الان به مدت نیم ساعت اینترنت نیمه قطع بود و سایتهایی مثل گوگل و یاهو رو نمی آورد ولی بعضی از سایت های وطنی باز می شدن.
ادیت: تا الان چند بار دیگه این اتفاق در بازه های 5-10 دقیقه رخ داد.
پینگ گوگلم چند وقته که داره اذیت میکنه و گاهی time out میده، خلاصه آره دیگه تابلوه دوباره دارن...الان به مدت نیم ساعت اینترنت نیمه قطع بود و سایتهایی مثل گوگل و یاهو رو نمی آورد ولی بعضی از سایت های وطنی باز می شدن.
ادیت: تا الان چند بار دیگه این اتفاق در بازه های 5-10 دقیقه رخ داد.
سلامچقدر گير بازاران اينا...
میگه مدارکو بايد بياری اينجا بره 128 تأييد شه...
128 ديگه چيه؟
اتفاقا همین پینگش فقط خوبه :دی
سلام
تایید نمیخاد شاید منظورش این بوده ببینند ظرفیت و جا خالی دارند یا نه!
همه ما به راحتی گرفتیم یه روزه هم وصل شد!منظورم 24 ساعت
به من گفت برو 2 روز دیگه بیا فرداش که رفتم گفت آقا مگه نگفتم پس فردا بیا وصل نبیست ! اصرار کردم چک کنه دید وصل شده و یوزر و پسورد رو داد
به صحبتهای این کارمندها توجه نکند چون هیچی نمی دونند
من هم چون از ccc__am استفاده می کنم مخابرات رو می پسندم (برای این سرورها خوبه بدونه فریز شدن)دقیقا تنها دلیلی که من مخابرات رو پس ندادم همینه! وگرنه با وجود مشکلاتی که با بازیهای آنلاین دارم، هم شاتل سرعتش بالاتره، هم این مشکلات رو نداره!
نه..من درخواست 2048 کيلوبيت دادم..به خاطر اونه.
من اگه بخام یه لپتاپ و یه کامپیوتر دیگه رو در منزل از نعمت اینترنت بهره مند کنم باید چه کنم؟
یه مودم وایرلس بگیرم حله؟ بعد کامپیوتر خودم هم حتما باید روشن باشه؟(( میتونم سرعت اون 2 دستگاه رو کنترل کنم؟))
به غیر از مودم چی دیگه باید بگیرم؟از مدوم فعلی هم میتونم استفاده کنم؟
من امروز زنگ زدم مخابرات منطقه میگه سرویس 128 با 3 گیگ ترافیک 10 تومن، سرویس مخابرات جدیدا محدود شده؟
شوخی نکن با ما بدبخت میشیم که...من امروز زنگ زدم مخابرات منطقه میگه سرویس 128 با 3 گیگ ترافیک 10 تومن، سرویس مخابرات جدیدا محدود شده؟
نهههه شوخی نکن:blink:
کدوم مرکز اینو گفت؟
من امروز زنگ زدم مخابرات منطقه میگه سرویس 128 با 3 گیگ ترافیک 10 تومن، سرویس مخابرات جدیدا محدود شده؟
درود...واقعا کسی تا الان موفق به گرفتن سرویس 2 مگ از مخابرات نشده ؟
و شرایطش را نمی دونه ما رو راهنمایی کنه ؟
:blink:
درود...
من تونستم 1 مگ بگیرم ! اما همه ی مرکز مخابراتیا نمیدون ! تازه باید نامه داشت باشی ! با سند مغازه نمیدن با جواز کارخونه هم تا 256 میدن فقط ! من نامه اوردم از یجا