اجباری نیست كه حتماً كانكشن روی دسكتاپ بسازید، اون CD اومده اون روش رو توضیح داده. شما میتونی مودم رو تنظیم كنی كه خودش كانكت بشه و اینترنت رو تو شبكه شِیر كنه.
تنظیمات بعضی مودم ها كمی با بقیه فرق میكنه،...................
اصلا چرا DNS عوض ميكنيد ؟
چرا مودمو به حالت Auto نميزاريد !
از ابتدا در حالت Auto بود، ولی باز این مشکل وجود داشت.
سلام دوست عزیز
از پشتیبانی کمک بگیرید.
نباید اینجوری باشه. این مشکل و همه ندارن.
سلام mahni1390 عزیز؛
ممنون، باید همین کار را بکنم. فکر می کردم خیلی ها مشکل مشابهی دارند اما به نظر می رسد فقط من باشم.
از دوستان کسی شماره ی پشتیبانی را دارد؟ 1899...؟
بعله، همون 1899 هست. راستی دوست عزیز، Firmware مودم رو هم یه آپدیت بكن، شاید مشكل از مودم باشه. من با Linksys مشكلی شبیه به این داشتم كه با تعویض Firmware حل شد.
سلام
حرف آقا پژِی هم درسته میتونه واسه اون باشه .
سلام. من از صبانت سرویس میگیرم میخواستم ببینم اگه بخوام از صبا انصراف بدم و بیام از مخابرات سرویس بگیرم، این پروسه (خارج کردن از رانژه صبانت و دوباره...) حدودا چقدر زمان میبره؟
با شرکتای دیگه به چه صورته؟ ممنون
سلام،
اما DSL-2640U آپدیتی برای Firmware اش ندارد... ضمنآ همانطور که گفتم با VP N صفحه ها (که هیلتر هم نیستند) بدون مشکل باز می شوند.
لعنت به این مخابرات منطقه 17 خاک تو سرشون الان 5 روزه ثبت نام کردم خطم رانژه نشده تماس میگیرم اصلا جواب نمیدن الان رفتم مخابرات میگه برو 4 روز دیگه تماس میگیریم.
من قبلش پرسیده بودم همه میگفتن 3 روزه رانژه میشه اما الان میگن 10 14 روز.
من آخر وقت 5 شنبه 10 آذر درخواست سرویس 256 دادم و ساعت 8 صبح 1 شنبه سرویسم وصل شد. یعنی 1 روز کاری بعد از درخواست. سرعت دانلود 27.2K ثابت و بدون نوسان. چیزپین هم بدون کاهش سرعت کار میکنه. کلا فعلا عالیه و همیچ مشکلی نداره. امیدوارم همینطور بمونه.
توی تهران هستین شما؟؟؟؟
سرعتتون به مخابرات تهران نمی خوره.
اگه هستین که خوشا به حالتون.