• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی پیش فروش سکه !!!

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 100 تا نوشته بودم رفتم پولمو پس گرفتم چون دلار لازم دارم رفتم 1226 بگيرم هيچ جا نداشت مجبور شدم 1800 از صرافي غير مجاز بخرم اينا همش دروغه 1226 رويا هم نيست تا آخر هفته دلار دوباره مي شه 2200 امروز سكه هم دوباره نزديك به 70000 تومن بالا رفت از 740000 ژنج شنبه تا 820 هم رسيد فردا هم مي خواهم سكه بخرم تا نرفته بالا.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
همه شما فروشنده اید؟؟؟؟؟ بلهههههههههه هیچکس خریدار نیست؟؟؟؟؟ نخیرررررررررر !! :lol:

مردک تو نرخ فرمایشی 1420 تومنیتو اجرا نکردن , اومدی 100 تومن گذاشتی روی دلارت بعد تازه به اینا گفتی دلارو 1226 تومن بفروش؟؟؟
تک نرخی کرد ارواح عمش دلارو !

به هیچ عنوان سکه پیش خرید نکنید , اگه هم سکه 650 تومنی پیش خرید کردید ببرید پس بدید.

چرا پیش خرید نکنیم ؟
حتی کسی که بخواد یکسال یا بیشتر نگه داره ارزش نداره واسش ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چرا پیش خرید نکنیم ؟
حتی کسی که بخواد یکسال یا بیشتر نگه داره ارزش نداره واسش ؟
برای فهمیدن چراهه باید کل تاپیکای طلا و دلارو بخونی , ولی توی یه جمله , مملکت روی هواست !!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
برای فهمیدن چراهه باید کل تاپیکای طلا و دلارو بخونی , ولی توی یه جمله , مملکت روی هواست !!

:D

کدوم هوا

معامله پیش فروش سکه برا دولت یه معامله دوسر طلاس

در تحویل سکه هم اصلا شک نکن

اینکه سکه تو بازار 500 تومن باشه یا 2 ملیون برا دولت اصلا فرقی نمیکنه

چون اینا طلا رو به دلار میخرن نه به تومن

پس اصلا براش فرقی نمیکنه موقع تحویل سکه تو بازار چنده

مساله این جاس که شما فک میکنید اگه الان پیش فروش میکنه میره اردیبشت طلاسو میخره سکه میکنه

در حالی که در بدترین حالت محاسبه که بگیریم دستش خالیه و طلا نداره

امروز سکه رو به شما میفروشه فردا میره طلاشو میخره

تنها اتفاقی که این وسط میفته اینه که شما پولی که تو بانک داشتی و بابتش سود میگرفتی

رو الان بدون سود 2 دستی باز پس دادی به خودش - این کنار یه مالیاتی هم بابتش بهش دادی

با تشکر از کمک مردم بابت کمک های نقدیشون به دولت

وقتی هم سکه رو بهت بده چی میشه

هیچی - تصور کن یه گلدون تو خونه داری

تازه گلاشم مصنوعیه و هیچ رشدی نمیکنه

فقط میتونی نگاش گنی چون اون موقع انقدر سکه تو بازاره که دیگه کسی خریداره سکه شما نیست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

کدوم هوا

معامله پیش فروش سکه برا دولت یه معامله دوسر طلاس

در تحویل سکه هم اصلا شک نکن

اینکه سکه تو بازار 500 تومن باشه یا 2 ملیون برا دولت اصلا فرقی نمیکنه

چون اینا طلا رو به دلار میخرن نه به تومن

پس اصلا براش فرقی نمیکنه موقع تحویل سکه تو بازار چنده

مساله این جاس که شما فک میکنید اگه الان پیش فروش میکنه میره اردیبشت طلاسو میخره سکه میکنه

در حالی که در بدترین حالت محاسبه که بگیریم دستش خالیه و طلا نداره

امروز سکه رو به شما میفروشه فردا میره طلاشو میخره

تنها اتفاقی که این وسط میفته اینه که شما پولی که تو بانک داشتی و بابتش سود میگرفتی

