سی دی فینال ندارمسی دی خام فاینال 400 تا چه قدر می دی؟
سلام وحید خانسلام شهرام جان
بسته ی من شامل کیف لب تابی موبایل+ شارژر خورشیدی+ سیم کارت ریدر+ فن لب تاب رسید....
متشکرم....
تایپیک های دیگه هم پیدا کردم اعلام می کنم...
بازم ممنونم...
محصول زیاده ولی وقت نکردم تایپیک بزنم سرعت نتم هم پایین ه حالمون رو گرفتهاین محصولاتی که ذکر شد رو مثل شارژر خورشیدی من تو تایپکت ندیدم!
یه توضیحی بده.
اگه لطف کنی یه شماره تماسم بهم بدی ممنون میشم شاید چیزی خواستم اینجا نذاشته باشی ولی تو دست و بالت باشه .
کیفیت دیتا رایت با تیگیت قابل قیاس نیستعزیز کیفیت دیتا رایت نسبت به تی گیت چطوریاست؟
نه متاسفانه فعلا ندارمشهرام جان قاب سی دی و دی وی دی هم داری ؟
اگه داری یه قیمت بذار ببینیم میصرفه استفاده کنیم !!!
این قلم رو ندارمدیسک 50 گیگ بلوری میخوام 5-6 تا قاب دار میتونی تهیه کنی ...
تا عصر براتون پ . خ میزنمشرایط و شماره حساب رو برام پخ کن.اگر بجز اینا شارژر و لوازم جانبی کار می کنی.یه قیمت بده مشتری شیم
جواب دادمپی ام هات و یه چک بکن
سلامدوست عزیز قیمت ها رو کجا زدید ؟
بسته ی شما هم که ارسال شد با پست پیشتاز
دو تا تاشو مدل تو تایپیک یکی هم مدل جدید
قیمت مدل تاشو هم از 7500 تومان به 6800 تومان کاهش پیدا کرده
خواهش می کنمبله دریافت شد بسیار ممنون فقط در ادرس چون شماره واحد را به درستی ننوشته بودید پستچی نمی دونسته بسته واسه کدوم واحد هست برش گردونده و من 4 تومن پول پیک دادم بره بگیره از اداره پست
به هر حال ممنون از شما
خواهش می کنم
من چون بسته زیاد پست می کنم اکثر مواقع آدرس رو کارمند دفتر خدمات ارتباطی برام مینویسه ولی مال شما یادم نیست من نوشته باشم یا اون
به هر حال شماره حساب رو بده تا نصف هزینه ی پیک رو بریزم حسابت چون در هر صورت اشتباه از این طرف بوده
کاهش قیمت کول پدها هم که باهاتون حساب کردم
موفق باشید
سلامآقا چیزارو پخیدم برات
شرایط تو پست اول هستشرایط لطفا
وظیف بود رفیقاقا دستت درد نکنه و اینکه شما می خوای نصف هزینه پیک را برگردونید مرام شما رو می رسونه ولی اصلا حرفشم نزنید چون من و خجالت می دید همین که خرید خوبی از شما انجام دادم برام کافیه
ممنون
خوبی و کار درستی خودتون رو نشون میده :happy:سلام
جدا این شهرام خان خیلی کارش درسته
من سه بار ازش خرید کردم واقعا راضیم...
ممنون رفیق...
خواهش می کنمممنون برادر
سلامسلام عزیز
یه پی ام در این مورد بهت دادم
راستی شما فیلمهای سال 2010 رو نه 2009 رو به صورت DIVX نداری با همین ها برام بزنی نخواد من هی دانلود کنم