• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برق دار بودن کامپیوتر !

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
راستش من چند وقتیه به پشت کیس کامپوتر یا شیشه مانیتور یا پشت اسپیکر که دست میزنم دستمو برق می گیره و اذیت می کنه یه برق ضعیف
سیم های متصل به کامپیوتر رو همه رو چک کردم هیچ مشکلی نداشتن
کابل برق کامپیوتر رو با محافظ برق هم به پریز وصل کردم بازم این مشکل برقرار بود!
علت چی می تونه باشه؟ضمنا این اتفاق در خونه جدید افتاده

غیر از مشکلی که گفتم برق خونمون هم یه کمی نوسان داره مثلا گاهی لامپ ها نورشون کم و زیاد میشه

و در آخر اینم بپرسم که داشتن محافظ برق در پریزی که کامپیوتر و ادواتش بهش وصل میشن لازمه یا نه؟
یا حتی مضر هم هست؟
پاور کامپیوتر خودش کار محافظ رو انجام نمیده؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پاور كار محافظ رو انجام نميده فقط در صورتي كه active pfc باشه يه كارايي ميكنه . محافظ معمولي نه ولي استلابيزر . برق رو ثابت نگه ميداره . در مورد برق داشتن كيس شما يك سيم ارت از پشت پاور بده به لوله شوفاژ

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
پشت اسپيكر يا مانيتور كه فلزي نيست پس چطوري برق رو احساس ميكنيد؟؟! اجالتا دو شاخه برق رو جابه جا به پريز بزنيد ببينيد فرقي ميكنه؟(جدي)

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
پاور كار محافظ رو انجام نميده فقط در صورتي كه active pfc باشه يه كارايي ميكنه . محافظ معمولي نه ولي استلابيزر . برق رو ثابت نگه ميداره . در مورد برق داشتن كيس شما يك سيم ارت از پشت پاور بده به لوله شوفاژ
چجور سیمی باید باشه؟
یه سیم وصل کردم از پشت کیس به لوله شوفاژ ولی هنوز پشت کیس برق داشت.شاید درست وصل نکردم و نمی دونستم چجوری باشد باشه
حالا یه سوال، این برق داشتن بدنه کیس به کامپیوتر که صدمه نمیزنه؟یه وقت موجب سوختن یا آسیب دیدن قطعات کامپیوتر نشه؟
پشت اسپيكر يا مانيتور كه فلزي نيست پس چطوري برق رو احساس ميكنيد؟؟! اجالتا دو شاخه برق رو جابه جا به پريز بزنيد ببينيد فرقي ميكنه؟(جدي)

نمی دونم والا شیشه مانیتور هم چجوری برق داره!
شاخه برق رو هم جا به جا زدم به پریز درست نشد.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
منم دقیقت همین مشکلو دارم:( حتی یو اس بی هم که وصل میکنم به کامپیوتر سر دیگشو دست میزنم این برقو داره
حتی گوشی n86 که دورش استیله وقتی وصل میکنم دور استیل گوشی هم برقدار میشه:(
این شوفاژ چی هست؟سیم ارت رو چجوری از پاور وصل کنیم؟
چجوری باید وصلش کنیم؟

ممنون

derakulla

Registered User
لایک‌ها
123
من که میگم شماها خودتون برق دارین. صد در صد شرکت توانیر استخدامتون میکنه.:D
من فقط سر یک کیس این قضیه رو دیدم . شماسعی کن به زمین و دیوار تماس مستقیم نداشته باشی بعد به پشت کیس دست بزنین.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام

عزیز پسر عمه ی مرحوم من یه مدت پشت کیسش برق داشت توجه نکرد برق و پاورش برگردون کرد داخل سیم ماهواره برق گرفتش بعد از ۱ هفته اهدای عضوش کردن و متاسفانه با دوتا بچه تو سن ۳۵ سالگی فوت کرد. هنوز سالش هم نشده. سر سری نگیرین مواظب باشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اكر به فاز متر بزنيد و روشن بشه . بايد پاورت رو عوض كني

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
برید خدا رو شکر کنید که سیستمتون برق داره . من خودم برق دارم ! به خیلی چیزا دست میزنم جرقه میزنه ! در فلزی ، در ماشین تا جایی که گاهی بی اختیار جیغ میزنم ! مخصوصا اونجایی که مربوط به کامپیوتر هست خیلی ازار دهندس .... چند ده بار تا حالا ( حداقل 10-15 بار ) اومدم موس بگیرم دستم جرقه زده و باعث شد کل سیستم یهو خاموش بشه !

