eeeeeeeeeاول بذار یه UP بگم تاپیکت حال بیاد
up
up
up
دوم اینکه منتظر محصولات خوف انگیزناک شما میباشیم
سلام داش شهریارسلام شهرام
زنگ زدم جواب ندادی. هر وقت تونستی یه میس بزن خودم تماس میگیرم.
مخلصیم
من هم ایرانسل رو تست کردم هم همراه اول جفتشون رو می خونه پس نتیجه میگیریم هر سیمکارتی رو می خونههر نوع سیم کارتی؟ ایرانسل همراه اول ...
یعنی راحت میشه رفت تو بخش اس ام اس سیم کارت پیام ها رو برداشت؟پیام ها بعدا چطوری قابل خواندن است تو کارمپیوتر یا جای دیگر؟ نرم افزار خاصی میخواد؟
برگرداندن اطلاعات پاک شده چطوریه؟مثلا یک مقدار اطلاعات توش است ولی یکسری پاک شده با برگرداندن اون بقیه خراب نمیشه که مثل برگرداندن تو کامپیوتر دیگه؟
رم موبایل هم میخوره؟مثلا رم سونی اریکسون؟ نوکیا؟
اکبند دیگه گارانتی داره؟
فکر نمی کنم من انگلیسیم زیاد خوب نیست شما اینو یه نگاه بندازید شاید هم شد [ame="http://www.google.com/search?q=sim+card+reader+sy-269&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a"]302 Moved[/ame]سلام
با این وسیله می شه با سیمکارت به اینترنت وصل شد ؟ (مثل ایرانسل که با اتصال گوشی به کامپیوتر اینترنت میگیرم)
آرهدستگاه اك هستش؟ببخشيد من متوجه نشدم كه با اين قيمت نميشه 1سال تضمينش كرد يعني چي؟
بيا من به شما يه رم ريدر ميدم 4 تومن با 2سال گارانتي.اين چه جورياس؟
يعني زود خراب ميشه؟ببخشيدا سوالام خيلي مبتدي بود؟
البته این وسط یه نکته ای که هست، سیمکارت [البته سیمکارتهایی که ما داریم] عملا گنجایش تعداد محدودی SMS و Contact دارن. دقیقا یادم نیست ولی برای همراه اول فکر نمیکنم بالای 100 تا SMS باشه. که خب شاید یه نفر چندهزار SMS و تعداد زیادی هم contact روی گوشیش باشه و..هر نوع سیم کارتی؟ ایرانسل همراه اول ...
یعنی راحت میشه رفت تو بخش اس ام اس سیم کارت پیام ها رو برداشت؟پیام ها بعدا چطوری قابل خواندن است تو کارمپیوتر یا جای دیگر؟ نرم افزار خاصی میخواد؟
البته این وسط یه نکته ای که هست، سیمکارت [البته سیمکارتهایی که ما داریم] عملا گنجایش تعداد محدودی SMS و Contact دارن. دقیقا یادم نیست ولی برای همراه اول فکر نمیکنم بالای 100 تا SMS باشه. که خب شاید یه نفر چندهزار SMS و تعداد زیادی هم contact روی گوشیش باشه و..
خب بسلامتیسیم کارت همراه اول گتجایش 230 تا شماره رو داره و ایرانسل 250 تا
نهسلام،
یه پی.ام بهت دادم، رسیده ؟
.
نه دوست عزیزبا این دستگاه می شه اس ام اس هم فرستاد؟
نه اونی که شما می خوای و من هم دنبالشمبا این دستگاه می شه اس ام اس هم فرستاد؟
سلام بر دوستاننه اونی که شما می خوای و من هم دنبالشم
GSM USB هستش و قابلیت هاش هم ایناست
* Quad Band GPRS Modem
* Fax, SMS and CSD Data
* GPRS Class 10
* Supports Windows 2000, XP and Vista
* Drivers for Linux 2.4.32 + and MAC OS X
* Integral SIM Card holder
* Compact Form Factor: 85.5 x 42 x 15.1mm
* USB Powered - No external supply required
* Integral Antenna
اینو دیده بودمسلام بر دوستان