tehranwifi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
نامحدود بالای 512 به کاربر جدید نمیدن.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
www.tehranwifi.com تا 4 مگابیت نامحدود به کاربران خانگی
نامحدود بالای 512 به کاربر جدید نمیدن.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
با عرض سلام اگه دنبال یک اینترنت با پینگ تایم پایین هستید و سرعت دانلودش هم بالا باشه برابر با استاندارد اروپا میتونید به این لینک سری بزنید www.tehranwifi.com
همچنین برای دوستانی که از جا های دیگر اینترنت دارید یک مژده داریم یک سرویس جدید آمده به نام pingD کارش هم اینه که از هرجا اینترنت داشته باشید پینگ تایم را پایین میاره و
من 6 ماهه گرفتم تموم شد 18 گیگش تو دو هفتهکرمانشاه هم الان یک ماهه که نامحدود رو برداشتن من محدود 2048 گرفتم 8 گیگ یک ماه ظرف یک هفته مصرفش کردم خیلی مسخره شده از فردا احتمالا میرم به سمت پارس انلاین و سرویس نامحدود میگیرم.
تهران وای فای هم زنگ زدم کشکه اینم میگه نامحدود نداریمwww.tehranwifi.com تا 4 مگابیت نامحدود به کاربران خانگی
مخابرات مگه نزده بالای ده گیگ حجم بخری گیگی 1600 میوفته ؟ توی سایتش کمترینش 3200 هست
به دیوار دفتر مخابراتی اینطور نوشته بود ولی توی سایتش خبری نبودمخابراتِ کجا؟ هر استانی/شهرستانی رو یه پیمانکار سرویس میده، قیمت ها و سرویس ها فرق میکنه. مثلاً تهران نامحدود هنوز هست و محدود ها هم هزینه گیگ فرق میکنه با اکثر استانهای دیگه. سایتش هم tct.ir
جهت یافتن سایت مخابراتِ استان/شهرستان مورد نظر به سایت آشنای اول بروید، و از گزینه استانها سایتِ استان/شهرستان مورد نظر رو برگزینید.
به دیوار دفتر مخابراتی اینطور نوشته بود ولی توی سایتش خبری نبود
کسی نیست جواب مارو بدهمن اینترنت داتک دارم 256 قدیم نامحدود میخوام پس بدم 1 مگ نامحدود بگیرم .
ایا 1 مگ تهران مرکز خازنی میده؟
ایا کسی اینجا هست خازنی داشته باشه به من پی ام بدین ؟
کمکم کنید وضع مرکز چطور هست؟دانلود رو چند میده؟
واسه بازی چطوره؟
تورنت ؟پینگ؟وایبر ؟اسگایپ؟لاین ؟تانگو؟
قند سکن چی؟
برای ورود به حساب کاربری باید وارد چه ادرسی بشیم؟
نام کاربری معمولا چیه؟شماره تلفن خودمونه؟