احسانبزرگي
Registered User
ولی انصافا شرکتی من بهتر میدونم چون واقعا عالی هست یعنی باورتون نمیشه 1سال نامحدود فن اوا دارم فقط دوباز زنگ زدم اونم اشکال از مخابرات منطقه بوده فقط میگم 26500 بوده شده 41500 سوالی داشتم 256 نامحدود ریت دانلودش 30 هست؟
امروز نميدونم چيکار دارن ميکنن که يه صفحه رو به زور باز ميکنه.بايد 10 دقيقه صبر کني تا يه صفحه باز بشه.ولي پينگ که ميگيرم مشکلي نداره.داستان چيه؟
من از اینا دارم که اولش پولشو میگیرن ( اعتباری میگن همچین چیزی) فکر کردم شبانه داره ولی همون شب اول همه حجم دانلود شد رفت پی کارشمن قبلا 512 نامحدود داشتم دو هفته پیش رفتم مخابرات سرعت رو کردم 2 مگ محدود (ماهی 5 گیک) ازشون پرسیدم گفتن 1 تا 7 رایگانه بعد ما یه هفته شب ها دانلود کردیم بعد که رفتم دیدیم تو سایت مخابرات قسمت صورت حساب زده بود حجم مصرفی شما 20 گیگ بعد زنگ زدم 2020 اونا هم گفتن رایگانه بعد پرسیدم پس چرا حجم انداخته میگه موقع اومدن قبض حجم دانلود شبانه ها کم میشه حالا میخواستم ببینم اونا که محدود مخابرات دارن قبض براشون اومده واقعا کم میکنن ؟؟؟ انقدر این ریزکارکرد مخابرات افتضاح هست که نمیشه فهمید چقدر مصرف کردیم برداشتن شبانه رایگان رو با کل حجم مصرفی رو باهم قاطی کردن نمیشه درست حسابی حساب کرد
سلامدوستان سلام
من زنگ زدم برا adsl مخابرات پیام نور(جنت آباد)ولی مثل اینکه پورت خالی ندارن وگفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم
منم از وایمکس خسته شدم خیلی بده حالا نمیدونم باید چیکار کنم شرکتا هم نمیتونن adsl بهم بدن
آیا راهی داره بتونم adsl بگیرم؟
کسی میتونه برام کاری کنه؟
عنی یه خط تو یه ساختمون امکان داره بهش adsl بدن یه خط دیگه نه؟سلام
من این مشکلو داشتم گفتن میشه خطی که ای دی اس ال نداره ولی قابلیتشو داره مثلا با طرف توافق کنید که اون قابلیت رو از خطشون به خط شما منتقل کنن (شماره ها هیچ تغییری نمیکنه) البته گفتن باید توی یه ساختما یه همسایه باشید (همچین چیزی)
این دقیقا حرفای کارمند اونجا بود ...میتونید در این رابطه از خودشون بپرسید..
برای من که اینطور بودعنی یه خط تو یه ساختمون امکان داره بهش adsl بدن یه خط دیگه نه؟
ما 5تا خط داریم برا دوتاش رفتیم گفتن بهتون زنگ میزنیم خبرتون میکنیم
منظورتون سرعت 2 ؟ چون 3 که نداره ؟! یعنی صبح ها 230 کیلو بایت میده وشبا 340 کیلو بایت یا صبح ها 360 میده شب ها هم 340 ؟من شب رایگان دارم سرعت ۳ مگ سرعت دانلود شبها ۳۴۰ کیلو هستش
Sent from my Lenovo A850
سلامسلام
چند سوال :
کسانی که سرویس حجمی دارند ، محابرات شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره سرعت شبانه چند هست مثلا اگه 512Mb دارید سرعت دانلود شبانه شما چند KB ؟ تو شب های رایگان حجم صبح ها رو اشتباه خالی نمیکنه ؟
مخابرات قرار نیست سرویس با سرعت بالاتر از 2 مگ بده ؟
عزیز من اصفهانم شب و روز سرعتش فرقی نداره و ۳ مگ هست طرح ولادت تا ولایت. بله یکساله خریدم ۲۴ گیگ ۱۱۰ تومن
Sent from my Lenovo A850
سلام
من پرسیدم گفتم 2 بیشتر نمیدن
سرعت شب و روز هم یکیه تقریبا
فکر نکنم نامحدودش انقدر بشه دانلود کنیعجیب این دوستمونم پرسیده گفتن 2 بیشتر نمیدن شما چطور گرفتید ؟ یعنی منم برم مرکز بگم ولایت تا ولایت به منم 3 میدن ؟
اگه 2 باشه که فایده نداره ادم همین 512 نا محدود میگره سرجمع دانلودش 24 ساعت بزاری میشه روزی 4.5 گیگ تقریبا اندازه همون 5 ساعت 2 مگ میشه