رو الان بدون سود 2 دستی باز پس دادی به خودش - این کنار یه مالیاتی هم بابتش بهش دادی

با تشکر از کمک مردم بابت کمک های نقدیشون به دولت

وقتی هم سکه رو بهت بده چی میشه

هیچی - تصور کن یه گلدون تو خونه داری

تازه گلاشم مصنوعیه و هیچ رشدی نمیکنه

فقط میتونی نگاش گنی چون اون موقع انقدر سکه تو بازاره که دیگه کسی خریداره سکه شما نیست

من هم تا چند وقت پیش همین سناریو رو میگفتم , میان سکه هارو پیش فروش میکنن , به موقع هم همه سکه هارو میدن بازار قفل بشه , که مطمعنا کلی هم پایین میاد , ولی الان اینقدر سوراخ سمبه این جریان زیاد شده که دیگه به هیچ وجه به ریسکش نمی ارزه , از اینور ارواح عمشون دلارو کردن 1226 تومن , از اونور دارن سکه با دلار 1600 تومن پیش فروش میکنن , از اونور نبودن یه قرارداد درست حسابی , خود من اونوقتی که سکه 610 بود اگه به جای پیش خرید سکه گرفته بودم شاید وقتی به یه میلیون رسیده بود فروخته بودم. ولی باید چهار ماه صبر کنم در خوشبینانه ترین حالت سکه هارو بدون هیچ دردسری بدن که بازار هم قفل بشه , مطمعنا حدود یک ماه قبل از شروع دادن سکه ها ملت حجوم میبرن سکه های فیزیکیشونو بفروشن چون میدونن چی میشه , در نتیجه اصلا قبل از دادن سکه کلی میاد پایین , چه برسه وقتی بدن, مهم قفل شدن بازارم نیست , ادم میزاره یه شش ماه دیگه میفروشه مهم همینه که از دست خودم در رفته سناریوهایی که ادم میتونه ازش نیش بخوره توی این جریان.
یکیش میتونه این باشه که نزدیکای واگذاری سکه ها اینا بیان و سکه به قیمت دلار 1226 تومنی ثبت نام کنن !! اتفاقی که می افته اینه که ملت نزدیک 4 ماه پولشون دست بانک بوده , حالا مجبورن دوباره در بیارن و دوباره ثبت نام کنن برای 4 ماه دیگه !! باز تا چهار ماه دیگه چه کلکی سوار بشه خدا میدونه.
خلاصه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
خوشم مياد اداره پليس لس آنجلس همه تاپيكاتو با " بررسي " شروع ميكني ...
اينكه پيش فروش سكه يه راه موقت براي پر كردن جيب دولت محترمه كه فكر نكنم خواجه حافظ شيرازي هم ازش ديگه بيخبر باشه .
اما شكر خدا از اين جمعيت 75 ميليوني اونقده درصدي شرمنده ولي حمار داريم كه تا 100 سال ديگه هم با ساز دولت ميرقصن .
ول كن بابا چي كار داري هشدار بدي ... اونايي كه هشدارها رو قراره بگيرن كه گرفتن
اونايي هم كه پولشون زيادي كرده بذار بذارن دم كوزه دولت بعدا آبشو به خوردشون ميده !

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164

خوب اگه بحث رو هوا بودن باشه اونایی که الان سکه دارن چی ؟
حتی اگه سکه ندن پول رو که نمیتونن بخورن !! تنها ضررش پولته که چهار ماه بلا استفاده مونده
حالا شما تو این داستانا وارد تر هستید من که گیجم

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
خوشم مياد اداره پليس لس آنجلس همه تاپيكاتو با " بررسي " شروع ميكني ...
اينكه پيش فروش سكه يه راه موقت براي پر كردن جيب دولت محترمه كه فكر نكنم خواجه حافظ شيرازي هم ازش ديگه بيخبر باشه .
اما شكر خدا از اين جمعيت 75 ميليوني اونقده درصدي شرمنده ولي حمار داريم كه تا 100 سال ديگه هم با ساز دولت ميرقصن .
ول كن بابا چي كار داري هشدار بدي ... اونايي كه هشدارها رو قراره بگيرن كه گرفتن
اونايي هم كه پولشون زيادي كرده بذار بذارن دم كوزه دولت بعدا آبشو به خوردشون ميده !

