50میشه بگید این لیزر سبزه چند میلی واته؟
احتمالا روش نوشته
آقا از این شالهای ولنتاین داشته باشی به قیمت بهم بدی زیاد می خوام دارید؟
سلامسلام
پخ دادم
5مطمئنید 5 MW نیست (لیزر سبز) ؟
چون 50 اش عمرآ با این قیمت گیر بیاد :دی
شیر مردونه که مشکلی نداره :دیشیر آدمیزاد و جون مرغ؟؟؟؟؟؟؟؟ دور از چشم گشت ارشاد چه چیزها که نمیفروشی
برد لیزر بیش از 5 کیلومترهسلام عزیز جون اقا قیمت این عینکها ریبن رو و اون لیزر سبز رو میخواستم . برد لیزر چقدر هست؟ عینک رنگ دستش نمیره؟ شیشش زد خشه ؟ من یه دونه از فردوسی گرفتم رنگ دستش رفت ولی شیشش زد خشه
سایز بندی داره؟ نور لیزر هم میخواستم ببینم ردش میوفته یه فقط یه نقطه نشون میده؟ لیزرر نوع دیکه داری؟
عیده کم کم باید بست :دیبیا بالا
دقیقا همین مدل موجودهسلام دوست عزیز
آقا من یه عینک Ray.Ban می خوام مثل این عکسی که اینجا گذاشتم :
تفاوت این عینک با اونایی که توی بازاره اینه که این شیشه اش مشکیه ، دسته هاشم مشکیه ، منتها به جای اینکه شیشه اش مشکلی معمولی باشه مشکی جیوه ای هستش (همونایی که مثل آیینه ست) ! عکس خیلی واضحه. دقیقا می خوام همینطوری باشه.
ممنون. منتظر جوابتون هستم...
دقیقا همین مدل موجوده
http://s30.aks98.com/files/32032664537454825282.bmp
رنگ فرم :طلایی با شیشه طلایی اینه ایسلام . عینک ریبن هاتون چه رنگهایی دارن ؟ چه سایزی هستند ؟ خط و خش که روی لنزش نیست ؟ چون من هرجا دیدم پر خش های ریز بوده شیشه هاشون
پ خ شدفوری فوری
مروارید عشق موجود دارید؟ تعداد بالا
لطفا پیام خصوصی بدهید
با تشکر
عینک که من خودم با جعبش میزارم تو حباب دار میفرستمشهرام این پکیج های آموزشی و این چیزا قیمتشون چجوریه با سفارش بعدی یه سری از اینا هم ازت بگیرم ؟
بعد واسه بعضی محصولات مثل عینک و کول پد و بخصوص ساعتهای ال ای دی جعبه خاصی نداری ؟ چجوری باید بسته بندی و ارسالشون کرد ؟
راستی کسری ها و زیادی ها رو هم حساب کردم . بهت اطلاع میدم
سلامسلام
شرایط خرید و قیمت لیزر رو لطفا پ م کنید
ارسال شدبی زحمت مشخصات فنی لیزر ها با قیمتاشونو برام بفرست.:blush:
پکیج رقص نداریمتوی پ.خ که جواب ندادید میخواستم ببینم این پکیج آموزش رقصتون شامل چه چیزاییه ؟
از آقای خردادیان هم داخلش هست؟
خارجی هم داره ؟