erfanyazdani
Registered User
دوستان شارژر دومی که درخواست داده بودم . رسید . :blush:
خواهش می کنم :happy:حاجی دمت گرم خیلی تی شرتای قشنگیه
بله خره تو نت یه چندتا تی شرت قشنگ دیدیم
حاجی فقط یه مشکل بزرگ!!! عرضه این تی شرتات خیلی کمه انگار!! مطمئنی 41 هستش اخه من الان هر چی تی شرت دارم اندازه میگیرم کمترینشون 43 هستش یه بار دیگه سایز میزنی !! می تونی رو شکل نشون بدی از کجا سایز زدی ممنون
اگه سایز بزرگترشم داری من حتما طلبه تی شرتاتممم
دادا من قدم 189 وزنم 85 شکمم ندارممم ورزشکاری
فکر کنم واسم کوچیک باشه بقیه دوستان نظر میدن ببینم چه جوری میشه!!!
یکی هم هست قدش 180 وزنشم 73 فکرکنم واسش اندازه بشه ممنون میشم دوستان حرفه ای کمک کنن!!!
چه سخته تی شرت خریدن از اینترنت
تایپیک با مدلای جدید آپدیت شد
همه ی مدلهای پست اول تا این لحظه موجوده به محض تمام شدن عکسش برداشته میشه
مدل 1
مدل 2
مدل 3
مدل 4
مدل 5
مدل 6
مدل 7
مدل 8
مدل 9
این چند روز اکثر کدهای رهگیری که می گیرم همینجوریهمرسی ولیکن من تو سایت رهگیری پست هرچی میزنم هیچ جوابی نمیده؟
اگه فیلم و دیتا 3d باشه آرهاینا باtv که 3dنیست میشه 3بعدی دید؟
پ.ن:خریدار یک یوزر پسورد 2005 هستیم!
انگلستان و... که کلا فیلمه و دروغ و تبلیغ جهت فروش بیشترچند سوال داشتم كه اگر لازمه اينجا اگر نه هم در پي ام ممنون ميشم جواب بديد:
-اين عينكايي كه ميگن مال انگلستان هست چيه؟ آيا كسي تست كرده كلا انواع عينك هاي تو ايران رو؟ به قيافه تمام انواع اين عينك ها كه نميخوره انگلستان روش كاري كرده باشه ولي خوب بعضي ها خيلي تبليغ اين نكته رو ميكنند.
-شش دي وي دي به شكل ريز و جدا شامل چه چيزهايي است؟ چون مثلا من كارتونش رو نميخوام ولي ميخوام بدونم بقيش چه فيلم ها يا بازيايي هست اگر ليستي داريد. همچنين اين درايور كه گفتيد چكار ميكنه؟ همه چي رو جوري ميكنه كه با عينك بشه ديد؟ اگر درايور رسمي بود خوب خود ATI كه مثلا من دارم ميداد، آيا از همون شركت سازنده گرافيك براي همه مدل ها درايور هست يا متفرقه است؟
-قيمت نهايي با تخفيف عينك و دي وي دي ها رو هم ممنون ميشم بفرماييد، من ۲۰۰۴ هستم تازه :دي
برو حالشو ببرآقا این ساعت خود منم رسید دستت درد نکنه خدایی پوما 1 چیز دیگست.دی...
ارسال شدقیمت 2 تا عینک به همراه 3 تا dvd (فقط فیلماشو میخوام) و هزینه پست و شماره حساب برام پخ کن . اگه مشتری براشون پیدا کردم بهت سفارش عمده میدم
ممنون
چاپ و حک شده نیستمارک عینکها برجسته است یعنی حک شده و یا فقط برچسب رنگیه ؟
ارسال شدشرایط برای 5 عینک.....
+ دی وی دی ها
شماره حساب و جزییات درخواستی شما ارسال شدبا سلام
قیمت و طریق خرید دو عینک 3d به علاوه 2 یا 3 dvd فیلم 3d رو می خواستم.
با تشکر
با تشکر از پاسختان
لطفا شماره حساب یا کارت را برای من بفرستید چون نبود.
اگه شماره کارت برای انتقال شتاب باشه خیلی بهتره.
ارسال شدبا سلام مدل 4 و 8 رو میخوام شرایط رو بفرستید
ارسال شدسلام
من مدل 7 رو میخواستم
لطغا شرایط رو پ.خ کنید