پر کردن جیب که درسته ولی خوب مردمی که راه زیادی واسه استفاده از اون پول ندارن که بتونن به طریقی اونو افزایش بدن یا ی پس انداز درستی داشته باشن چکار کنن ؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

اصلا فردا قابل پیشبینی نیست! تحریم ،جنگ ، شورش! اونوقت هنوز یه سری گیره درصد مالیات بر ارزش افزوده سکه های خیالیشونن که 6 ماه دیگه قراره بگیرن!

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها ضررش اينه كه تو اگه بجاي پيش خريد نقدي گرفته بودي 1 ماه پيش سكه 580000 بود نه 840000 امروز و مي تونستي امروز بفروشيش و 260000 سود كني ولي 2 حالت داره يا بانك سكه رو مي ده كه تو اون تعداد زياد قيمت بازار ميرسه به همون حدوداي 546000 قيمت پيش خريد كه كساني كه پيش خريد كردند كلي ضرر مي كنند يا بانك سكه نميده و پول مردمو اونم به زور پس مي ده( كه اصلا بعيد هم نيست) كه اينبار سكه مي كشه بالاي 1 ميليون كه در هر دو صورت آدمهايي كه خره بانك مركزي شدند نه تنهاي سودي نمي كنند بلكه ضرر بزرگي كردند و از همه مهمتر اين 4 ماه مردنو زنده شدن كه آيا بانك مي ده يا نمي ده و چه بسا خيلي ها از استرس زياد بيمار شدند من خودم زرنگي كردم و در زمان دور اول بجاي پيش خريد 546000 حدود 100 تا از بازار نقدي خريدم 579000 تومن و هفته پيش فروختم 935000 و در كل در عرض 1.5 ماه 36 ميليون سود كردم اونم بدون استرس شماها خدارو شكر كه پيش خريد نكردم چون بعد 4 ماه ميدونم هيچي گيرم نمي اومد جز استرس به شماهم همين توصيه رو مي كنم الان بخريد 840000 تومن 1ماه ديگه دوباره ميشه 1100000 تومن بعد افسوس مي خريد چرا پيش خريد كرديد از ما گفتن بود

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
تنها ضررش اينه كه تو اگه بجاي پيش خريد نقدي گرفته بودي 1 ماه پيش سكه 580000 بود نه 840000 امروز و مي تونستي امروز بفروشيش و 260000 سود كني ولي 2 حالت داره يا بانك سكه رو مي ده كه تو اون تعداد زياد قيمت بازار ميرسه به همون حدوداي 546000 قيمت پيش خريد كه كساني كه پيش خريد كردند كلي ضرر مي كنند يا بانك سكه نميده و پول مردمو اونم به زور پس مي ده( كه اصلا بعيد هم نيست) كه اينبار سكه مي كشه بالاي 1 ميليون كه در هر دو صورت آدمهايي كه خره بانك مركزي شدند نه تنهاي سودي نمي كنند بلكه ضرر بزرگي كردند و از همه مهمتر اين 4 ماه مردنو زنده شدن كه آيا بانك مي ده يا نمي ده و چه بسا خيلي ها از استرس زياد بيمار شدند من خودم زرنگي كردم و در زمان دور اول بجاي پيش خريد 546000 حدود 100 تا از بازار نقدي خريدم 579000 تومن و هفته پيش فروختم 935000 و در كل در عرض 1.5 ماه 36 ميليون سود كردم اونم بدون استرس شماها خدارو شكر كه پيش خريد نكردم چون بعد 4 ماه ميدونم هيچي گيرم نمي اومد جز استرس به شماهم همين توصيه رو مي كنم الان بخريد 840000 تومن 1ماه ديگه دوباره ميشه 1100000 تومن بعد افسوس مي خريد چرا پيش خريد كرديد از ما گفتن بود

