سلام، من 256 دارم ، دانشجو هستم می خوام برم 512 بگیرم ! یکی میاد میگه "من 512 گرفتم به راحتی" یکی دیگه میاد میگه " 256 هم به زور دادن به ما!!" آخر سر 512 میدن به دانشجو کارشناسی یا نه ؟!!!
سلام، من 256 دارم ، دانشجو هستم می خوام برم 512 بگیرم ! یکی میاد میگه "من 512 گرفتم به راحتی" یکی دیگه میاد میگه " 256 هم به زور دادن به ما!!" آخر سر 512 میدن به دانشجو کارشناسی یا نه ؟!!!
من دانشجوی ارشدم با کارت دانشجویی ارشد این هفته از مخابرات 512 نامحدود گرفتم . یه درخواست مینویسی (توش مینویسی دانشجویی و برای مطالعات علمی از این دلایل)اگه رئیس مرکز موافقت کنه بهت میدن جدیدا دارن راحت میگیرن حتی 256 بدون چیزی تو منطقه ما میدن
تازه من اصل کارت دانشجوییم رو هم نشون ندادم با همون کپیش قبول کرد حتی نامه از دانشگاه هم نخواستند
درضمن من مخابرات خوشقدم هستم
سلام مگه نمیگین قبلا داتک داشتین؟
پس مودم دارین دیگه. فقط تنظیمش کنین.
پینگش مناسبه - البته به منطقه بستگی داره - برای بازس خوبه.
اره ولی مودم برا 5 ساله پیشه تو بازی گیر میکنه یهو وقتی پلیر ها زیادن
خوب بود چند ماهی اینطوری شده از دوستم پرسیدم گفت مودمت هنگ میکنه(اصلا همچین چیزی داریم؟)
مودم d link با مخابرات مشکل نداره؟ سره مودم موندم چی به مخابرات میخوره
تنظیمات Encapsulation رو PPPOE LLC بذار .بله..منظورم همینه...پس چرا واسه من نمیشه ؟؟؟؟؟ من از شاتل یا صبانت داشتم به راحتی میشد
خودشون مودم دارن بگیریم؟
مرکز مخابرات ما نبوت هست کسی داره ؟ خوبه؟
دوستان هزینه راه اندازی اولیه اش چقدر هست من شاتل دارم می خوام از مخابرات بگیرم 128 با ترافیک 3گیگ TE1A
دوستان هزینه راه اندازی اولیه اش چقدر هست من شاتل دارم می خوام از مخابرات بگیرم 128 با ترافیک 3گیگ TE1A
مخابرات از این دزدی ها نداره . هزینه ای برای راه اندازی نمیگیره
امروز رفتم مخابرات برای 512 گفت نمیدیم گفتم بابا 256 با کارشناسی ارشد دادید مخابراتای دیگه با کارت دانش آموزی میدن ارزش نداره؟
گفت 512 به بالا دست منطقه است نه دست مخابرات. خلاصه با کلی زور تقاضا نوشتیم و نامه که تو پرونده بود کارت دانشجویی رو هم براشون کپی کردم گذاشتم. حالا بعدا معلوم میشه قبول میکنند یا نه.
فکر کنم بی افته بعد عید.حالا تیری تو تاریکی یا میخوره یا نمیخوره ضرر نداشت
من امروز رفتم با کارت دنشجویی کارشناسی 512 گرفتم! بعد تازه گفت 1 مگ هم ما مشکلی نداریم برات درخواست می زنیم ولی بعدش که نامت بره منطقه ببینن حقوقی نیستی قبول نمی کنند! کلا 512 به پایین رو راحت می تونن بدن !