الند چی میدی بهت بگم چرا اینطوری شده؟
/
فعل و انفعال ِ شيميايي و اينها كه نميتونه همچين كاري بكنه.چيزي كه من ميبينم مثل اين ميمونه كه يه نفر اين انگشتر رو بين انگشتاش فشار داده باشه.
حالا خود الند كه از نزديك ديده شايد اگه انگشتر رو بين انگشتاش بذاره مطمئن بشه كه همينطوره يا نه.
روي ميدان مغناطيسي هم نميشه حرف زد... نميدونم ولله..
يه راهنمايي ميكني؟
رطوبت؟!شاید الان هم نرم باشه ...
نقره ذاتا فلز نرمیه . برخی مواد که باهاش ملغمه میشه ممکنه در اثر عواملی ازش خارج شده باشه ( عامل رو خودت حدس بزن)
قسمت زیر انگشتر یعنی قسمت کف دست حالت خمیری پیدا کرده یعنی خروج مواد فیلر از اون ناحیه . حالا اگه با این دست شما یه کیف سامسونیت سنگین بلند کنی یا میله راه پله رو محکم بگیری که نیفتی و یا ... مثل فرمون ماشین رو مکم بگیری یا بکوبی روش و ... این حالت اتفاق میفته .
فکر کنم خیلی راهنمایی کردم . حالا خودت حدس بزن چی شده .
يه راهنمايي ميكني؟
تنکس!
رطوبت؟!
رطوبتی که از دست خارج میشه(همون عرق) آب خالص که نیستتوضیحات من باعث این تصمیم گیریت شد؟ اگه اینجوریه من حرفامو پس میگیرم.
پس احتمالا قبل از گذاشتن تو جعبه این بلا سرش اومده و متوجه نبودن. درسته؟!شاید الان هم نرم باشه ...
نقره ذاتا فلز نرمیه . برخی مواد که باهاش ملغمه میشه ممکنه در اثر عواملی ازش خارج شده باشه ( عامل رو خودت حدس بزن)
قسمت زیر انگشتر یعنی قسمت کف دست حالت خمیری پیدا کرده یعنی خروج مواد فیلر از اون ناحیه . حالا اگه با این دست شما یه کیف سامسونیت سنگین بلند کنی یا میله راه پله رو محکم بگیری که نیفتی و یا ... مثل فرمون ماشین رو مکم بگیری یا بکوبی روش و ... این حالت اتفاق میفته .
رطوبتی که از دست خارج میشه(همون عرق) آب خالص که نیست
پره از املاح و مواد
ممکنه کار اونا باشه؟!!
قبل از گذاشتن تو جعبه اسید دستم اون رو نرم کرده و فشار بر خورد با اجسام دیگه اون رو شکل داده ولی تا وقتی که تو دستم بوده نمیتونسته حالت بگیره چون انگشتم شکلش رو حفظ کرده بوده بعد از خارج شدن از دستم
به شکل مورد نظر رسیده!؟
ولی هر حدسی میزنین به یه نکته توجه کنین:قبل از گذاشتن تو جعبه اسید دستم اون رو نرم کرده و فشار بر خورد با اجسام دیگه اون رو شکل داده ولی تا وقتی که تو دستم بوده نمیتونسته حالت بگیره چون انگشتم شکلش رو حفظ کرده بوده بعد از خارج شدن از دستم
به شکل مورد نظر رسیده!؟
من فکر میکنم عامل اصلی فشاره!شاید الان هم نرم باشه ...