم که مدمشون رایگان نیست بلکه با تخفیف 3 تا 5 تومن میدن!
و گرفتن این مودما فکر معقولی نیست البته اختیار با شماست ولی به نظر من یه دونه DLink 2750u بگیرین تا اخر عمر براتون کار میکنه!
در ضمن شما 2مگ محدود بگیرین سرعت شما رو 8 مگ بسته میشه همونطور که توضیح دادم خدمت شما
در خصوص 8 مگ هم نگران نباشین چون اکثرا PAP دارن از سرور های اختصاصی هم برای کش ترافیک استفاده میکنن هیچ تفاوت محسوسی رو حس نمیکنید!
در خصوص زدن بسته ترافیک فشفشه با همون سرعت فعلی دانلود می کنید حتی در بعضی مواقع بیشتر از سرعت اولیه
در خصوص پینگ هم برای داخل ایران حداکثر 50 و برا یخارج تا 150 البته هرچه خطتتون کیفیتش خوب باشه همه چی حل میشه!
چقدر هزینه پرداخت میکنید؟ چند گیگ دانلود دارین؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز من اینو برای کارای بانکی و ...... گرفتم که الان ماهی حدود90 تومن میدم!
26 تومن برای سرویس 8 مگ های وب با ترافیک 8 گیگ
و 6 تا بسته فشفشه 5 روزه 15 گیگ که میشه اینم 54 تومن
سر جمع با مالیات ماهی 90 تومن! که فقط برای مارای اداری و بانکی و ........ استفاده میکنم و سرعت دانلودش هم همیشه بالای 1 مگابایت هستش 1.1 1.2 1.15 اینجوریه تا حالا هم از 1 مگ پایین نیومده!
سرویس دیگه ای هم دارم که برای دوستان دیتا دانلود میکنم که سر فرصت تاپیک میزنم چون الان سرم شلوغه و به سختی سفارشات موجود رو تامین میکنم و ماهی حدود 50 ترا دیتا دانلود میکنم!
سوالی بود در خدمتم

aloneboy2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست عزیز من اینو برای کارای بانکی و ...... گرفتم که الان ماهی حدود90 تومن میدم!
26 تومن برای سرویس 8 مگ های وب با ترافیک 8 گیگ
و 6 تا بسته فشفشه 5 روزه 15 گیگ که میشه اینم 54 تومن
سر جمع با مالیات ماهی 90 تومن! که فقط برای مارای اداری و بانکی و ........ استفاده میکنم و سرعت دانلودش هم همیشه بالای 1 مگابایت هستش 1.1 1.2 1.15 اینجوریه تا حالا هم از 1 مگ پایین نیومده!
سرویس دیگه ای هم دارم که برای دوستان دیتا دانلود میکنم که سر فرصت تاپیک میزنم چون الان سرم شلوغه و به سختی سفارشات موجود رو تامین میکنم و ماهی حدود 50 ترا دیتا دانلود میکنم!
سوالی بود در خدمتم
اون سرویسی که میگین هزینش چنده واسه دانلود دیتا
از چه شرکتی میگیرین؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
اینم از شرکت های وب گرفتیم البته با کلی .....
120Mbps پورت اختصاصی فیبر نوری ماهی 5 تومن دوست عزیز!

aloneboy2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
ماهواره ای کارساز نیس دوست عزیز!
مجوزشم به سختی میشه تهیه کرد! در جریان هستین که!

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود دوست من
منظورم این بسته های گنجینه بود که مودم رایگان داره روش.مارکش چی هست حالا؟من خودم 2730u دارم سفیدشو می خواستم ببینم مارک این چیه به درد میخوره ؟نمیخوره؟
من حالا 2 مگ که نمیخوام.خود سرعت 8 مگ رو انتخاب میکنم.فقط میخوام سرعتش زیر 1 مگابایت نیاد دیگه ... به هر حال همه جا که شبانه رایگان رو برداشتن.دیگه اگه سرعت هم ندن که چه فایده ای داره . . .
قطعی وصلی چه طور؟ packet loss چی ؟ داره آیا؟به گفته خودشون دومین شرکت برتر ایران هستن در زمینه خدمات ای دی اس ال.حالا میام امتحانی میگیرم دیگه ایشالا که خوب باشه.من همون ماهی 80 تا 100 گیگ برام کافیه.فاصلمون هم تا مرکز زیر 3 کیلومتر هست.الان با پارس روز ها 2 مگ دانلود میده.
فقط جسارتا جناب شما چه طوری 120 مگابیت رو ماهیانه 5 تومن میدید؟ الان اجاره 1Stm1 معادل 155 مگابیت ماهیانه 48 میلیون تومن هست.اون وقت های وب 120 مگابیت رو داده بهتون 5 میلیون تومن؟
واقعا اگر این طور هست من حاضرم ماهیانه 8 تومن بدم واسه 120 مگابیت.نکنه می خواستید بنویسید 50 تومن نوشتین 5 تومن ؟ هممممم :-?
با تشکر به خاطر پاسختون
موفق باشید