مرسی از توضیحاتتون

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اصلا فردا قابل پیشبینی نیست! تحریم ،جنگ ، شورش! اونوقت هنوز یه سری گیره درصد مالیات بر ارزش افزوده سکه های خیالیشونن که 6 ماه دیگه قراره بگیرن!
همینو بگو , من اصلا با مالیات 10 درصدم راضیم !! بحث دادن یا ندادن سکه هاست , بازی کردن یا نکردن با این اهرم دلار 1226 تومنی و خیلی سناریوهای دیگه که منی که کلا همیشه سعی میکنم همه سوراخ سمبه هارو ببینم , میبینم دیدنی نیست !

خوب اگه بحث رو هوا بودن باشه اونایی که الان سکه دارن چی ؟
حتی اگه سکه ندن پول رو که نمیتونن بخورن !! تنها ضررش پولته که چهار ماه بلا استفاده مونده
حالا شما تو این داستانا وارد تر هستید من که گیجم
اونایی که سکه 570 تومنی پیش خرید کردن , سکه فیزیکی 610 تومن بود , یعنی سی چهل تومن اختلاف , چهار ماه دیگه اگه فرض کنیم سکه فیزیکی 1200 هزار تومن باشه تفاوتش میشه نزدیک ششصد هزار تومن !! یعنی روی هر سکه 600 هزار تومن از ارزش پول ملت کم شده. فاجعه ای مگه بالاتر از این میتونه باشه؟ عین اینه که مثلا صد تا سکه داشته باشی , دولت بیاد توی خونت پنجاه تاشو بدزده ! هیچ فرقی نمیکنه.

البته اگه سکه ها داده بشه و فقط پدرسوخته بازیشون روی بازی با قیمت سکه باشه , اون روی سکه فیزیکی هم تاثیر میزاره , یا بعد از دادن سکه ها قفل شدن بازار دیگه برای همست نه برای پیش فروشیا.
احتمال ندادن سکه البته کم هست , من از پدرسوخته بازی های دیگه میترسم , مخصوصا قیمت و قرارداد های جدید .

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان ایران 500 تن ذخیره طلا داره. تازگی هم بدلیل این تحریم ها، هند میخواد پول نفت ایران رو به طلا بدهد. مگه کلا مردم چقدر سکه پیش خرید کرده اند که دولت نتونه سکه ها رو بدهد؟ در دور اول پیش فروش سکه حدود 3 میلیون و 800 هزار قطعه پیش خرید شد که اگر هر قطعه وزنش 8.133 گرم باشه میشه 31 تن طلا!! :D در چند ماهه اول سال به نقل از آقای بهمنی 20 تن طلا فروخته شده! در ضمن توی قرارداد هم نوشته که سکه طرح جدید طرح امام تحویل داده میشه نه پول یا... :) چرا دایی جان ناپلئونیش میکنید؟ :blink:

اینم منابع:
500 تن ذخيره طلا داريم (مربوط به 500 تن طلا | خبر مال 11 تیر هست)
پیش‌فروش 3 میلیون و 800 هزار ‌سکه در دور اول/حباب 300 هزار تومانی سکه یک میلیونی - ( Tala.ir ) سایت طلا (مربوط به تعداد فروش سکه در دور اول پیش فروش)

Last edited:

