اگه منظورت خرید ترافیک باشههای وب به نظر خیلی خوب میاد همه ی دوستانم راضین !!
الان با 30ت هزینه که سرعت اصلا برام مهم نباشه فقط حجم چند گیگ میشه در ماه دانلود داشت؟
با ماهی 41 تومن ( بدون مالیات ) میشه سرعت 8 مگ گرفت با حجم 41 گبگ در ماه که یلی عالیه یعنی من 95% دانلود هایی که تو شبانه ISP های انجام میدادم (حالا آهنگ انلیان و یوتیوب به کنار) تو های وب روزا انجام میدم و کم هم نیاوردم تا حالا...های وب به نظر خیلی خوب میاد همه ی دوستانم راضین !!
الان با 30ت هزینه که سرعت اصلا برام مهم نباشه فقط حجم چند گیگ میشه در ماه دانلود داشت؟
شما سرعت 128 بگیر یک ماه انشاالله خوب در بیاد دیگه شانست والا الان یه اشتراک واسه دوستم گرفتم 128 شبی یک و نیم دوگیگ دانلود می کنه هر شبسلامک دوستان.
عزیزان من بین دوراهی اسیا تک و های وب موندم.
تنها دلیل کوچم از ای اس پی فعلیم نداشتان شبانست وگرنه با طرح یک مگ تا 12 مگ دارم سرعت میگیرم ازش اما حیف شبانه نداره و منم کلی فیلمای اموزشی لازم دارم.
مشکل اینجاست ک ههای وب بهم گفت تو مرکز مخابراتیت فقط زرح های 6 ماهه و یک ساله داریم.
من ترسم از اینه بیام طرح 128 یا 256 رو( که دوست خوبمون اقای signul بهم گفت سرعت شبانش خوبه) بگیرم و از شانس گندم سرعت خوب نباشه و تا 6 ماه یا تحملش کنم یا پولم از دست بدم.
و اینکه های وب محدودیت نداره برای دانلود تو بازه رایگان؟ مثلا من تو سه ساعت رایگان شبی یک گیگ بگیرم نمیام محدودم کنن یا سرعتم رو ببرن پایین؟
(اون قدیما که ای اس پی فعلیم رایگان داشت هر چقدر تو بازه رایگان دانلود میکردیم کاری نداشتن و نه سرعت کم میشد و نه چی دیگه ای)
من جای شما باشم مودمش رو می گیریم بعد می فروشم خیلی به صرفه تر هست مودمش حدود 60 هزار قیمتش هستهای وب رو میشه بسته هاش رو بدون مودم خرید؟
سرویس 128 رو سرعتش رو چند بستند؟
سرعت نامحدد نداره؟
اینم فکر بدی نیستمن جای شما باشم مودمش رو می گیریم بعد می فروشم خیلی به صرفه تر هست مودمش حدود 60 هزار قیمتش هست
یک بسته یک ساله بدون مودم داره که به جای مودم فشفشه می دن
سرعت 128 سرعت دانلودش برای من 200 هست
نامحدود نداره
بنده کرمان هستماینم فکر بدی نیست
200 کیلوبایت دیگه؟
کدوم منطقه مخابراتی هستید؟ قطعی مشکلی که تا حالا نداشتید؟
تجربه ثابت کرده که برای شبانه سرعت 128 بگیری بهترهاقا شبانه رایگانش سرعت یک چقدر دانلود میکنه؟
در کل خوب هست از مخابرات کوچ کنم های وب؟
میشه ماه اول سرعت یک بگیرم بعد اگه خوب نبود ماه بعد از سایتش کم کنم دیگه؟تجربه ثابت کرده که برای شبانه سرعت 128 بگیری بهتره
128 دارم شب و روز سرعت دانلود 200 کیلو هست حدودا
ولی سرعت های بالاتر شبانه سرعتش پایین بوده حدود 60 یا 70 کیلو
اگه سرعت بالا می خوای بگیری فشفشه بزنی عالیه عالی
زیاد روی فروختن مودمش حساب باز نکنین... -_-من جای شما باشم مودمش رو می گیریم بعد می فروشم خیلی به صرفه تر هست مودمش حدود 60 هزار قیمتش هست
یک بسته یک ساله بدون مودم داره که به جای مودم فشفشه می دن
سرعت 128 سرعت دانلودش برای من 200 هست
نامحدود نداره
و نصیحت دوم اینکه های وب خیلی متفاوته.میشه ماه اول سرعت یک بگیرم بعد اگه خوب نبود ماه بعد از سایتش کم کنم دیگه؟
شبانه کامل نامحدود هست یا مصرف منصفانه داره؟
فشفه همین بسته های حجمیشه؟ در کل خوب هست ؟
شهر ما که خوب می خرن : ))))زیاد روی فروختن مودمش حساب باز نکنین... -_-
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
میشه ماه اول سرعت یک بگیرم بعد اگه خوب نبود ماه بعد از سایتش کم کنم دیگه؟
شبانه کامل نامحدود هست یا مصرف منصفانه داره؟
فشفه همین بسته های حجمیشه؟ در کل خوب هست ؟
من دارم، مخابرات ثاراللهکرج کسی های وب داره ؟