Last edited:

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
درود دوست من
منظورم این بسته های گنجینه بود که مودم رایگان داره روش.مارکش چی هست حالا؟من خودم 2730u دارم سفیدشو می خواستم ببینم مارک این چیه به درد میخوره ؟نمیخوره؟
من حالا 2 مگ که نمیخوام.خود سرعت 8 مگ رو انتخاب میکنم.فقط میخوام سرعتش زیر 1 مگابایت نیاد دیگه ... به هر حال همه جا که شبانه رایگان رو برداشتن.دیگه اگه سرعت هم ندن که چه فایده ای داره . . .
قطعی وصلی چه طور؟ packet loss چی ؟ داره آیا؟به گفته خودشون دومین شرکت برتر ایران هستن در زمینه خدمات ای دی اس ال.حالا میام امتحانی میگیرم دیگه ایشالا که خوب باشه.من همون ماهی 80 تا 100 گیگ برام کافیه.فاصلمون هم تا مرکز زیر 3 کیلومتر هست.الان با پارس روز ها 2 مگ دانلود میده.
فقط جسارتا جناب شما چه طوری 120 مگابیت رو ماهیانه 5 تومن میدید؟ الان اجاره 1Stm1 معادل 155 مگابیت ماهیانه 48 میلیون تومن هست.اون وقت های وب 120 مگابیت رو داده بهتون 5 میلیون تومن؟
واقعا اگر این طور هست من حاضرم ماهیانه 8 تومن بدم واسه 120 مگابیت.نکنه می خواستید بنویسید 50 تومن نوشتین 5 تومن ؟ هممممم :-?
با تشکر به خاطر پاسختون
موفق باشید
سلام دوباره خدمت شما دوست عزیز
در خصوص مودم های های وب در بخش تعرفه اونجا مشخصات مودم رو کامل گذاشتن! میتونید ببینید!
در خصوص پایین اومدن سرعت هم بستگی به منطقه شهری شما داره که ترافیک دیتای های وب اونجا کم باشه یا نه!
ولی در کل من دارم حداقل 1 مگابایت رو میگیرم با سرویس 8 مگش! برای اطلاعات بیشتر زنگ بزنید پشتیبانی های وب با اقای طاهری یا اقای کاظمی در بخش فروش صحبت کنید! کمکی هم خواستین بنده میتونین واسطه باشم برای شما!
با دو هفته کارکرد که فعلا نه افت سرعت دیدم نه قطعی!
ببینید سرویس که بنده از های وب گرفتم! اینترانت هستش! که توسز پرو وایدهایی اونو به اینترنت تبدیل می کنیم تا همون سرعت اینترنت واقعی رو داشته باشه! سوالی دیگه ای بود بی زحمت خصوصی! تشکر
بله قیمتش هم 5 میلیون تومن!

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
درود
آهان اینترانت هستش :D
خوب نه اینترانت ارزش 5 تومن نداره :D
اقا ممنون که تجربتون رو در اختیارم گذاشتین.ایشالا برم ثبت نام کنم ببینم چه طور هست سرویشون.من مشهد هستم اینجا کسی اصلا های وب نداره کلا همه یا شاتل یا صبانت.
با تشکر از شما

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان من زنگ زدم پارس آنلاین گفتم میخام تخلیه کنم و دلیلش رو پرسیدن گفتم 128 نامحدود دارم و حجم دانلودم یک سوم شده بعد گفتن از کجا میخای نت بگیری گفتم های وب بعد از کلی فک زدن خانومه گفت های وب ضریب اشتراکش 1 به 8 هست و پارس آنلاین اینطوری نیست پارس آنلاین بهتره حالا موندم چیکار کنم کسی های وب داره لطفا راهنمایی کنه

signul

Registered User
لایک‌ها
938
دوستان اینجا کسی سرعت 8 مگ رو داره ؟؟؟
سرعت دانلودتون چقدره ؟؟؟

بالا