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
س آ د { 1 } یا ایها الذين آمنوا بالنظام الاسلامیة ووضع أموالهم في مبيعات عملة البنك من متبل { 2 } نعرف ويكون على بينة من الأرقام العشرية لها في عام تسع مرات أكبر من عدد وحدتها هو { 3 } تم الكشف عن مأساة كبرى لكم والبنك الإسلامي سترفض تسليم القطع المادية { 4 } أنا أحب أن يحظر على العملة والنقود المعدنية الاحتفاظ بها في مكان ما عدا بالنسبة للبنوك الإسلامية، وأعلن غير مشروعة { 5 } أنا لا يعودون حتى أموالك { 6 } لأننا نعرف أنك لا تحتاج إلى هذا المبلغ النقدي { 7 } النظام المصرفي الإسلامي والمال في الدورة الدموية وبدلا من الحصول على النقود الإلكترونية التي يمكن أن تحسب في مبلغ محدود فقط من تعميم { 8 } وأكثر من ذلك ويحظر لك { 9 } والنقود المعدنية وعلامات عملة باهظة بالنسبة إلى الناس يفقدون ونصبوا أنفسهم المثقفين الذين كنا لا نقول { 10 } انّ الله حکیم و قادر فی الاختلاس { 11 }

سین الف دال { 1 } ای کسانی که به **** اسلامی ایمان آورده و پول خود را در طرح پیش فروش سکّه در بانک خوابانده اید { 2 } بدانید و آگاه باشید در سالی که رقم دهگان آن نُه مرتبه از رقم یکان آن بزرگ تر می باشد { 3 } مصیبتی عظمی بر شما نازل شده و بانک اسلامی از تحویل سکّه فیزیکی سر باز خواهد زد { 4 } چرا که مانند ارز داشتن و نگه داری سکّه هم در جایی به جز بانک اسلامی ممنوع و حرام اعلام می گردد { 5 } حتّی پول شما را هم بر نمی گردانند { 6 } چرا که ما می دانیم شما به این حجم پول نقد نیاز ندارید { 7 } و پول های شما در سیستم بانک داری اسلامی گردش یافته و به جای آن پول الکترونیک دریافت کرده که با آن می توانید در روز تنها مقدار محدودی گردش حساب داشته باشید { 8 } و بیش از آن بر شما حرام می باشد { 9 } و در گرانی سکّه و ارز نشانه هایی است برای انسان های متفکّر که افسار خود را به دست منصوبان ما در دولت نسپارند { 10 } و به راستی که عاغا دانا و در اختلاس تواناست { 11 }

سورۀ پیش فروش سّکه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
تاپیک اقتصادی رو نیگا

فقط عنوان داره

بررسی پیش فروش سکه !!!

شده عینه گروه های سرگرمی :hmm:

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به یاد استاد عزیز جناب ANNONY ،

ایشان همیشه می فرمودند وضعیّت حال حاضر مملکت نیاز به تحلیل و سند و مدرک ندارد .

مگر این اُعجوبه ها کارهایشان روی فرمول و منطق است ؟

این ها زور و زر دارند و هر کار بخواهند می کنند . کاری هم ندارند در قرارداد پیش فروش سکّه چه چیزی قید کرده اند . فردا خیلی راحت زیر همه چیز می زنند .

این نوع رفتارشان مسبوق به سابقه است .

این ها به فکر سود مردم نیستند . طرز فکر بد تر از کمونیستی شان این است که همۀ مردم و عوام در جامعۀ توحیدی فقیر اند و سکّه طلا معنی ندارد .

زمانی که نفت خریدار داشت نیامدند اوراق قرضه اش را به فروش بگذارند ولی حالا که تحریم شده یک سری کاغذ پاره را به عنوان نفت به ملّت فرو می کنند .

هیچ تضمینی برای پرداخت سکّه وجود ندارد .

اگر دلار داشته باشید قاچاق حساب می شود . طلا را هم نمی توانید از کشور خارج کنید و چند وقت دیگر به سرنوشت طلا دچار می شود .
مسکن و زمین را هم به زودی از دست مردم در می آورند و هر کس از یک حدّی بیشتر نمی تواند املاک داشته باشد.
مصادرات و تصرّف هایی به مراتب وحشت ناک تر از آن چه بعد از انقلاب روی داد در انتظار زمین داران است .
بحران به حدّی جدّی است که احتمال کودتای س.اه به دستور بیت عاغا علیه الف . نون بسیار بالا می باشد .

یک **** پادگانی بد تر از کرۀ شمالی در پیش داریم .

