erfan.barcelona
Registered User
من الان گوگل میل رو باز کردم مشکلی نداشتباز معلوم نيست چه غلطي دارن ميکنن که سايتهاي با پروتوکل https رو باز نميکنه.
مرورگرتو عوض کن شاید جواب داد !
من الان گوگل میل رو باز کردم مشکلی نداشتباز معلوم نيست چه غلطي دارن ميکنن که سايتهاي با پروتوکل https رو باز نميکنه.
شنیدم که اینترنت نامحدود 1 به 12 هست و اینترنت حجمی 1 به 8 !256 نامحدود
3 روزه سرعت دانلود بین 1 الی 3 کیلوبایت متغیره !!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم به شمارشون (رشت 7736000) میگه اینترنت نامحدود همینه زنگ بزن تعرفتو عوض کنن حجمی بگیر رو نیست که بخدا !!!!
آقا یه سوال فنی من رفتم به اسم اینترنت مخابرات از نمایندگیش تبلیغاتش هم مال 2020 باشه اشتراک گرفتم اما الان موقع شارژ میگه پرداخت داره به ضحی کیش انجام میشه من چیکار به ضحی مادر به ... دارم آخه با این خط تخیلیشون!
تو اینترنت نگاه کردم نوشته اینترنت نخابرات اصلا تو گیلان نماینده نداره!!!
شنیدم که اینترنت نامحدود 1 به 12 هست و اینترنت حجمی 1 به 8 !
کلا نامحدودها سرعت کمتری دارند !
شما برای Dial up اقدام بفرماییدبله اما 256 از 30 دیگه نباید پایین تر بیاد نه اینکه 3 باشه!!!
شما برای Dial up اقدام بفرمایید
خدا به داد وضعیت اینترنت برسه !
3 مگابایت معادل 24مگ میشه
دیروز از تو سایت مخابرات سرعتمو از 1مگ به 512 تغییر دادم بماند که 40 بار سوال پرسید
بعد زیرش یه چک باکس داشت نوشته بود که سرعت بالای 128 برای فلان و فلان هست
درغیر این صورت عواقب ناشی از آن برعهده مشترک هست
یکی بیاد اینو به من توضیح بده جایزه داره!
دوستان ظاهرا مخابرات گند بالا آورده!
والا من 1Mb نامحدود دارم که امروز صبح دیدم سرعتم شده 40 KB!
زنگ زدم 2020 میگه شما باید تغییر تعرفه بدید و تعرفه محدود رو انتخاب کنید!! چون مخابرات دیگه سرویس های نامحدود ارائه نمیده!
اینقدر بی حساب کتاب مشترک گرفتن که تجهیزاتشون دیگه جوابگو نیست!
من شیراز هستمشما کدوم شهر هستید
بله همین آدرسه، فکر کنم همون چک باکسه دیگه جلوش همون متن رو نوشته که گفتمجایزش چیه ؟ :upsided:
اگه منظورتون از طریق سایت زیر هست چیز خاصی نیست
صفحه اصلي سيستم
در قسمت درخواست تغییر پهنای باند فیلهای قرمز باید پر بشن شما در کادری که مورد استفاده پهنای باند رو نشون میده هر گزینه ای را انتخاب کنید
چک باکس متناسب با اون جمله بندیش عوض میشه که کلا فرمالیته ست
من تا حالا 3 بار تغییر داشتم دو بار افزایش یه بار کاهش در هر سه بار بدون هیچ مورد خاصی نه تماس نه مدرک نه هیچ چیز دیگه ای درخواستم انجام شده
فقط بار آخر که خواستم افزایش باند بدم بعد از پر کردن این صفحه یه هشدار داد که تا یک ماه نمی توانم درخواست جدید بدم یعنی اگر مثلا یه هفته دیگه پشیمون شدی خواستی پهنای باند رو کم یا زیاد کنی نمی تونی باید صبر کنی تا از انجام آخرین درخواست شما یک ماه گذشته باشه
قبلا اینجوری نبود فرداش هم می تونستی دوباره تغییر باند بدی
پس اول پهنای باندی که می خوای رو مطمئن شو بعد درخواست بده![]()
آخرش هم یه شماره پیگیری بهت میده که با اون وضعیت درخواست رو می تونی چک کنی
بله همین آدرسه، فکر کنم همون چک باکسه دیگه جلوش همون متن رو نوشته که گفتممیخوام بدونم سرعت بالای نت چه ضرری داره!؟
داداشا نظرتون در مورد هایوب چیه؟از مخابرات بهتره؟
راستی مگه اخبار نگفت مخابرات دیگه مشترک قبول نمیکنه ؟ په چی شد؟
بله همین آدرسه، فکر کنم همون چک باکسه دیگه جلوش همون متن رو نوشته که گفتم
میخوام بدونم سرعت بالای نت چه ضرری داره!؟
من حدس می زنم منظور از عواقب , عواقب سیاسی و امنیتی باشه
یعنی اگه سرعت بالا گرفتی بعد رفتی ایادی استکبار جهانی شدی و فعالیت علیه اسلام ناب کردی بعدش برادران گمنام اومدن گرفتنت بردنت کهریزک هر بلایی سرت بیارن مقصر خودتی !![]()
یعنی مثلا با 56k نمیشه از این کارها کرد عجب!؟من حدس می زنم منظور از عواقب , عواقب سیاسی و امنیتی باشه
یعنی اگه سرعت بالا گرفتی بعد رفتی ایادی استکبار جهانی شدی و فعالیت علیه اسلام ناب کردی بعدش برادران گمنام اومدن گرفتنت بردنت کهریزک هر بلایی سرت بیارن مقصر خودتی !![]()