بعدا فهمیدم که چون زیاد جوراب پام می کنم الکتریسیته ساکن تولید میشه ، البته کلا این قضیه رو از دوران راهنمایی میدونستم منتها هیچ وقت فکر نمیکردم شدتش اونقدر زیاد باشه که جرقه نور زیاد تولید کنه و باعث درد ! بشه .

به هر حال مسائل مربوط به برق رو جدی بگیرید ،استادای ما داستانهای خیلی تلخی از این حوادث تعریف می کردند .

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
اكر به فاز متر بزنيد و روشن بشه . بايد پاورت رو عوض كني

فاز متر می زنم روشن میشه ولی فکر نمی کنم مشکل از پاور باشه چون با کیس دیگه که پاورش فرق داره هم امتحان کردم برق داشت.
دوشاخه رو بر عکس زدم به پریز تاثیری نداشت.
یه سیم هم یه سرشو وصل کردم به پشت کیس یه سرشم به لوله شوفاژ بازم درست نشد.
کیس رو هم به تنهایی بدون وصل بودن مانیتور و کیبورد و سایر وسایل به بقیه پریزهای خونه وصل کردم بازم پشت کیس برق داشت و وقتی فازمتر رو میزدم پشتش چراغش روشن میشد البته با وصل بودن به بعضی پریزها نور فازمتر ضعیفتر بود تو بعضی ها قویتر

چرا با وصل کردن سیم به شوفاژ بازم برق داره؟!
البته اگر بدونم برای کامپیوتر ضرری نداشته باشه می تونم بیخیالش بشم.نهایتش فقط موقع دست زدن به پشت کیس و اسپیکر برقش اذیتم می کنه.اونم گاهی برق می گیرتم گاهی هم نه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دو شاخه پاور به يك محافظ وصل كنيد ببينيد تاثيري داره

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دو شاخه پاور به يك محافظ وصل كنيد ببينيد تاثيري داره

اتفاقا با یک محافظ هم امتحان کردم بازم برق داشت.
فازمتر رو که به پشت کیس میزنیم اصلا نباید چراغش روشن بشه؟
حالا سوای این بحث برق گرفتن دست، این چراغ روشن فازمتر طبیعی نیست؟

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
اتفاقا با یک محافظ هم امتحان کردم بازم برق داشت.
فازمتر رو که به پشت کیس میزنیم اصلا نباید چراغش روشن بشه؟
حالا سوای این بحث برق گرفتن دست، این چراغ روشن فازمتر طبیعی نیست؟

نه عيبي نداره كه فازمتر روشن بشه مهم اينه كه وقتي دست ميزني برق نداشته باشه وگر نه همين الان خيلي از وسايل منزل ما مثل يخچال فازمتر رو روشن ميكنه (جاهاي حساس بدن مثل ساعد كه مقاومت پوست كمه ممكنه احساس برق گرفتگي كمي داشته باشه) كه البته فكر ميكنم با جا به جا زدن دو شاخه حل شه .در كل زياد حساس نشيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو اين موارد يك سيم رو از پشت پاور به يك فلز رنگ نشده وصل كنيد

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
آقا من این تاپیک رو دیدم نگران شدم
منم یه کیس دارم وقتی فازمتر رو به بدنه کیس (کنار) هم میزنی روشن میشه، همیشه نگران بودن و مراقب
حالا با وصل کردن سیم ارت درست میشه؟
میشه دقیق توضیح بدین سیم رو از کجای پاور بکشم؟ منظورم اینه که سر سیم رو به کجای پاور وصل کنم؟ یا اصلا باید به جای دیگه ای وصلش کنم؟

j-e

Registered User
لایک‌ها
37
اولا اون برق القاییه و در صورت گرفتن(بخونید گزیدن)نمیتونه کسی رو بکشه ولی میتونه سیستمتون رو به فنا بده(یا به هر چیز دیگه!)
چاره اش هم همونی هست که دوستان قبلا گفتن , یک سیم(که قطرش از سیم تلفن بگیر تا کابل 4*4 !!میتونه باشه)
از بیرون کیس زیر یکی از پیچها ببندین و اون سرش رو هم ببرین به یک فلزی ببندین که مطمئن باشن ارت خوبیه (چها چوب کمد؛ لوله گاز ؛شوفاژ که در این مورد آخر اکثر خونه های نوساز لوله کشی شوفاژشون پلاستیکیه پس حواستون باشه)
من 4 ساله که به همین روش بستم و مشکلی نداشته(اینهم 2 تا عکس)
بایت کیفیت عکسها هم شرمنده موبایل ذغالیه دیگه !!:blush:
Photo0020.jpgPhoto0022.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سعي كن سيمكي كه از كامپيوتر خارج ميشود به جايي وصل بشه كه رنگ نشده باشده . مثلا راديات شواژ

بالا