اگر دقّت کنید اکثر SSL ها از کار انداخته و تمامی وب را لاگ می کنند و اگر این وضعیت بعد از انتصابات پایان نیابد اینترنت را تمام شده بدانید .

دیگر سایتی نیست که پیش خرید کنندگان در آن اعتراض کنند .

جرأت و ارادۀ اعتراض غیر مجازی هم که وجود ندارد .

هر کاری می کنید پول تان را دست این ها ندهید .
حتّی شده ریال تان را چال کنید ولی به این ها ندهید .

از ما گفتن بود . دیگر خود دانید و دنبال تحلیل نباشید . وضعیّت حال حاضر مملکت نیاز به تحلیل ندارد .

در ضمن این پیش فروش سکّه فقط به درد آقایانی می خورد که می خواهند مهریّه همسر شان را بپردازند .
این دسته آقایان به بانک مراجعه کرده و با پرداخت 600 تومان کاغذی دریافت می کنند که همسران شان باید آن را به عنوان سکّه قبول کنند و دادگاه هم همین حکم را می دهد .
بی چاره زنان این سرزمین

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این پست رو الان میزنم که شش ماه دیگه اگه پیداش کنم ریپلایش کنم ببینید راسته یا نه .

الانم هر ننه قمری باید بگه لافه جوابی بش نمیدم .

دولت پوله سکه رو که گرفته شش ماه دیگه موقع تحویل میگه درست نیست که این همه طلا دسته مردم باشه و مثله الان که دلار نباید توی دسته مردم زیاد باشه و حرامه اون موقع هم میگن فقط سکه ها رو توی بانک نگه داری میکنیم و نمیدیمتون که خیالتونم راحت باشه که کسی نمیزده ازتون . بعدش فروش توی بانک بصورت فیزیکی قطع میشه و هیچ بانکی دیگه سکه واقیی نمیده ! بعدش میگن کسایی که سکه هاشونو میخوان ما مشکلی نداریم اگه میخوان نگه دارن سکه هاشونو خوب ما نگه میداریم براشون توی بانک . اگه هم میخوان درشون بیارن یعین میخوان بفروشنشون و پولشو احتیاج دارن پس ما بشون به قیمت روز ریال میدیم که دیگه نرن تا طلافروشی و دلال بازی در بیاد مگه بده ؟

اما اون موقع قیمت سکه شده 1100 تومن . ولی توی بانک قیمتش شده 650 تومن نهایتا 700 تومن .

شش ماه دیگه ریپلایش میکنم تا بیاموزید که حتی به پدرتون هم نباید اعتماد کنید توی پول نگه داشتن همیشه پولتو خودت نگه دار . پولو میدید به بانک اسلامی ؟

کسی لطفا ریپلای نکنه.کع سعی میکنم به بچه های بی جنبه جوابی ندم .
آفرین دقیقاً همین طور هست .

انوقت بنظرت اینهمه مردمی که همه سرمایشون رو دادن به بانک وایمستن و همینجوری به بانک نگاه میکنن ؟!!!!!!!!!!
بله و به پای صندوق های خیمه شب بازی انتصابات رفته و با عاغا تجدید بیعت می کنند ! به نظر شما س.اه و بعثی چی ها و یگان ویژه و نیروی انتظامی و یگان امام علی و نوپو و .......... به مردم اجازه نفس کشیدن می دهند ؟ مطمعنم حتّی مردم دیگر در خانه ها یشان هم جرأت حرف زدن و فحش دادن ندارند و مانند کرۀ شمالی به عکس عاغا مجتبی تعظیم می کنند .
بله چون مخالفت با این طرخ مخالفت با خدا شناخته میشه متاسفانه مردم ما حافظه تاریخی ندارن
دقیقاً همین طور هست . پس علاج درد قبل از واقعه کرده و پول هایتان را از دزد ها پس بگیرید تا به گفتۀ قاضی القضّات بی اراده گوش به امر به جرم مفسد اقتصادی اعدام نگردید .

بالا