- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
دستبندهای درخواستی خواهر CP-YOU ارسال شد :happy:
کد رهگیری 43432000011450022572
کد رهگیری 43432000011450022572
خــــاک . دی
کاش یکمی هم واسه ما مرام خرج می کردی . دی .
البته شوخی می کنم . با هزار زحمت حسابشو پیدا کردم ( هر چی می گفتم نمی داد . منظورم شماره حسابه .دی) بعد اول پول رو ریختم به حساب شهرام ، بعد دیدم پی ام زده که یکی رو واست مجانی حساب کردم . ولی من پول رو ریخته بودم . بعد گیر داده بود که من باید پولتو بر گردونم . البته منم قبول نکردم .
البته باید به منم اشانتیون می داد . :hmm:
سی پی یو @
می دونم . خجالت کشیدی بیای اینجا بگی من دستبند رئال می خوام . دی . منم جای تو بودم خجالت می کشیدم و پی ام می دادم به طرف . :lol:
ایول چه باحال tv 3d ]م فرستاد (lolاوشاخ اینجا اسپم نکن :happy:
حیف که هوادار تراختوری و احترامت واجبه ولی این شهرامم هرچی کینه داشته سر رئال خالی کرده . یعنی دستبند دلوارافزار رو اورده اما رئال همه ش 3 تا اونم سفیده رو آخرسر اضافه کرد . آخه سرمه ای چی کار داره به رئال ؟!
شهرام پسر خوبیه اما توی سربازی رفیق ناباب بارساییش کرده :happy:
بعدشم من دستبند رئال نخواستم . با این سندوسال دستبندم کجا بود ؟
منچستر ( اییی ) و چلسی برای خواهرزاده ام سفارش دادم
و برای اینکه منهدمت کنم اضافه می کنم که
هفته ی پیش از شهرام عینک و فیلم سه بعدی گرفتم . بعنوان اشانتیون یه تلوزیون 3d سونی همراهش فرستاد :happy: فک کن ؟ :lol:
آقا اسپم نکن اینجا :hmm:
اوشاخ اینجا اسپم نکن :happy:
حیف که هوادار تراختوری و احترامت واجبه ولی این شهرامم هرچی کینه داشته سر رئال خالی کرده . یعنی دستبند دلوارافزار رو اورده اما رئال همه ش 3 تا اونم سفیده رو آخرسر اضافه کرد . آخه سرمه ای چی کار داره به رئال ؟!
هفته ی پیش از شهرام عینک و فیلم سه بعدی گرفتم . بعنوان اشانتیون یه تلوزیون 3d سونی همراهش فرستاد :happy: فک کن ؟ :lol:
:دیسلام
تاپیکه بچه ی شهر بیاد بالا
آقا شهرام این چشای کامپیوتر ما کور شده
وای
کو خوب love u ??
هومن چی ؟چند
با هومن نوشته خودش اگه داری شهریور با مهرشو میخوام
السلام علیک یا سی پی یوبرادر برمودا سلامن علیکم
آقا شما گند اعتمادسازی رو در اوردی ( هور هور ) . بسته ما رو پست کردی بدون اینکه پول بگیری تازه اشانتیون هم گذاشتی روش !؟ . پیغامم که می دیم بگو هزینه اش چقدر شد ، جواب نمی دی ؟ حتما باید زور بالا سرت باشه ؟ :دی
شهرام جان ، لطف کن هزینه بسته ای که ارسال کردی رو برام پی ام کن که بگم بریزن به حسابت . اینجوری واقعا معذبم .
ممنون دوست جون
بابت بسته ای که فرستادی هم خیلی محبت کردی . ممنون
خــــاک . دی
کاش یکمی هم واسه ما مرام خرج می کردی . دی .
البته شوخی می کنم . با هزار زحمت حسابشو پیدا کردم ( هر چی می گفتم نمی داد . منظورم شماره حسابه .دی) بعد اول پول رو ریختم به حساب شهرام ، بعد دیدم پی ام زده که یکی رو واست مجانی حساب کردم . ولی من پول رو ریخته بودم . بعد گیر داده بود که من باید پولتو بر گردونم . البته منم قبول نکردم .
البته باید به منم اشانتیون می داد . :hmm:
سی پی یو @
می دونم . خجالت کشیدی بیای اینجا بگی من دستبند رئال می خوام . دی . منم جای تو بودم خجالت می کشیدم و پی ام می دادم به طرف . :lol:
ما از اول بارسایی بودیم آخه من که سربازی نرفتم ماشالاه هنوز بچه اماوشاخ اینجا اسپم نکن :happy:
:دیایول چه باحال tv 3d ]م فرستاد (lol
عمو میزاری یه دور با ماشینت بزنم ؟ :دیمنیم باجیم ، اگه سیگنچرم رو نگاه کنی می بینی که کار من اسپم کردنه .
شهرام کلآ همین طوریه . برای اینکه دل کسی رو نشکونه ، هر کی هر چی بگه اونم قبول می کنه . دی
آهان . شرمنده . من فکر کردم برای خودت می خوای . دیگه نمی دونستم تو دستتات فقط النگوی طلا می کنی . دی
چه جالب . منم یه بار از شهرام دور فرمان خریدم ، برام رینگ اسپرت اشانتیون داد .
شهرام @ اگه دستبند تراختور داری من می خوام .
شرمنده بابت آف تاپیک . همش تقصیر این دختره . دی
خواهش می کنمبسته ی من شامل یه سری کالاهای عمده طبق وعده به دستم رسید ...
تشکر شهرام جان !
عینکها و دی وی دی های درخواستی عمو مهران ارسال شد :happy:
عمو یه 10-12 تا دی وی دی جدید سه بعدی اومده بود یکیش رو گذاشتم صحنه سه بعدی چیز دار داشت همونو واست فرستادم :lol: