VTG
Registered User
من الان از سایت درخواست افزایش پهنای باند به 1 مگ دادم،چقدر طول میکشه؟قدیم به نیم ساعت نمیرسید
اگه کسی جدیدا تجربه اینجوری داشته لطفا بگه چقدر طول کشیده
چندوقت پیش که 2-3 ساعته تغییر میکرد، الان رو نمیدونم :|من الان از سایت درخواست افزایش پهنای باند به 1 مگ دادم،چقدر طول میکشه؟قدیم به نیم ساعت نمیرسید
من الان از سایت درخواست افزایش پهنای باند به 1 مگ دادم،چقدر طول میکشه؟قدیم به نیم ساعت نمیرسید
دوستان نت شما هم داغونه ؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه
تهران منتطقه 5 مخابرات
تهران منتطقه 5 مخابرات
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من قبلا ۱۲۸ بودم و چند ماه پیش اینترنتی درخواست دادم ۱ روز نشده ۵۱۲ شد (نامحدود)
الان میخوام سرویس رو ۲ مگ یا ۱ مگ بکنم
۲ تا سوال داشتم
۱. الان که من نامحدود هستم اگر تغییر تعرفه بدم محدود که نمیشم؟
۲. گزینه ۲ مگابیت جدیدا قابل انتخاب هست (قبلا ۱ مگ بود حداکثر)، اگر انتخاب کنم مثل ۵۱۲ راحت تایید میشه یا دردسر داره؟ اگر دردسر داره همون ۱ مگ رو انتخاب کنم
خیر محدود نیست اون سرویس ها که تو اون لیست هست. دردسری هم نداره، اون گزینه تعهد رو هم روشن کن و مورد استفاده ات رو هم انتخاب کن و سرویس 1 یا 2 مگ هم اگه مشکل هزینه نداری راحت انتخاب کن (فقط تو مودم ببین خط شما 2 مگ رو میکشه و یا نه، چون اگه سرویس رو 2 مگ کنی و خط مشکل داشته باشه تا یک ماه نمیتونی دیگه تغییر سرعت بدی و با قطع و وصلی های مکرر روبرو خواهی بود).
منطقه 3 مخابرات پیروزی یه کمی سرعت اومده پایین ولی زیاد جدی نیست !دوستان نت شما هم داغونه ؟
تهران منتطقه 5 مخابرات
خیلی ممنون
فقط این چک کردن خط از طریق مودم که ۲ مگ رو میکشه یا نه چطور هست؟
من همه جا رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم (مودم LinkSys WAG 120N)
Downstream Rate: 568 kbps
Upstream Rate: 159 kbps
Cisco Logo
PVC Connection
Encapsulation: RFC 2516 PPPoE
Multiplexing: LLC
QoS: UBR
Autodetect: Disable
VPI: 0
VCI: 35
Enable: 1
PVC Status: Up
از نظر قانونی جرمه و دزدی حساب میشه ولی منم دیدم بضی ها اینکارو میکنن، البته اینجا ایرانه، عادیهدوستان پیمانکار مخابرات میتونه از تعرفه اینترنت مشترکین دزدی کنه؟ ما اینجا یه نفرو داریم با رمزش میتونه وارد نت هر شخصی بشه و ازش استفاده کنه
تهران منتطقه 5 مخابرات
3 روزه سرعت باز کردن صفحات افتضاح شده محدودیت روی صفحات ssl گذاشتن مربوط به ایام میمونه :general502:
من بیشتر از 24 ساعته که درخواست افزایش پهنای باند به 1 مگ دادم هنوز که هنوزه هیچ اتفاقی نیافتاده!
اینجا مرکز ثابت قدم منطقه 4 مخابراتی هم مشکل شدید کندی داریم 3 روز میشه
ای بابا منم ۷ ۸ ساعته درخواست دادم فکر میکردم تا فردا برام تغییر میکنه
شما هم میری تو قسمت پیگیری میگه در انتظار تایید امور مشترکان می باشد؟
پس با این وضع احتمالا میمونه برای بعد از تعطیلات...