والا برای دانلود فقط مخابرات خوبه :|بنظرتون بهترین isp واسه دانلود کردن چیه؟ مخابرات رو نگین چون دیگه داخل استان ما نامحدود رو ورداشته !
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
اگه اینجوری باشه من 20 تا اواتاره مخابرات میزارمبخاطر آواتارشونه شمام اواتار مخابرات و یا همراه اول بذار ببین چقدر فرق داره معامله
یعنی چی پس من چه کنموالا برای دانلود فقط مخابرات خوبه :|
داداش شکایت کن درست میشهمخابرات بین بد و بَدتر اون بَد ست . . .
4تیر درخواست ارتقاع دادم (از طریق سایت ) به 1 مگ . سایت گفت 30روز طول میکشه . . فرداش رفتم مخابرات گفتن وصل کردیم براتون . . اومدم خونه دیدم چیزی تغییر نکرده فرداش دوباره رفتم گفتن وصله اومدم خونه دیدم وصل نیست! خلاصه 2ماهی هست که میینم رو قبض هزینه اضافه شده ب نت ولی ب خوده نت هیچی اضافه نشده! کاملا مشخصه ارتقاع داده نشده و فقط هزینه رو کشیدن روش!!!!!!!!!!!!!!!!
7روز هفته 3روزش قطعه!
واسه چه کاری میخوای نت رو؟واسه خونه جدید درخواست اینترنت دادم معلوم شد خط پی سی امه. عزا گرفتم چه کنم. پورت خالی هم نداره که خط جدید بکشم.
راه حلی نیست؟
مبین نت هم آنتن نمیده. بدون اینترنت هم که باید خونه رو بفروشم☺
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
واسه همه چی. فقط نامحدود جواب میده برادرواسه چه کاری میخوای نت رو؟
اگه واسه وب گردی می خوای رایتل فک کنم خوب باشه
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
داداش من فیبر نوری بودمواسه همه چی. فقط نامحدود جواب میده برادر
خب رایتل نامحدود بخر ماهیانه 50000 هزار تومن :general503:واسه همه چی. فقط نامحدود جواب میده برادر
یه عده میگن پی سی ام راه نداره یه عده میگن فیبر.داداش من فیبر نوری بودمبا شکایت اینترنت گرفتم :| پی سی ام رو نمیدونم فک نکنم بدن
سرعت نداره آخه.خب رایتل نامحدود بخر ماهیانه 50000 هزار تومن :general503:
شکایت کن ببین درست میشه یا نه ؟یه عده میگن پی سی ام راه نداره یه عده میگن فیبر.
احتمالا هر دو سخته ولی راه داره
شکایت کن ببین درست میشه یا نه ؟
http://bazresi.telecom.ir/
سرعت نداره آخه.
داداش شفا داده دیگه دارم به همه میدمدادا شما هم کیلیدتو کردی تو این یدونه لینک ها!ب همه اینو توصیه میکنی :d
شکایت حضوری میکنی ب جایی نمیرسه چ برسه تو سایت! زنگ میزنی پشتیبانی میگی ارور DNS داریم میگه مودم رو از برق بکشید دوباره روشن کنیدهر مشکلی داشته باشی همون پیشنهاد میکنن حوزه شکایت هم دقیقا عین همینه
مخابرات هر چند وقت یکبار تر میزنه :|دوستان از دیروز سایت ها برای من خوب باز نمیشوند ( دیر لود میشوند ) و فندق شکن هم کانکت نمیشه ، کسی چنین مشکلی پیدا نکرده ؟ ( مخابرات تهران )